Weekly Inspiration

Remélem mindenkinek csodásan telt a hétvégéje és kipihentétek magatokat. :) Voltatok Joy-Napokon? Sikerült mindenféle szépet és jót venni? :) Sajnos az időjárás egyenlőre nem igazán akar minket a kegyibe fogadni, csúnya esős-borongós-szeles napok következnek. De remélem senki sem kesereg emiatt. Igyekszem a blogon olyan cikkeket és témákat hozni nektek erre a hétre, ami ezt a csúnya időt és élvezetessé teszi számotokra. Lesz tavaszi menüsor, a top 5 kedvenc edzésem, haul, tippeket kaphattok hogyan viseljétek a maxi szoknyát, lesznek trendi szettek teltebb alakra, instagram mix és sok-sok teszt. :) Addig is, így az ebédszünet után, a munka vagy tanulás folytatásához itt egy inspirációs válogatás, hogy újult erővel végezhessétek a napi teendőket. :)


Gyönyörű. :)


Mostanában teljesen odavagyok a pasztell színű gerberákért. :)


Csodás ez a smink, én hétköznap is szívesen viselek ilyesmit. :) Ti hogy vagytok vele?


Pöttyös mani, mert az megunhatatlan. :)


Tipp: Sokak számára nehéz, de az egyik leghatásosabb diéta módszer, ha a nap legkiadósabb étkezése a reggeli. Ehhez 1-2 hét alatt hozzá lehet szoktatni a szervezetedet. ;) Utána sokkal energikusabb leszel napközben, nem tör rád a kajakóma ebéd után, ráadásul a bevitt kalóriákat is könnyebben elégeted, mintha este ennéd magad degeszre. ;)


Mit szóltok az ilyen virágos koronákhoz és hajpántokhoz? Nekem KELL egy nyárra. :P


Blake Lively és férje voltak az idei MET gála királynője és királya. Mindemellett nekem az ő ruhája volt az egyik a top három kedvenceim közül. :)


Csak hogy tudd, 524 négyütemű fekvőtámaszt kellene megcsinálnod ahhoz, hogy elégesd azt a kalóriamennyiséget ami egy nagy adag sültkrumpliban van.


Heti álomházikó. :) Nekem nagyon tetszenek az ilyen régies, tornyos-manzárdos házak.


Csodás ez a szett. :)


Nagyon tetszik ez a stúdiólakás-stílus. :)


Szintén megfogadandó jó tanács! :)


Csodás! :)


Ki szereti a fincsi testpermeteket? :P


Királylányos ruha. :)


Minden ami az ember lányának kellhet. ;)


Melyik a kedvenc tavaszi-nyári YC illatotok? Ezek közül szerettek valamit? :)


Csodás ez a hófehér szett. *.*


A francia cukrászat reneszánszát éli, a macaron után a meringue is hódít, ami egy francia habcsók, de Svájcban és Olaszországban is népszerű. :) Kóstoltátok már?


Csodás ez a színes smink. :) Egy buliba szerintem tökéletes.


Gyönyörű! :)


Heti álomgardrób. :)


Nem csak a designer márkák kínálatában találhatunk szép és igényesen elkészített táskákat. :) Sőt szerintem egy street fashion márka darabjai szebbek, mint mondjuk egy hamisított Louis Vuitton vagy MK.


Csodás ez az ebédlő. Szerintem a modern és vintage bútorok keverése igazán mutatós. :)


Tökéletes szett. :)


Milyen csinos! *.*


Ezen kb. öt percig szakadtam. :D Szerintem nincs lenyűgözve az elkészült műtől. :D

Szép Hetet Mindenkinek! :)

Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Az utolsó 3 kép a kedvencem! Főleg a macskás, azon szakadtam a nevetéstől! xD

    VálaszTörlés
  2. De szeretnék olyan helyen sétálgatni, mint az első kép! Magyarországon is vannak szép, történelmi belvárosok. Ilyen virágos miért nincs?
    Minden tetszik!
    Szegény macskusz itt A végén szerintem úgy néz, mint aki azt gondolja : ha megtalálom az alkotót, A macskák nevében összekarmolom!

    VálaszTörlés
  3. A pöttyös mani nagyon tetszik! :)
    Teljes mértékben egyetért azzal, hogy jobbat együnk, ne kevesebbet ;)
    Az utolsó kép nagyon édes. :D Jót nevettem rajta. :D
    Szép hetet. :)

    VálaszTörlés
  4. Mhhm a reggelis kép *-* Bárcsak minden nap ilyet tolhatnék be,de nem nagyon szokott időm lenni ilyesmire,max egy tükör/főtt tojásra. :/
    Nagyon tetszik még a rózsás fejpánt,a piros szívecskés szoknyás outfit,a virágos franciaágy <3 és a sült krumplis kép o_O Na azon ledöbbentem,nem gondoltam volna,hogy ennyire meg kell izzadjak,hogy ledolgozzak "egy ebédet".

