2014 Nyári "Must Have" Lista


Idén nyáron is, ahogy az már évszakonként hagyomány lett a blogon, összeállítottam egy amolyan "must have" azaz kötelező darabokból álló listát, hogy segítsek nektek válogatni a trendek közül, mi az amit érdemes beszerezni, mi az ami most nagyon trendi, ami jó vétel lehet. Persze nem azt jelenti a lista, hogy innét akkor most mindent meg kell venni, mert csak akkor leszünk divatosak. :) Ez csak egy kis segítség, ami alapján esetleg össze tudod állítani a saját kis kívánságlistádat. A stílusosság 20%-ban múlik azon, hogy mit veszel. A többi 80% az, hogy hogyan viseled. Van aki a legdivatosabb ruhákban, a legnagyobb divatházak cuccaiban is olcsónak, közönségesnek hat, más pedig egy sima farmer-póló szettet is úgy tud viselni, mintha egy divatmagazin hasábjairól lépett volna ki. ;) 
Szóval jó válogatást a listáról és ne felejtsétek el leírni a végén a véleményeteket! ;) 

summer must haves 2.



Strandtáska - Egy jó strandtáska szerintem évekre szóló befektetés lehet és nagyon praktikus is. A sima, hétköznap viselt táskádat is használhatod persze, de fenn áll a veszélye, hogy vizes vagy koszos lesz. Ráadásul szerintem sokkal jobban mutat egy strand táska a strandon, mint egy utcai darab.
Saru/Szandál - Idén az egészen nyitott, alig néhány pántból álló darabok a legdivatosabbak. Persze ebbe kalkuláld bele azt is, hogy ezek nem a legkényelmesebb viseletek hosszabb gyalogláshoz, koncertre, vagy utazáshoz. Hódítanak a fém, kő és gyöngydíszítések, a rojtok, a színes darabok.
Primer - Kánikula és alapozó... nem jó párosítás. Még a legjobbakat is próbára teszi a meleg. Arról nem is beszélve, hogy nyáron a bőrünk hajlamosabb a zsírosodásra, a pórusaink tombolnak, szóval elkél egy jó sminkalap, ami mindezzel leszámol. ;) Akár önmagában is használhatod, ha nem szeretnél alapozót, BB vagy CC krémet kenni a bőrödre.
Bronzosító - Igazi alapdarab nyárra. Hétköznapra és kontúrozásra a matt bronzosítókat használd. Buliba pedig jöhetnek a csillámos darabok. Ha zsíros a bőröd, érdemes bronzosító helyett néhány árnyalattal sötétebb púdert vásárolni. ;)
Basic felső/top - 1-2 darab, amit mindennel viselhetsz. Sorttal, maxi szoknyával, miniszoknyával, strandon, randin, koncerten, bárhol. Lehet, hogy nem a leglátványosabb ruhadarabok, de nagyon praktikusak. Szerezz be egy fehéret, feketét, pasztell színűt és egyet rikító színben. ;)
Cut-out bokacsizmák/Bakancsok - Tavasszal is hódítottak, nyáron sincs másképp. Kényelmes viselet és nagyon vagány. Persze nem azt jelenti, hogy a téli, bélelt bakancsodat kell előszedni, az azért durva lenne. :D De hidd el, jobban fogod érezni magad egy ilyenben a fesztiválokon, mint egy saruban. Aki járt már nagy szabadtéri koncerten, tudja, hogy mekkora lökdösődés és eléggé tud fájni, ha 10 másodpercenként a lábadra lép valaki úgy hogy csak egy szandál van rajtad. Másik ok. Szerintem baromi dögösek miniruhával, maxiszoknyával és sorttal is. ;)
Horgolt, makramé/csipkés felső - Szintén hatalmas divat most és nagyon jól kombinálható. Farmerrel, szoknyával, vagány fesztiválstílusban vagy utcai viseletként. ;)
Lerobbanthatatlan szemhéjfesték - Amikor a szemhéjpúderek nem bírják a meleget, vagy épp csak pár perced van sminkelni, jól jön 1-2 ilyen darab. :) Szerezz be egy bronzos-arany színt és egy türkizt. ;)
Vízálló tus - Ha nem akarsz lemondani a sminkről még a strandon sem, készülj fel alaposan. Nem szép látvány ha a tus lefolyik az arcodon. Ez akár a melegben is előfordulhat, ezért érdemes nyáron vízálló változatra cserélni a sima tust. :)
Naptej/napozó spray - Teljesen mindegy, hogy milyen a bőrszíned, lebarnultál e már, vagy épp szolizni szoktál, a káros napsugarak a te bőrödet sem kímélik. Nem csak a strandon, hanem bármikor, amikor a bőrödet érik. Épp ezért mindig kend vagy fújd be magad naptejjel. ;)
Kontyfánk - 35 fok, párás a levegő, a hajad a nyakadba tapad, sehogy sem áll, a hullámcsat kipotyog... hidd el, ez a kis kütyü megmenti a helyzetet. Akár strandon, buliban, munkában. Csak arra figyelj, hogy a hajszínednek megfelelőt válaszd.
