NYX Mosaic Powder pirosító - Teszt


 Mára a NYX Mosaic Powder pirosítójának tesztjét hoztam el nektek, ami az utóbbi időben nagy kedvencem volt. Tudom, ezzel le is lőttem a poént. :D Ha kíváncsiak vagytok rá, mit tud élesben ez a termék, akkor nézzétek meg a teljes bejegyzést és a képeket. :) 



 A csomagolás egyszerű, műanyag, de a jó minőségű, igényes fajtából. A kis tégely kézre álló, jól záródik, masszív. A hátoldalán a szokásos információkkal.


 Magyar nyelvű matrica.


 Még érintetlen állapotában. :) Öt színt tartalmaz.


Nézzük meg közelebbről is. Látható, hogy maga a pirosító szaténfényű. Nem hivalkodóan csillámos, inkább lágy, visszafogott. Tökéletes nyárra. :) A textúra kellemes, szinte krémes, minimálisan porol, így nem veszítünk sok terméket.


 Swatchok alap nélkül, az óramutató járásával megegyező sorrendben. Nagyon pigmentált színek, de nem az ijesztő formában, vagyis nem kell félnünk attól, hogy túl sok termék kerül a bőrre. Egyaránt vannak meleg és hidegebb tónusú árnyalatok a panben. Pink, korall, barack és a halvány aranyfényű highlighter, így kedvünkre mixelhetünk.


 Az árnyalatok összekeverve. Szerintem csodaszép rózsaszínes-barackos színt kapunk. Mindenféle sminkhez jól mutat. :)


Én attól függően, hogy mennyi színt akarok használni kisebb vagy nagyobb pirosítóecsettel dolgozom, de akár ujjal is bele lehet nyúlni, majd utána ecsettel eldolgozni a színeket. Habár nem vagyok híve az ujjal nyúlkálásnak, de ha tiszta a kezünk, akkor néha-néha "belefér" ilyen is. ;) A tartósságát tekintve szuper, nekem simán kibír 8 órát, még a nagyon melegben is.

Összegzés: Az drogériás viszonylatban elég magas (Az alveolashop oldalán 2790Ft-ért árulják de a Müllerben szerintem olcsóbb). Én akciósan vettem meg, illetve kupon is volt hozzá (Glamour-Napok), így elég jó áron sikerült kifognom. Viszont ezért az árért jó minőséget kapunk. Valamint ha belegondolunk nem egyetlen színt, hanem többet is, hiszen akár mi magunk keverhetjük ki az árnyalatokat. :) Én nagyon szeretem ezt a pirosítót és biztos vagyok benne, hogy nem csak nyáron fogom használni, sőt abban is, hogy szeretnék még a márkától hasonló terméket. :) 

Értékelés: 5/5 

Nem tudok és nem is akarok hibát találni a termékben, szerintem nagyon jó pirosító, a csomagolás és praktikus, a tartóssága szuper. :)


Próbáltátok már a NYX termékeit? Melyik a kedvencetek? Milyen pirosítókat szerettek nyáron? :)

Megjegyzések

  1. Annyira szép ez a termék, hogy sajnálnám használni :D Tetszenek ezek a mozaikok nagyon!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ez a pirosító! :) Sajnos még nincs NYX termékem, de ami késik, az nem múlik. ;)

    VálaszTörlés
  3. Nem rossz, biztos nagyon szépen mutat az arcon. Úgy sajnálom, hogy a Müllerekben alig vannak NYX termékek, ott ácsorogtam a pult előtt és nem találtam egyszerűen semmit, amit azonnal megvennék. :S

    VálaszTörlés
  4. Ha hiszitek, ha nem: meg sosem használtam pirosítót. Pedig annyira szepeket látni, de bizonytalan vagyok a használatukat illetően.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)