A nap szettje - Sort és haspóló


 Nagyon divatosak a szaggatott farmersortok és a 90-es éveket idéző haspólók. Most egy olyan szettet hoztam nektek, amibe mindkettőt belekombináltam. Tökéletes outfit barátnős programra, nyaralásra vagy akár egy buliba is.

all the wild things



Bármennyire is meleg van, reggel és este még nem árt ha van nálad egy kardigán. Én ehhez a szetthez egy vagány kimonoszerű darabot választottam. Maga az outfot nagyon egyszerű, basic darabokból áll össze. Ilyen sortot, akár te magad is csinálhatsz, a hasonló topocskákat pedig sok üzlet 1000-2000Ft körüli áron kínálja.
Ebben az összeállításban a hangsúly a kiegészítőkön van. A törzsi mintás clutch és saru, valamint a látványos ékszerek kapják a több figyelmet.
Ha 1-1 ilyen feltűnő ékszert viselsz, ügyelj arra, hogy a "közelében" ne legyen másik hasonlóan "statement" jellegű darab. Tehát a fülbevaló mellé ne viselj nyakláncot és a karkötő mellé gyűrűt. Valamint fordítva. Kombináld őket úgy hogy az egyik darab az arcod közelében legyen, a másik a kezeden, esetleg a bokádon.

Találtam a szetthez egy cuki, nagyon gyorsan elkészíthető frizurát, amit akár vállig érő hajból is meg tudsz csinálni. Csak dobd fel egy kis hajdísszel és bármilyen alkalomra tökéletesm a melegben pedig még kényelmes is. :)




Smink tekintetében a legjobb a melegben elhagyni az alapozót és csak simán egy kis korrektort és/vagy BB-t használni. De ha nem tudsz lemondani róla, érdemes mattító alapozót választani és feltenni alá egy kis primert is.
Ha pattanásokkal küzdesz, szuper dolog a zöld korrektor. Közvetlenül a pattanásra tedd és egy kicsi ecsettel dolgozd el. Kiegyenlíti a pirosságot. Fölé kerüljön a sima korrektorod.
Ne feledkezz meg a púderről sem. Én ehhez a szetthez egy szép, határozott szemöldököt tudok elképzelni, egy kis barackos-narancsos pirosítót és egy kevés bronzos csillogást.
Ha ragaszkodsz a szemhéjpúderhez, használj primert. Én egy sima bronzos-nude szemsminket készítenék a szetthez, fekete szemceruzával és tussal. Hozzá nude szájfény vagy rúzs jár természetesen. :)

Én egy gyümölcsös, nőies parfümöt tudok elképzelni ehhez az összeállításhoz és szerintem nagyon jól mutatna hozzá egy zöld-arany mani. :)

Mit szóltok ehhez a szetthez? Bejön nektek a farmersort és haspóló trend? :)

Megjegyzések

  1. Szuper kis szett lett, tetszenek a haspólók is, de csak az ízlésesebbek, no meg amelyeket ízlésesen viselik az emberek. Azonban sajnos nekem ki kell hagynom ezt a trendet :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik!:) Nekem is bejön a haspólós, farmersort trend, de Elízhez hasonlóan csak bizonyos határokon belül!:)Viszont, nem tudom, hogy mernék-e ilyet viselni, maximum olyat amiből épphogy csak kivillan a hasam.

    VálaszTörlés
  3. Igazi fesztiválos szett. :) A haspóló és a farmer tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
  4. Klassz kis szett!:) A táska és a szandál tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)