A nap szettje - Beach Babe


Mára egy strandolós szettet hoztam nektek, mivel úgy néz ki, hogy hétvégére kánikula lesz, így biztosan sokan választják majd ezt az időtöltést. Ez a szett tökéletes, ha az egész napot a strandon akarod tölteni, esetleg utána még a barátnőiddel megvacsoráztak vagy beültök egy koktélra vagy fagyira valahová. ;)

beach babe



A fodros, rojtos bikinik nagyon divatosak most. Ez szuperül mutat kifejezetten vékony vagy átlagos alkaton és teltebbnek mutatja azokat a részeket, amiknek nem árt, ha gömbölyödnek. ;)
Én egy sortos overallt választottam ehhez a strandszetthez, mert egyszerű fel és levenni, nyárias, csini és kényelmes. Stílusosan indulhatsz benne a strandra, vagy épp akkor is praktikus, ha ebédeltek vagy strandolás után még van valamilyen programotok.
Egy kis extra csillogást visz a szettbe a gyöngyös-köves saru. Strandra szerintem felesleges ékszert viselni, de lehet trükközni a kiegészítőkkel. Én egy élénk kék strandtáskát választottam, mert szerintem nagyon jól mutat a romperhez. (rövidnacis overall másnéven) A virágos hajdísz feldobja majd a legegyszerűbb frizurát is, valamint díszítheted vele a táskádat is. Egy napszemüveg igazi must have darab a strandra.

Én nem használnék parfümöt a strandra. A napfény hatására az alkohol csúnya dolgokat tud művelni a bőrrel. Válassz inkább egy fincsi testpermetet. A strandmani ebben az esetben egy kis menta-sellőkék variáció, mert passzol a táskához. :) Felejtsd el a mindenféle kövekkel, matricákkal díszített manikat, azok úgyis leáznak, leesnek a víztől. :)

A strandon az elsődleges szempont, amire figyelni kell, hogy megvédd a bőröd a napsugaraktól. Teljesen mindegy, hogy milyen a bőröd, voltál e idén szolian vagy napoztál e már. Az UVB és UVA sugarak akkor is károsak.
Mielőtt közvetlenül érne a nap, legalább fél órával előtte kend fel a naptejet. Testre normás esetben 20-30 faktorszámú az ideálisa, arcra pedig érdemes magasabb SPF-et választani, akár 50-60-at.
3 óránként kend be magad újra.

Ha strand előtt vagy után sminkelsz, érdemes magaddal vinni egy csomag arctisztító kendőt. Egyébként szerintem bőven elég egy jó arckrém (lehet mattító is) és egy csomag mattító lapocska, hogy felszívja a feleslegest zsírt a bőrödről. Ha minimális sminket szeretnél, akkor hangsúlyozd a szemöldököd és fest ki a szempilládat vízálló spirállal, esetleg dobj fel egy szép, élénk szájfényt. Ha ezt kevésnek érzed, jöhet egy tartós szemceruza, mondjuk kék vagy türkiz színben és egy zselés vagy vízálló tus, mert azok bírják a strapát. Strandolás után ,ah szépen lebarnultál, hangsúlyozd ezt egy bronzos highlighterrel. Vidd fel az arccsontodra, a kulccsontodra, a dekoltázsodra és a válladra. :)

A strandra szerintem felesleges mindenféle frizurakölteményt készíteni. Válassz olyan frizurát, ami legkevésbé zavar a vízben és a melegben. Hazaindulás előtt öblítsd le a hajad tiszta vízzel, várj, amíg picit megszárad, majd fújj rá textúrázóspray-t és fond be. Ha nagy hullámokat szeretnél válassz szimpla fonatot, ha kicsi, lágyabb hullámokra vágysz, akkor csinálj fishtail fonatot. A hajad 1-2 óra alatt megszárad. Miután kibontottad a fonatot, csak rázd össze az ujjaddal, esetleg fújj rá egy kis hajrögzítőt vagy még egy kevés textúrázót és kész is van a szexi beach frizurád. ;)


Remélem tetszett nektek ez az összeállítás és hasznosnak találtátok a bejegyzést is. :)

Ti milyen fürdőruhát viseltek az idén? Van valamilyen stranddal kapcsolatos szépségtrükkötök? :)

Megjegyzések

  1. Hasonló - inkább ilyen- zöld lakkot vettem Kallosból múlthéten.

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a szett, tökéletes strandra.
    Ez a bejegyzés is nagyon hasznos volt, nyújtott pár új információt. :)
    A múlt héten vettem meg ugyanezt a körömlakkot, illetve még régebben ezt a textúrázó sprayt, csak nem tudtam megfelelően használni, de azt hiszem, hála neked, most menni fog. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik, főleg a bikini. :)

    VálaszTörlés
  4. Jó a bikini, hasonlóm van csak az nem fodros, én egy derekán szélesen gumírozott hosszabb szoknyát szoktam a bikini fölött viselni csak ilyenkor fentebb húzom (mellrészre)és így ruha lesz belőle a hajam pedig magas kontyba rakom.
    (marika)

    VálaszTörlés
  5. Ez cuki szett!Nekem fekete alapon fehér pöttyös van tavalyról, az nagyon , de szeretnék idén is vadászni valami egyszerűt. :) A pöttyöshöz papucsom és szalmakalapom is van. :D

    VálaszTörlés
  6. Én még nagy keresésben vagyok, volt is a blogon egy kis bikinimustrám, de persze az itteni boltokban alig van valami :s Remélem el tudok majd menni esetleg egy pesti boltba (H&M bikinik vannak csak a listámon jelenleg) és akkor onnan hátha be tudok majd szerezni egy álomdarabot :)

    VálaszTörlés
  7. @Elíz, most sok szép bikini le van árazva a H&M-ben. Köztük ez is: http://www.polyvore.com/bikini_top/thing?id=102656997
    Annyira fáj érte a szívem, de nekem nem áll jól sajnos ez a fazon. De szerintem hozzád illene. ^^

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)