Weekend Inspiration

Mindig is imádtam a keleti kultúrákat, Egyiptomot, Indiát, Marokkót, az arab világot, Japánt, Tibetet, Törökországot. A zenét, az ételeket, a hangulatot, a mintáikat, a sminkeket, a történeteket, a bölcsességeiket. Nagyon más világ, mint a miénk, de talán épp azért annyira vonzó, legalábbis számomra. Ebbe az inspirációs válogatásba belecsempésztem pár keleties hangulatú-témájú képet is. Remélem elnyeri a tetszéseteket. Enjoy! :)


Mesés! *.*


Tökéletes beach-szerkó. :)


Imádom az arab stílusú sminkeket. :)


Hát nem gyönyörű? :)


Először úgy érzed meghalsz, aztán pedig úgy, hogy újjászületsz. :) Ne add fel az első izomláz után! ;)


Szépségek! :)


Álomházikó. Ha valaki azt mondaná, hogy nekem adja, már pakolnék is. :P


Guszta és mutatós desszert. :) Recept: Vegyél 1 csomag mirelit levelestésztát. Ha lapokban van, akkor felezd meg a lapokat, ha nincs, akkor nyújtsd ki vékonyra és vágd 10X10-es négyzetekre, majd süsd meg. 1 csomag vaníliapudingból készíts krémet, de csak 3dl tejjel, hogy sűrűbb legyen. Ha kihűlt, keverj bele 10dkg vajat, majd egy evőkanálnyit halmozz a tésztalapok felére. Tegyél bele friss gyümölcsöt, és tejszínt (ha nem tálalod azonnal érdemes cukrászhabot használni, az nem esik össze). A lapok másik felét hintsd meg porcukorral, majd helyezd a krémes lapokra. Ezt is díszítsd tejszínnel és gyümölccsel. :)


Csini! :) Kell egy ilyen sort. :P


Álomhálószoba. :)


Nyáron, ha meleg van nincs is jobb, mint egy hideg testpermet. :)


A végére pedig egy kedvenc kép, mert annyira gyönyörű. *-*

Szép Hétvégét Lányok! :) 

Nektek mi a véleményetek a keleti kultúrákról? Van kedvencetek? :)

Megjegyzések

  1. Mindig!Egyszerűen mindig találok olyan képet, amit azonnal le kell mentenem!!!Most az első és az utolsó volt a két bűnös! :)

    VálaszTörlés
  2. Azok a lámpások mennyire csodásak! A smink is mesés, én is imádom az arab stílusúakat, na és az a mani is levett a lábamról :) A motiváló képpel kapcsolatban meg annyit, hogy teljesen igaz, én pont ugyanezt élem át az edzéseimnél :)

    VálaszTörlés
  3. A virágmintás rövidnadrágos outfit a legnagyobb kedvencem; tökéletes szett. Továbbiak még az álomház és a pitypang.
    Jó hétvégét! :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is Marokkó a szívem egyik csücske, én konkrétan le is ragadtam az első képnél, mert annyira megbabonázott! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Egyiptom <3 de a többi felsorolt országba is bármikor indulnék, de azonnal! :) Szuperek a képek, főleg most ezek a keleties képek tetszenek :)

    VálaszTörlés
  6. Lampion,mani, az én házam - bilibe lóg a kezem- desszert.
    Úgy szeretnék menni Törökországba megnézni a Kék Mecsetet.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)