Gyűrűszett - Nagyon divatos most sok gyűrűt viselni, különböző méretekben, egy ujjon akár többet. :) Egyszerű, de látványos kiegészítő.
Pánt nélküli, öntapadós, hát nélküli melltartó - Rázós téma, tudom, Mindig lesznek olyanok akik váltig állítják, hogy az ő méretükben ugyan nem lehet kapni jó pánt nélküli melltartót. Igen, az tény, hogy 2000Ft-ért biztosan nem. De egy drágább, ámde szuper darab nagyon jó befektetés. A kivágott topokhoz, csipkés hátú felsőkhöz pedig igenis ilyet tessék viselni. Durva vagy sem, ha tényleg nem találsz a méretedben, akkor talán vedd célzásnak, hogy nem kellene ilyen felsőket hordanod. Hidd el 1000000 más trend van, amiben te is lehetsz szexi. ;) De bármennyire is bomba alakod van, akkor is ciki, ha kilóg-átlátszik a melltartópánt, szóval igenis legyél annyira igényes, hogy beszerzel egy ilyen darabot. ;)
Színes statement nyaklánc - Lehet neon színű, köves, tollas, csomózott, etnikus vagy épp modern, idén is hódítanak a látványos nyakláncok. :)
Élénk színű táska - Lehet oversize, vagy aprócska, szuper nyári darab egy színes tatyó. Buliba, hétköznapokra, vagy akár egy alkalmi szettedhez. ;)
Pánt nélküli felső/virágos top - Az első szigorúan csak pánt nélküli melltartóval. ;) A virágos darabok még mindig nagyon divatosak, érdemes beszerezni egyet. Ha teltebb az alakod a sötétebb színeket és kisebb mintát keresd.
 ☼ Fürdőruci - Pontosabban az alakodnak megfelelő fürdőruci. Most nagyon divatosak a fodros, pánt nélküli darabok, de azt tudni kell, hogy ezek elsősorban az átlag vagy kis mellméreten mutatnak jól, illetve a vékonyabb lányokon. És egyáltalán nem szexi, ha a méretedet nem tudja megtartani. Inkább válassz egy kevésbé trendi klasszikus fazont, mint hogy állandóan igazgatni, húzkodni kelljen a strandon és feszengj benne. Szín és minta tekintetében az élénk színek, a csíkos, a pálmafás, a pöttyös, és a törzsi minta is hódít. :)
Száraz sampon - Bárki bármit is mond, nem tesz jót a hajadnak, ha minden nap megmosod. Ezért érdemes beszerezni egy jó száraz sampont. Ez akár strandolás után is jól jöhet. ;)
Nyári parfüm - Sokkal jobb érzés a melegben egy kellemes, nyárias, friss illatot érezni magadon, mint a fojtogató, túl édes, és fűszeres téli illatokat. Már 1-2 ezer forintért kaphatsz kellemes parfümöket (Essence, Puma, Zara) de érdemes az akciókat is figyelni. ;)
Statement fülbevaló - Egy látványos darab ugyanúgy feldobhatja a szettedet, mint egy nyaklánc. Viseld akkor, ha a hajad fel vagy tűzve. Arra figyelj, hogy ne párosítsd más feltűnő ékszerrel, csak szolid darabokkal.
Virágos hajpánt - A fesztiválok sztárja, de ha ki szeretnél tűnni a tömegből ne ott viseld, hanem hétköznap. :)
Maxi szoknya - Kényelmes, nőies és rengeteg stílusban variálható. Ha alacsony vagy viseld wedge szandival. Ha teltebb az alakod, akkor a sötétebb színeket keresd és kerüld a vízszintes és/vagy nagy mintákat. ;)
 ☼ Lenge nyári ruci - Amikor kánikula van és nem bírod elviselni a tapadós ruhadarabokat vedd elő a lenge kis rucidat. Hidd el, akkor is találhatsz neked valót, ha teltebb az alakod. Nagy mellű lányoknak a V kivágás a legelőnyösebb, de ha épp szeretnél teltebbnek tűnni, olyan keress aminek a mell részén fodor, csipke vagy gyöngy van és magasabban záródik. (Mint a képen.)
Álomcsapdás ékszer - Lehet füli, nyaklánc vagy bross, ezek most hódítanak. :)
Fehér sminkalap - Ha szereted a színes, nyári sminkeket, egy ilyen igazi alapdarab neked. Sokkal szebbek és élénkebbek a színek, egy fehér alapon.
Nyárias, színes szemhéjpúder paletta - Ha már a színes sminkeknél tartunk, egy ilyen is igazi alapdarab lehet. Nem muszáj rögtön egy 100-as palettát venni, bőven elég egy olyan amiben 6-8-12 szín rejtőzik. :)
Napozás utáni tusfürdő/testápoló - Frissítik és nyugtatják a bőrt, nem lesz száraz és nem pattog ki a napsugaraktól, ha megfelelően ápolod. :)
Körömlakkok - Homok, pasztell, neon, duokróm, csillámos, topcoat-ok... válogass a nyári kínálatból. ;)


