Haul (Drogéria, Körömlakkok, Pink Panda, Tchibo)


Sziasztok! :) Mára egy haul, azaz zsákmányos bejegyzést hoztam nektek olyan dolgokkal amiket az elmúlt néhány hétben vásároltam, de külön-külön nem tartottam volna érdemesnek, hogy bejegyzést írjak róluk, így most összeraktam mindent és egyben mutatom meg nektek amiket az utóbbi időben beszereztem. 
Ha kíváncsiak vagytok rá, tudjátok mit kell tenni! ;) 



DM és Tchibo szerzemények.


  • Balea epres tusfürdő - Isteni tejszínes eper illata van, nem lehetett otthagyni az üzletben. :D 
  • Helia D bőrfeszesítő testápoló - Mivel nem volt a kedvenc Garnier-em, ezért úgy gondoltam teszek vele egy próbát. :) 
  • Sun Dance önbarnító testápoló - Már tavaly is használtam és nagyon szerettem, mert kellemes az illata, nem leszek tőle foltos és nincs természetellenes narancs színe sem. :)

Győrben nemrég nyílt meg a Tchibo szaküzlet és shop, ahol a fincsi kávé mellett rengeteg praktikus kütyüt is vásárolhatunk. Ezt a cuki kis hangfalat is ott vettem. Főzés közben szeretek a telefonomról zenét hallgatni, de mivel eléggé nagy konyhánk van, így "elveszik a hang" ha csak simán a telefon hangszórójáról szól. Ez a kis hangfal viszont nagyon oda tudja magát tenni, nem is hinné az ember, hogy milyen hangos a kis dög. :D Számítógépről lehet tölteni és világít a sötétben. :) Elsőként egy kerti partin avattam fel és kint is nagyon szépen szólt. :)


Könyvre csíptethető olvasólámpa. Egy ilyenem már volt tavaly, de sikerült eltörnöm. Nagyon praktikus kis darab, még könyvjelzőnek is használható. :) Nyaraláshoz, utazáshoz is szuper. :)


Világítós szemöldökcsipesz tartóval és tükörrel. Abszolút higiénikus és egyszerű a tárolása, valamint ügyes kis szerkentyű a lámpával. Mivel szemöldökmániás vagyok (minden nap nézegetem-igazítom) így nekem igazi must have termék. :)


Rossmann és DM zsákmány. :)


  • NYC zöld korrektor - Én szeretem a zöld korrektorokat, sokkal könnyebb elfedni a bőrhibákat, ha először egy ilyet teszek rá, majd a sima korrektort, mert a zöld szín eltünteti a pirosságot. :) 
  • Garnier Ultra Doux sárgabarackos-mandulás sampon - Imádom, szeretem, a kedvenc. :) 
  • Balea kókuszos-nektarinos tusfürdő - Már sokszor megszagoltam az üzletben, de mindig visszatettem. Viszont múlt héten valahogy "megkívántam" az illatát, úgyhogy hazajött velem. :) 
  • Himalaya Herbals Neem arcpakolás - Végre sikerült megvásárolnom, ráadásul 50%-os kuponom is volt hozzá, szóval hurrá! :)

Három új lakkot is vásároltam, habár eredetileg a Moyra Sea Salt lakkokból szerettem volna venni, de azok még nem voltak Győrben. Illetve nagyon elszomorító, hogy a győri Rossmannokban még mindig a Celtica kollekció van kitéve a Catrice állványon a zavaros lakkokkal. (Komolyan senki nem nézi meg őket az alkalmazottak közül?) Az Essence állványra pedig visszatették a februári "New in Town" új szortiment bevezető kollekciót. Tudom hogy vidék, meg minden, de az utóbbi 1-1,5 évben Győrbe alig jutott el 1-1 kollekció. 

Végül a Lovely állványon megpillantottam egy utolsó lila Rio lakkot, így ő jött velem haza. A Lora lakkok is megújultak, több indie lakk is került í kínálatba, éas szuper új csillámos lakkok is vannak.


