Weekend Inspiration

Hosszú hétvége és még szép idő is van? Kívánhatnánk ennél többet? :) Használjátok ki ezt a pár napot pihenésre, szórakozásra, feltöltődésre. :) Ha nincs programotok még, akkor ilyenkor érdemes új könyvet vagy sorozatot elkezdeni, belevágni egy DIY projektbe, vagy gardróbot rendezgetni és nyári kívánságlistát írni. Sportoljatok, vagy menjetek moziba, esetleg próbáljatok ki egy új receptet. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. :) Kezdetnek itt van pár inspiráló kép. Enjoy! :)


Csodás! *.*


Ez a szett nagyon én vagyok. :D Ti szerettek bakancsot viselni nyáron? :)


Eszméletlen gyönyörű ez a smink!


Az ilyen manikűrt szerintem nem lehet megunni. :P


*Sóhajtozik*


Álomházikó. :)


Cipellőcske... :) Épp tegnap láttam egy lányt hasonlóban, úgy járt benne mint egy idegzsábás pók. :D Szép, meg csini meg szexi, de ha nem tudsz benne járni, akkor oda a varázs is. :)


Kell egy csipkesort!


S'more time! :P


Egy ilyen ruci minden lánynak alapvető szükségletként járna. Indítsunk petíciót? :)


Csodás ez a hálószoba. :)


Málnatorta... nyami. :) Gyors recept: Készíts egy kakaós piskótát 4 tojásból. Vegyél 2dl málnás joghurtot, fél liter habtejszínt (a legjobb a cukrászhab) 30dkg málnát és egy tábla étcsokoládét. A málnából 10dkg-ot turmixolj le és keverd össze a joghurttal. A tejszín felét verd fel, keverd össze a joghurttal. Egy kiskanál zselatint keverj ki két evőkanál langyos vízzel, majd melegítsd addig amíg fel nem olvad. Nem kell felforralni. Vedd le a tűzről, kevergesd amíg langyos nem lesz. A málnás krémből tegyél hozzá egy keveset és keverd ki. Ezután add hozzá málnás krémhez. Keverj a krémbe 10dkg málnát, majd az egészet kend a piskótára és szórd meg az étcsoki felével (apróra vágva). Tedd a hűtőbe pár órára. Utána vedd le róla a tortaforma szélét, verd fel a tejszín másik felét és kend rá. Az étcsoki másik felét olvaszd fel, hűtsd langyosra, majd csurgasd a tetejére. A maradék málnával díszítsd. Ennyi! ;) Szuper egyszerű és nagyon finom. Eperrel, szederrel, áfonyával, ribizlivel is elkészíthető.


Oh! *.* Mintha egy kis pillecukor lenne. Milyen piha lehet a bundácskája! :)

Szép hétvégét csajok! :) 

Van már programotok? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Első képre szeretnék odateleportálni most azonnal *.* vagy az álomházikósra! A hálószoba, a cipellő, a sminktermékek és a cukorfalat nyuszika a kedvenceim ^^

    VálaszTörlés
  2. A sminket imádom, csak úgy, mint a kekszes-csokis-pillecukros képet :) A málnatorta is nagyon guszta, tuti el fogom készíteni, na és a végére ez a nyuszi *.*

    VálaszTörlés
  3. Párat meg fogok valósítani a kezdő gondolatokból. :) A képek közül a csipkés rövidnadrág, a virágos ruha (én is nagyon szeretnék egy ilyet) és a pillecukros nasi a kedvencem.
    Jó hétvégét! :)

    VálaszTörlés
  4. Hasonló csipkecsodát láttam a minap, a vizsgáim után rohanok is megvenni :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)