summer must haves 3.



Highlighter - Válassz arany fényű vagy bronzosabb változatot, a hideg fényeket, rózsaszíneket hagyd meg télre. ;)
Hajpakolás/Hajvégápoló - Kimosható, vagy bennehagyós, hajvégápoló, hajolaj... a lényeg, hogy ne feledkezz meg a hajadról sem. A napsugarak, a sós víz, a klóros víz... mind károsítják. Ha nem akarsz ilyenekre költeni, hetente 1x keverj össze natúr joghurtot, olívaolajat és tojássárgáját, majd ezt kend a hajadra. Puha, fényes és erős lesz tőle a tojássárgája pedig a nap okozta károsodástól is véd. ;)
Mintás miniszoknya - Ezzel kapcsolatban légy óvatos. Ez a fazon elsősorban a vékonyabb lányoknak áll jól, különösen ha a minta vízszintes. De ha formás lábaid vannak, nyugodtan próbálj fel egyet, kérd ki valaki olyan véleményét, akiben megbízol és ha tetszik... vedd meg, viseld bátran. ;)
Mattító arckrém /SPF-et tartalmazó arckrém - Nyáron érdemes mattító arckrém váltani, illetve ha nem használd BB-t vagy olyan alapozót, amiben van SPF, akkor ügyelj rá, hogy az arckrémedben legyen. ;)
Csipkés sort - Lehet színes, fekete, fehér, krémszínű, teljesen csipkés vagy csak csipkével díszített farmer... most mindegyik divatos. Magassarkúval és blézerrel lehet elegáns, wedge szandival és lenge toppal bulis, tank toppal és saruval hétköznapi.
Sminktükör - Ha még nincs sminktükröd, érdemes beszerezni egyet. Mégiscsak jobb, mint a telefonod képernyőjén vagy a boltok kirakatában nézegetni, hogy elkenődött e a spirálod. Ráadásul szemöldökigazításnál is praktikus. ;)
Nyárias pirosító - Lehet barackos, bronzos, vad pink, halvány rózsaszín... a lényeg, hogy neked tetsszen. Érdemes palettákat beszerezni, amiben 2-3 szín is van. Ezek utazáshoz is praktikusak. :)
Highlighter ceruza - Multifunkciós termék. Használhatod a belső szemzugba, a vízvonalra, a szemöldöködre, a szád fölé, végső esetben akár az arcodra is. Ha sietsz, vagy csak a strandra szeretnél egy pici sminket. :P
Farmering - A legjobb ha oversize. Meg is oldódott, hogy mivel viseld a cuki mintás cicanadrágodat. ;) Kardigán vagy pulcsi helyett is hordhatod póló fölé. :) 
Overall - Lehet hosszúnadrágos, vagy rövidnacis, egyszínű vagy mintás. Ez a ruhadarab igazi must have nyárra. Hétköznapra vagy buliba, strandra vagy városba... Alacsony termetű lányoknak a rövidnacis különösen előnyös. :)
Arctisztító kendő - Napozás előtt, strandolás előtt-után, vagy csak egy átbulizott éjszaka után, ha nincs erőt rendesen megtisztítani az arcod, nagy segítség lehet egy ilyen kis csomag. Ha hosszabb repülőútra mész, akkor különösen ajánlatos beszerezni. ;)
Wedge szandi - Ha még nincs ilyened, akkor ideje beszerezni. Különösen ha apró termetű vagy. :)
Szemöldökformázó készlet - Ha mást nem is, de a szemöldöködet nyáron is mindig hangsúlyozd, formázd. Érdemes olyan terméket beszerezni amiben fixáló is van, így a strandon is kitart a "kész mű".