Ő az egyik aki hazajött velem. Az Essence és a China Glaze kínálatában is van hasonló lakk. :)


Valamint ez a fehér kis csoda is hazajött velem. :)


Kihasználtam a Pink Panda hétvégi akcióját, amiben 5200Ft vásárlás fölött (csak a teljes árú termékekre volt érvényes) ingyenes volt a szállítás. :)


Megrendeltem a Sleek "Flamingo" pirosítóját, ami régóta kívánságlistás volt már, a "Rose Gold" mellett. :)


Természetesen le kellett csapnom a Makeup Revolution London termékekre is. Az Iconic 2 épp akciós volt, így az Essential Mattes palettára esett a választás, mivel sok helyen olvastam (no meg persze láttam is) hogy a Naked Basics-hez hasonló színek is vannak benne. Plusz mostanában inkább a matt szemhéjpúderek vonzanak, mivel ezekből van kevesebb a gyűjteményemben. :)


Az Iconic 3 volt a másik választásom. Továbbra sem mondtam le a Naked3-ról. :P De szerettem volna egy olyan palettát is hasonló színekkel, amit nem fogok félve utaztatni. :) 


Ti vettetek valamit mostanában? Miről legyen először teszt? :)

Megjegyzések

  1. Ohhoo nem is tudtam, hogy van epres tusfürdője a Bealea-nak..meg kell majd néznem :D

    VálaszTörlés
  2. Nem bírtam ellenállni a Balea akciónak, 2-őt fizet 3-at vihet volt, de én sem láttam az epres tusit, holnap megnézem, mert olyan nekem is kell :D
    Az Iconic 2 palettát én is megvásároltam Katy-tól, igaz még nem próbáltam ki, de nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jut eszembe, a Essential Mattes palettaról lesz majd színminta és smink?

      Törlés
  3. Szuper kis dolgokat szereztél be :) Aranyos az a csipeszes kütyü :D

    VálaszTörlés
  4. Pénteken tuti megszaglászom a BAleás tusikat és a Lora lakkokat is szemügyre fogom venni, nem jártam mostanában Euros üzletben. Győrben merre van a Tchibo üzlet? Szívesen elnéznék egyet oda, nagyon bejön a könyvre csíptethető lámpa. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is nemrég rendeltem Pandáéktól, az Iconic 2-re csaptam le a paletták közül, azóta csak azt használom, annyira imádom! :) Egyébként ez a hangszóró mihez csatlakozik? Hogy megy rajta a zene? Van benne SD vagy bluetooth vagy telefonra kell csatlakoztatni és onnan?

    VálaszTörlés
  6. @Azrail, igen lesz róla teszt és remélhetőleg sminket is tudok majd fotózni vele. ;)

    @Zitu, az Árkádban van a földszinten, kb. a H&M-Douglas üzletekkel szemben. :)

    @Gabriella, telefonhoz, laptophoz, mindenhez lehet csatlakoztatni és azokról szól. :)

    VálaszTörlés
  7. Jó kis haul! :) Az epres tusfürdőt én is imádom. Régóta keresek könyvre csíptethető lámpát, úgyhogy meg is nézem a Tchiboban, köszi a tippet! :)

    VálaszTörlés
  8. Köszi, hogy írtatok lányok! :) <3

    VálaszTörlés
  9. Szuper dolgokat vettél! Lassan nekem is fel kell tankolnom néhány dologgal, mert kezdek kifogyni. Az Iconic 3-mat én is nemrég rendeltem meg, bele vagyok szerelmesedve ^^

    VálaszTörlés
  10. Mikor pelus körúton voltam, akkor láttam meg a Balea tusikat a pénztánál. 300 ft volt, mangósat vettem. Erre önszántamból oda adtam sogórnőmnek, mert a gyümis cuccokat szereti. Szerintetek van még? Bánom, hogy csak eggyet vettem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)