Menyasszonyi Szettek&Inspiráció 1. rész


Szerintem minden lány szokott álmodozni az esküvőjéről, akár már kislány korában. (Kivéve engem aki mindig megverte a fiúkat, őslénykutató vagy a Szupercsapat tagja akart lenni. :D) Vagy legalábbis ha idősebb lesz, komoly kapcsolatban él és szóba kerül az esküvő téma. 
Már javában zajlik az esküvőszezon, de tudatosan nem akartam májusban jelentkezni ezzel a néhány részes sorozattal, mert akkor szinte minden napra esik 1-1 esküvős-menyasszonyos témájú smink, bejegyzés, DIY. 
De most elérkezettnek láttam az időt, hogy hozzak nektek néhány szettet, tippet, inspirációs képet. 
Menyasszonyoknak, olyanoknak akik már túl vannak az esküvőn, vagy a hozzám hasonlóknak, akik csak szeretik nézegetni az ilyen témájú bejegyzéseket, képeket. :) Enjoy! 



bride


Az első szett, amit hoztam nektek, egy modern hercegnős, klasszikus de mégis újszerű, elegáns de letisztult stílusú összeállítás. Nekem nagyon tetszenek az ilyen stílusú ruhák. Szerintem szuperül mutatnak hozzájuk az egyszerű ékszerek és csokrok, a picit erősebb szemsmink nude ajkakkal és visszafogott pirosítóval. :) 


Manikűr, smink és frizura ötletek


Szerintem csodás menyasszonyi mani lehetne ez a nyomdázott műalkotás a sok csicsás virágmintás, csillámos franciamani helyett. :P


Ez a smink egyszerűen tökéletes.


Egyszerű, romantikus frizuraötlet. :)


Torták


Nagyon divatosak most a virágos, elsősorban rózsás, pasztell-nude torták. Bevallom én ezekért rajongok, sokkal esztétikusabb és szebb egy ilyen, akár egy egészen apró változatban, mint a nálunk évekig térhódító, fémállványos habzsákból díszített giccsek.


Csodás! *.*


Egyszerű, de elegáns. :)


Extravagáns. :)


Különleges, négyszögletes. :)


Végezetül, az abszolút kedvencem, ez a visszafogottan elegáns remekmű. :)


Mit szóltok a szetthez és a tortákhoz? Nektek milyen az álomdarab ruhában és tortában? :)

Megjegyzések

  1. Habár már rég túl vagyok az esküvőmön, még mindig imádom nézegetni az ilyen témájú képeket :) Mindegyik annyira szép! ^^

    VálaszTörlés
  2. Persze, egyszer majd jó lenne ott tartani, de engem sosem hozott különösebben lázba az esküvő gondolata, még egy 3 éve tartó komoly kapcsolat után sem.
    Szép szett, én is majd valami hasonlót szeretnék (ha eljutok odáig), de még ennél is egyszerűbbet. :)A smink pedig tényleg tökéletes. Torta tekintetében pedig a harmadikat választanám.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a szett, abszolút az én stílusom :) A mani, frizura, smink is mind szuper és a torták is, a legjobban a színes virágokkal díszített tetszik legjobban (egyszerűen imádom, mikor olyan, mintha igazi virágok lennének rajta!) Szóval ez most nagyon betalált nálam :)

    VálaszTörlés
  4. A mi esküvőnk is lassan 10 éve volt, de imádom nézegetni az ilyen képeket! Tetszik a ruha, DE a szoknya részre tennék még virágokat csipkét, és a felső részen is a váll hegyre is egy kis tüll virágokat mondjuk...ja és én maradnék a hófehér színnél. Na meg el tudnék hozzá képzelni egy szép fátyolt is ill.hosszú uszályt és persze a korona sem maradhatna el ! Ha már lúd legen kövér, elvégre egyszer megy férjhez az ember lánya! A torták közül mind tettszik a miénken élő rózsák voltak, szép a smink és a frizura ötlet is... (marika)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)