Crop top - Ha az alakod megengedi, akkor újíts be egy ilyen cuki felsőt. Emlékszel még a hát nélküli melltartóra? Na pont az ilyenekhez kell megvenned. És akkor ha látsz egy ilyen kis cukit, nem kell otthagynod, mondván mit vegyél fel alá. :P 
Cuki pizsi - A nyári leárazásokat kihasználva (hahó H&M, New Yorker, Zara... már elkezdődött *.*) szerezz be egy aranyos pizsit. Elvégre biztosan lesz olyan nap, amikor egész nap ebben leszel. ;)
Erős fedésű korrektor - Ha nem bírod az alapozókat, bb krémeket, de "pucér" arccal sem szeretsz megjelenni, akkor igazi életmentő lehet egy ilyen korrektor. Jobban bírják a meleget is, mint a folyékony társaik.
Mintás cicanaci - Csak könyörgöm ne sort vagy miniszoknya alá viseljétek! :D Ha a rövidnacihoz túl hideg van, a farmerhoz meg túl meleg, akkor viselj egy ilyet. De plz plz plz ne rövid pólóval. Mindenképpen tunikát, hosszú felsőt vagy inget vegyél fel hozzá.
BB krém vagy alapozó - Ilyenkor érdemes váltani ezekben a termékekben, hiszen a bőrünk is változik a meleg időben, ahogy a hidegben is.
Vízálló szempillaspirál - Szépen formázott szemöldök, ajakápoló és egy kis spirál. Más nem is kell a strandra. :)  De a bulisminked is meg fogja köszönni ha vízálló termékekkel készíted el. :)
Arcpakolás - Hetente 1-2 alkalommal kényeztesd az arcbőröd pakolással. Lehet száraz bőrre való, pattanás vagy mitesszer elleni, nedvességpótló vagy épp faggyútermelést szabályozó. Ha nem szeretnél külön erre költeni, figyeld a blogot, mert hamarosan lesznek házi készítésű pakolások is. ;)
Színes hajkréta - A nyár a legjobb alkalom, hogy kipróbálj egy extrém frizurát vagy hajszínt. Ha nem szeretnél tartós változást, szerezz be egy hajszínezőt, amit ki lehet mosni. :)
Skater szoknya/ruha - Nagyon trendi ez a fazon és azért is szuper, mert minden alakhoz jól áll. Nemrég a "How to wear" rovatban is szerepelt, ha nem láttad, vagy csak felelevenítenéd az emlékeidet, akkor katt ide. ;)
Mattító papír - Ha nem szeretnél naponta többször újrapúderezni, vagy egyáltalán nem akarsz púdert használni, szerezz be egy ilyen kis ügyességet. :)
Slip on - Kényelmes, trendi, hűvösebb időben is viselheted és rengeteg színben-mintával elérhető. :)
Csillámos testápoló - Gyönyörűen mutat a lebarnult bőrön, akár a strandon, akár egy buliban. :)
Testpermet - Ha nagyon meleg van, utazás közben, a strandon, vagy otthon a meleg szobában kellemes érzés ha magadra fújhatsz egy hűsítő permetet. Érdemes a hűtőben tárolni. :)
Cuki pénztárca - Sokkal stílusosabb egy ilyet magadnál hordani, mint egy komor, téli-őszi színt. Lehet akár kis méret is, ami kényelmesen elfér a strandtáskádban, vagy a kis nyári tatyóidban, ^^
Önbarnító - Nem mindenki olyan szerencsés, hogy szépen le tud barnulni a napon és vannak olyanok (mint jómagam) akik nem járnak szoláriumba. Nekik praktikus megoldás az önbarnító. Érdemes előtte testradírt használni. ;)
Pulcsi - Egy olyan darab, amit magaddal vihetsz egy koncertre, kirándulásra, ami jól mutat a sort és a skater szoknya fölött is. :) Érdemes a leárazásokon körülnézni. ;)


summer must haves 1.



