NOTD - Sand of Rio


 Múlt héten három új, csodaszép lakkra is szert tettem. (hamarosan lesz haul, de még 1-2 dolgot le kell fotóznom a bejegyzéshez...lusta lusta :D) Ebből most kettőt meg is mutatok nektek "élesben. A manihoz felhasználtam még a legkedvencebb lila homoklakkom és az imádott pasztell színű Astor lakkocskámat is. 
No meg persze a Lovely Rio lila homoklakkját és egy Lora újdonságot is. Ha kíváncsiak vagytok a kész manira, kattintsatok a lenti linkre. :) 



 Ez a Lovely lakk egy igazi kis csoda. Két rétegben tökéletesen fed, brutál csillámos, gyönyörű... imádom... whááá! Tudom, van akinek sok lehet minden körmön, úgy talán én sem viselném hétköznap. (Buliba simán.)


 A Lovely lakk tartóssága szuper. 5 nap után sem pattogott le. A Lora lakk is csodás, egy rétegben kentem fel az Astor fölé, így egyáltalán nem kellett bűvészkedni a csillámokkal sem. :) (Sajnos az összes olyan kép ramaty lett, amin rendesen látszana, sorry. De biztosan csinálok még valami manit a közeljövőben.)


 Harisnyafelvételhez nem ajánlatos. :D


 Napfényben az "igazi". :)


 Kérlek Lovely csinálj még nekünk sok-sok szépséges homoklakkot! :)


 A Lovely lakk száradási ideje egyszerűen szuper 1-2 perc kell a második rétegnek is, az első réteg pedig már akkor száraz volt, mire végeztem a felkenéssel minden ujjamon. :)


Imádom! :)


Jajjj remélem még a zöldet is sikerül megszereznem. :P 

Mit szóltok ehhez a manihoz? Nektek megvan valamelyik lakk? :)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)