    VálaszTörlés
  5. De kinek van arra IDEJE, hogy ennyi kaját megegyen reggel? (És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy meg is csinálja...) :D

    A másik meg: nem kell minden kalóriát elégetni, így minek kéne négyüteműznöm? Csak, ha megeszem egy nagy adag sült krumplit, nem kell utánaküldeni még 1500 kalóriányi ezt-azt :D

    VálaszTörlés
  6. Sok kedvencem van most.
    Általában a legelső képek a kedvenceim között vannak, ez sincs most másképp. Szeretem az ilyen meseszerű, romantikus utcákat. Egyből tetszik a második kép is; olyan hangulatos a szép virágokkal. A reggelis képet illetően egyetértek. Nekem is rá kellene szoktatnom magam. Ez egyedül a lustaságom miatt nem megy: régi rossz szokásom, hogy inkább sokáig alszom, aztán kicentizem az időt. :S
    Szerintem is csodás a zöld táj! :)
    Egy ilyen gardróbot szívesen elfogadnék.
    A legeslegnagyobb kedvencem a legutolsó, pöttyös szoknyás outfit. Szívesen viselném. Imádni való szett!
    Szép hetet! :)

    VálaszTörlés
  7. Bundáskenyér, tükörtojás elkészítése szerintem tart tovább tíz percnél, a saláta meg a kávé sem lehet több ennél, ha valaki ügyesen tud több dolgot csinálni egyszerre, akkor szerintem negyed óra alatt meg lehet csinálni ezt a reggelit.
    Nem kötekedni akarok csak mondom.
    Szuper képek párat le is mentettem! :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem mondhatni kimaradtak a Joy napok, pontosabban a drogéria része, de talán így volt jó :] F&F-nél vettem két balerinát, és egy fehér lótifutit. Utóbbiban jól el is áztunk tegnap. Egyébként érdekes, mindhárom lábbeli le volt értékelve, de lejött belőlük a kedvezmény, szóval nagyon örültem :]

    Virágos hajpánt: nekem nagyon hippis. És nem a jó értelemben.

    VálaszTörlés
  9. Blake Lively ruhája tényleg szép, de a dekoltázsa kicsit túl mély. (Nekem Karolina Kurkova ruhája tetszett nagyon, mert visszaidézte az idei gálán ünnepelt tervező szoborszerű ruháit.) Megnéztem Blake férjét, hát, neki a legtöbb pasival egyetemben nem sikerült betartania a dress code-ot (ami idén "white tie" lett volna), még csak meg sem próbálta. A férfiak közül szerintem idén Benedict Cumberbatch volt a legjobban öltözött.

    VálaszTörlés
  10. Az ilyen virágos fejpántokról nekem egyébként mindig Cicciolina ugrik be sajnos.

    VálaszTörlés
  11. Egyre inkább eltalálod az ízlésemet a képek válogatásánál, most is mindet imádom! Kiemelni egyet sem tudok, de a kérdésre válaszolok: a Honey Blossom nagy kedvenc nálam, ma fog elfogyni a nagyméretű gyertya belőle :-(

    VálaszTörlés
  12. Csodás az a zöld alagút!Lennék ott! A vörös haj rózsaszín ruhával...Annyira szép! Tetszett a fehér szett, a gardrób és a táskát is nagyon!

    VálaszTörlés
  13. Az első kép fel lett vajon dobva ps-pal? Annyira szép :) akárcsak a gerberás kép. A sminket most azonnal kérném, a pöttyös mani meg cuki. Az a reggeli meg jöhetne minden nap nekem :D A hajpánt cuki, Blake ruhája meg tetszik. A kalóriás számokkal meg sose lehetett engem megfélemlíteni, ez van :D A ház megint csak egy álom, a szett, meg a stúdiólakás szintén bejönnek. Az összes tartot szívesen látnám viszont egy csomagban, a postaládámban. :D
    A hófehér szett pedig <3<3<3 kedvencem ez a kép most!
    A habcsókot meg imádom! Gardróbbal ne kínozz kérlek, a táskás képaláíroddal meg nagyon egyetértek! Erről egyszer írtam is :) Ebédlő nagyon szép, a csajszi meg a virágos ruhában valóban csinos! Macska meg...macska. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)