Kimono - Stílusos és sokféle módon variáljató ruhadarab, ami minden alakon jól mutat. Nem kifejezetten az a trend, ami minden 2. emberen szembe fog jönni veled, szóval ha inkább az egyedibb stílust preferálod a tucatdivattal szemben ("Hódipamela" felső yeyyyy :D) akkor érdemes felpróbálnod egyet és szerelembe esni vele. :)
Hajbavalók - Masnik, virágdíszek, hajtűk, csatok... mindegyik divatos most. A legegyszerűbb módja, hogy feldobd a frizurádat.
Bőrfeszesító/narancsbőr elleni testápoló - Mind tudjuk (remélhetőleg) hogy a narancsbőr nem kor vagy testsúly függő. De ettől még lehet ellene küzdeni. A bőrfeszesítő termékek használata pedig különösen javasolt, ha épp fogyókúrázol. De ezek természetesen nem helyettesíthetik a mozgást.
Horgolt/csipkés balerina - Most nagyon trendik az ilyen sejtelmesen átlátszó, romantikus hangulatú cipellők. Viselheted farmerral, egy cuki ruhácskával, skater szoknyával vagy sorttal is. Természetesen nem az a fajta cipellő, amiben az ember lánya 2-3 kilométert gyalogol macskakövön, vagy épp átbulizik egy Tankcsapda koncertet, de mivel igazán pénztárcabarát trend (3000Ft körül már lehet kapni ilyen cipőt) így érdemes beszerezni és különleges alkalmakra tartogatni. ;)
Bőrradír - Nyáron sokkal több bőrt mutatunk mint a hideg hónapokban, épp ezért érdemes jobban odafigyelni a bőrápolásra. Különösen ha önbarnítózunk is. Ebben az esetben must have egy jó bőrradír.
Nude paletta - A színes mellé természetesen kell egy visszafogottabb paletta is a hétköznapokra. Ha még nincs ilyened, akkor ne késlekedj beszerezni, hidd el szeretni fogod. Érdemes olyat választani, amiben matt és fényes színek is vannak. ;)
Hátizsák - Évek óta divatos, de talán most ért a csúcsára az imádata. A felkapottság mellett még egy érv szól mellette: a praktikusság. Kiránduláshoz, utazáshoz, fesztiválra, biciklizéshez, mind nagyon kényelmes megoldás. Ráadásul szuperül variálható, hiszen a lenge kis ruháddal is felveheted, vagy épp a szaggatott sortoddal is jól fog mutatni.
Textúrázó spray - Ha nyár akkor beach waves frizura. Nem mindenkinek van természetesen hullámos vagy göndör haja (akinek van, az meg egyeneset szeretne, lol) így kell egy kis rásegítés. Strandolás vagy hajmosás után fújd a hajadra,készítsd 1-2 fonatot, majd hagyd megszáradni a hajad. Az eredmény dögös, zilált és legfőképpen tartós hullám. :)
Cukorkaszínű kardigán - Amit mindenhez viselhetsz. :) Kell még indok? :P
Maxiruha - Most mindenféle színben és mintával hódít. Keresd meg a testalkatodnak megfelelőt. Ha teltebb az alakod a sötétebb színeket, a kisebb mintákat keresd. Ha kis melled van, akkor érdemes a képen látható fazont választani, vagy épp fodros, mell résznél díszített darabot felpróbálni. Ha nagy melled van, akkor kerüld a pánt nélküli dekoltázs nélküli darabokat. Keress olyat, aminek V-kivágása van. Ahogy a felsőknél, itt is ügyelj rá, hogy mindig a megfelelő melltartót viseld hozzá. ;)
Napszemüveg - Ahogy a bőrünket, úgy a szemünket is védeni kell az erős fénytől. És miért ne tehetnénk ezt trendi módon? A színes Ray Ban fazon mellett most hódítanak pilótaszemcsik is, de talán a legtrendibbek a szív alakúak. Ami sosem megy ki a divatból: a nagy dívás szemüvegek. Próbálj fel többet is, hogy lásd melyik áll a legjobban.
Frissítő tusfürdő - Nincs jobb érzés a világon mint sportolás után, reggel, vagy épp egy forró nap végén letusolni egy finom tusfürdővel. Ha van is állandó kedvenced, nyáron akkor is érdemes beszerezni egy friss, gyümölcsös illatot. :)
Karóra - A tavalyi boyfriend watch őrület után idén a színes, mintás darabok a trendik. Lehet matrózos, pöttyös, virágos, szívecskés, amilyet csak akarsz. :)
Farmersort - Egy olyan trend, amit akár DIY is magadávé tehetsz. Csak egy megunt farmer kell hozzá és egy kis kreativitás. De ha ragaszkodsz az üzletek kínálatához, érdemes kihasználni a leárazásokat. ;)
Karkötőszett - Egy arany színű vagy fa karkötőszett igazi örök darab.
Frissítőkendő - Egy nyaralásos városnézésen, vagy épp a strandon, esetleg a tömegközlekedés forgatagában "életmentő" lehet.
Arctisztító - Talán nyáron a legfontosabb, hogy az arcunkat a legmegfelelőbben tisztítsuk. Érdemes beruházni egy jó micellás vízre, vagy egy jobb minőségű lemosóra.
Sapka/Kalap - A dívás darabok mellett most hódítanak a baseball-tomboy fazonok is. Az erős napfényben, a strandon, nagyon hasznos, ha van egy ilyened. :)
Ajakravaló - Rúzsok, színezett balzsamok, szájfények, ajakceruzák... rengeteg termék közül választhatunk. Szín szempontjából a rózsaszín és a nude örök klasszikus, de hódítanak most a pinkek, a korall és narancs árnyalatok és a merész, rikító vörösek.
Egy szuper púder - Igazi életmentő lehet, különösen ha zsírosodásra hajlamos a bőröd. Napközben, újrapúderezés előtt használj mattító papírt, úgy kevésbé lesz maszk szerű a bőröd és tartósabb is az eredmény, mintha közvetlenül a "zsíros rétegre" vinnéd föl.
Színes tornacipő - Nem is hinnéd mennyire sok szettedhez felkaphatod ezt a kényelmes és cuki darabot. Maxiszoknyához, maxiruhához, skater szoknyához, sorthoz. Fesztiválon, kiránduláshoz, utazáshoz, állatkertbe, munkába... egyszerűen minden lánynak kell egy ilyen. :)
Színes tus - Szintén nagyon trendi és látványos. A legmenőbbek a kékes-zöldes színek. Szuperül feldobnak egy minimál vagy nude sminket is, a bronzos-füstös szemekkel pedig igazán dögösen mutatnak.
Nyári illatok - Egy hosszú, forró nyári nap végén, vagy relaxáláshoz szuper egy nyárias, friss illat a lakásba. Gyümölcsös koktélok, trópusi fűszerek, virágok, kókusz és pálmák... van miből válogatni! ;)


Remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést és tudtok belőle ötleteket meríteni, hogy mivel egészítsétek még ki a nyári ruhatáratokat. 

Nagyon-nagyon sokat jelentene, ha akár 1-2 szóban is de elmondanátok a véleményeteket, mert elég sok munka volt ebben a bejegyzésben. :) Nálam nem kell semmilyen fiókkal belépni, kódokat beírni, nincs cenzúra sem, szóval tényleg csak 1 perc az egész. :)

Melyik a kedvenc nyári trendetek idén? Kinéztetek valamit a listáról? Van olyan ami nincs rajta a listán, de szerintetek ott lenne a helye? :)

Megjegyzések

  1. Ezer köszönet a bejegyzésért, tényleg sok munka lehetett vele, gratulálok! :) Én mindig nagyon szerettem ezeket a posztokat, sokat segítenek. Most főleg azért is, mert már tavaly óta keresek egy virágos overallt, de nem találtam sehol, és most láttam, hogy a H&M-ben (elvileg) fogok találni. Tetszik is ez a darab. Szeretnék egy egyberuhát is, pl. olyasmit, mint az itt látható Orsay darab. Sok mindent kipipálhatok még erről a listáról, de amit még hiányzik, az egy mintás szoknya (elsősorban azték érdekel) és egy nagy kalap, az a "dívás szerű". :) Ebből még nem találtam meg a megfelelőt.
    Tényleg létfontosságú, hogy felsőhöz mérten viseljünk hát és pánt nélküli melltartókat. Múltkor láttam egy lányt az egyik bevásárlóközpontban egy nagyon csinos, csipkés tally weijles ruhában, ami pánt és hátnélküli volt, ehhez képest egy színben hasonló (sötét rózsaszín) melltartót vett alá. :S Igen... nem volt túl esztétikus, sem igényes.

