2014. június 3., kedd

Colour of the week - Bright Red

COTWA piros a vágy és a magabiztosság színe. Egy olyan árnyalat, ami minden bőr és hajszínhez jól mutat. Kortalan szín, de tudni kell viselni, különben ő visel téged. A piros színt uralni kell, legyen szó akár rúzsról vagy körömlakkról, vagy egy kis ruhácskáról.
Lehetsz benne végzet asszonya, divatdiktátor, elegáns hölgy, szexistennő vagy épp ártatlan kislány. Mert ennek a színnek ezer arca van.
Jól mutat a feketével, arannyal, ezüsttel, bronzzal párosítva, klasszikus a fehérrel, finom a nude színekkel, extravagáns a kobaltkékkel.
Ha az ajkaidon vagy a körmödön viseled, fő a precíz felvitel, máshogy közönségesen, olcsón hat. 

Ti kedvelitek ezt a színt? Válasszatok három kedvencet a képről!

Nekem a gumicsizma, az overall és a csipkés táska a szerelmeim. :)

7 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Szoknya, rövid egyberuha, magassarkú.

  VálaszTörlés
 3. Nem vagyok egy pirosas, nem szoktam viselni, de attól még ez a szín is tetszik és azért a miniruhát, a szoknyát, a sarut, a lenti tatyót és a clutch-ot mind elfogadnám és eskü viselném/hordanám is! :)

  VálaszTörlés
 4. Én pont az a lány vagyok aki nem tudja viselni a piros színt, de másokon szeretem nézegetni. Gyönyörű ruhákat, kiegészítőket válogattál össze, ismételten :)

  VálaszTörlés
 5. Én pont az a lány vagyok aki nem tudja viselni a piros színt, de másokon szeretem nézegetni. Gyönyörű ruhákat, kiegészítőket válogattál össze, ismételten :)

  VálaszTörlés
 6. Egyik kedvenc színem! Az estélyi ruha, a magassarkú és a lenti kézi táska jöhet...(Marika)

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...