Cadeavera pattanás elleni éjszakai krém Teszt/Vélemény


Mára elsőként egy arckrém tesztjét hoztam el nektek. Még a Joy-Napokon vásároltam és azóta is szorgalmasan használgatom, így azt hiszem most már tudok róla véleményt írni. :) 
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mennyire vált be, akkor a linkre kattintva megnézhetitek a teljes bejegyzést. :)



A csomagolás egyszerű. praktikus, jól záródó tubus. 50ml terméket kapunk körülbelül 1000Ft-ért. Mikor én vettem ha jól emlékszem 800Ft-ra volt leértékelve és ebből még lejött 20%. 
A terméket egyébként egy ismerős ajánlotta, mert nekem általában problémát jelent, hogy a pattanás elleni arckrémek nagyon kiszárítják a bőröm. Erre szerettem volna megoldást találni. 
A krém vegyes bőrre ajánlott. Pórusfinomító és antibakteriális. 


Ha jól emlékszem a dobozán volt magyar feliratos matrica is, de a tubuson csak németül feliratozták. 


Még ilyen kis "vulkános zöldellő dombos" kis ábra is van rajta. :D 


12 hónapig tartható el és vegán termék. :) 


A tubus jól záródik, de nem nehéz kinyitni. 


Maga a krém kellően sűrű, kicsit géles állagú. 


Hűsítő hatású, az illata engem a zöldalmára emlékeztet, ami érdekes, mert a tubuson mézdinnyekivonat szerepel. :D Kellemesen krémes de nem az a "fojtogató" nehéz állagú. 


Éjszakai krémről van szó, de ahhoz képest, hogy nehezebb krém, viszonylag gyorsan beszívódik és nem haz zsíros érzést a bőrön. 


Az arcbőr utána puha és hidratált. 

Tapasztalatok: A pórusfinomító hatásáról nem tudok beszámolni, én nem láttam változást. A pattanástalanító hatásával kapcsolatban azt tudom mondani, hogy a bőröm szerencsére most nagyon jó állapotban van, egy pattanásom volt az utóbbi hetekben, de az is nagyon gyorsan begyógyult. Azt hiszem ráfoghatom erre a krémre, hogy ez neki is betudható. A sűrűbb krémek nekem gyakran okoznak pattanást és zsíros bőrt, de ez a krém szuperül hidratál és mégsem lesz tőle zsíros a bőröm. Egészen kevés is elég belőle, így viszonylag lassan fogy. :)

Összegzés: Ha valakinek vegyes bőre van és a pattanástalanító krémektől gyakran kiszárad, akkor érdemes vele egy próbát tenni szerintem. Az 1000Ft körüli ár igazán baráti, az egyetlen negatívum a beszerzésével kapcsolatban hogy csak a Müllerben kapható. 

Értékelés: 5/4 

Én egy pontot vonok le mert a pórusfinomító hatást egyáltalán nem érzékeltem, illetve engem az illata egy picit zavar, igazán leszokhatnának már a mindenféle illatanyagokról. :D 

Ti ismeritek ezt a krémet vagy a márka más termékeit? Milyen éjszakai arckrémet használtok? :) 

Megjegyzések

  1. Én szeretem a CV termékeket a 25+ kategóriából van arctisztító habom tonikom és ilyen kis ampullás szérumom is. Mindegyikkel elégedett vagyok. :) A 25+-os vonalnak ilyen finom tiszta enyhén púderes illata van legalábbis eddig én ezt tapasztaltam.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a CW termékekkel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak. A púderüket szeretem, de ha több kerül a kabukira, akkor kicsit rizsporos a hatása :/ A sminklemosó kendője pedig szinte semmit nem hozott le az arcomról, végül ecset és asztaltisztításra használtam.
    Arckrémem is van tőlük, de nagyon nehéz krém, ezért csak akkor használom, ha nagyon ki van száradva a bőröm.

    Ami nekem bejött, az az YvesRocher egyik, zero default arckréme.

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzik :) Amúgy én sem értem, hogy ha már olyan természetes egy termék, akkor minek nyomják tele illatosítóval?! A Nivea Pure&Natural kézkrémének az illata nekem nagyon nem jön be és szerintem egyáltalán nem is illik hozzá, mert annyira mű :s

    VálaszTörlés
  4. Én mostanában éjszakára csak a Vichy Ideália pro szérumot használom a szeplők miatt, amennyi hidratálás kell ilyenkor a bőrömnek, azt a szérum biztosítja.:)
    Viszont felkeltette az érdeklődésem ez a krém, mert mostanában igencsak hisztikorszakát éli a bőröm. :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)