    VálaszTörlés
  2. Huh, ebben a bejegyzésben aztán van munka! :)
    Az első kép után olvasva láttam, hogy ez is pipa, az is pipa, egész sok dologban egyezik a véleményünk,én is hasonló darabokat szereztem be, aztán megdöbbentem, hogy még két összeállítás készült... :)
    A fehér csipkés ruha nagyon tetszene, hasonlót szeretnék még én is beszerezni nyáron.
    Az előző kommentelővel pedig egyetértek, a megfelelő fehérnemű a kivágott pánt nélküli ruhákhoz/felsőkhöz elengedhetetlen! Még mindig sok lányom látom a szilikonpántot a pánt nélküli felsőhöz - szörnyű. Én ha olyan felsőt próbálok, amihez nincs megfelelő melltartóm és nincs is ötletem, hogy tudnék beszerezni, akkor inkább nem veszem meg.

    VálaszTörlés
  3. Amit talán a legjobban hiányolok a ruhatáramban az a kis nyári ruha :D Komolyan, semmi nyári ruhám nincs, pedig néha azért elég praktikus lenne. :D

    VálaszTörlés
  4. Köszi, hogy írtatok Lányok! :) <3

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nagyon jo lett ez a bejegyzés, latszik hogy sok munka van benne...;) Lenne pár kérdésem.A primer az mire való?Csak sminkalapként lehet használni, mert én nem használok alapozót.?.Narancsbőr ellen vannak olajok amit a bizonyos területeken kell használni, de erre a testapolok is megfeleloek vagy mindkettőt kell használni? Elore is köszönöm..:)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Névtelen! :)
    Nem csak alapozó alá lehet használni. Használhatod BB vagy CC krém alá, korrektorral, vagy akár önmagában is (pórusfinomító primerek például). Egyébként sokféle van. Színkorrigáló (ezek általában zöldes árnyalatúak és azoknak ajánlják akiknek sok bőrhibájuk vagy vagy sok pirosság-irritáció van a bőrükön. Catrice és NYX jut eszembe hirtelen.) Vannak pórusfinomító primerek, amik eltüntetik, kisebbítik a pórusokat, simábbá teszik a bőrt. (L'Oréal, Catrice, NYX, Maybelline) Vannak mattító primerek, amik zsíros bőrre valók. (NYX). Vannak ragyogásfokozó primerek, ezek általában enyhén csillámosak. (NYX, Smashbox)
    Általánosságban elmondható róluk hogy tartósabbá teszik az alapozó, BB..stb hatását, szebbé, egyenletesebbé a bőrt.

    A másik kérdésedre válaszolva, szerintem az olajok hatásosabbak, ezeket érdemes célzottan használni 1-1 területre. A testápolót pedig egész testre. :)

    Remélem tudtam segíteni. Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a segítséget,nagyon hasznos szamomra!:))

    VálaszTörlés
  8. Szerencsére sok pipám van, de azért van jónéhány olyan dolog is, amit még be kellene szereznem, illetve be szeretnék szerezni. Maxiszoknyát, overált, öntapadós melltartó, egy új bikinit is szeretnék - na a végén még csak kiderül, hogy sok dolog kellene :D Színes tus helyett meg egy színes spirált szeretnék levadászni :)

    VálaszTörlés
  9. hát igen, azért ez nem semmi mennyiség! nyárias színű sminkcuccokat mindenképpen be kellene szereznem, meg szeretnék egy szellős maxiruhát is. de egyébként én nyáron is nagy lelki nyugalommal feketében közlekedek, szóval én tuti nem tudnék ilyen összefoglalót írni, ami mindenkinek hasznos lehet:D

    VálaszTörlés
  10. A tanács mindig jól jön, mint most is. Most kezdtem dolgozni gyes mellett, így A nagy bevásárlás elmarad. Azértvegy két apróságom nekem is van. Csináltam magamnak mintás nagymeretű fülbevalót, meg karkötőket. Egy jó táska kellene mindenképp. Sajna nekünk nem jár öltöző, mert munkaerő kölcsönzőn keresztül dolgoz. Ezért lőttek A nyári öltözködés nagy részének.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)