A nap szettje - Summer Rain


Mára egy olyan szettet készítettem nektek, ami szerintem tökéletes erre a változékony időre. Néha erősen tűz a nap és meleg van, aztán jön egy zápor is lehűl a levegő, majd ismét kisüt a nap. Ezzel a szettel nem lesztek meglőve ebben az időjárásban sem. ;) Tökéletes hétköznapokra és egy két változtatással akár alkalomra, randira, csajos programra is. ;)


Egy ilyen kis fehér ruhácska szerintem igazi jolly joker minden lány ruhatárába. Rengeteg módon viselhető. Lehet nőies, romantikus hangulatú, szexi egy platform szandival, kényelmes és csajos mint ebben az esetben. Egy övvel és bokacsizmával menő fesztiválszett, vagy akár egy színes tornacipővel sportosan is hordhatod. 
Arra figyelj, hogy ez a fazon elsősorban az átlagos vagy kis mellméretű lányoknak áll jól, illetve nagyon-nagyon fontos, hogy milyen melltartót veszel fel alá. A legjobb az úgynevezett pánt nélküli "balconett" fazon, ezekből már nagyobb mellméretre is kaphatóak olyan darabok amik jól tartanak. A lényeg, hogy mindenképpen pánt nélküli melltartót viselj alá, nem szép ha kilóg a pánt. A szilikonpánt pedig abszolút tiltólistás. A ruhafazonja egyébként teltebb alakhoz is előnyös. 
Ha nagyobb kebelmérettel áldott meg az ég, válassz pántos fazont, aminek V-kivágása van. Itt találsz egy olyan fazont, ami neked is szuperül áll. 
Egy farmerkabát vagy akár egy farmering szerintem szintén alapdarab a ruhatárunkba. Érdemes ebben az időben magaddal vinni, hogy ha elkap egy zápor, akkor ne kelljen dideregned. Vagy akár estére is praktikus, ha hűvösebb a levegő. 
Én a szetthez egy csodaszép, horgolt díszítésű balerinát választottam és egy stílusban passzoló lézervágott mintájú táskát, amibe minden fontos dolog belefér, hogy túléld a napot, illetve a változékony időjárást. Naptej, frissítő testpermet, esernyő, stb. :) Ha randira, vagy valamilyen alkalomra viselnéd ezt a szettet, akkor csak cseréld le a táskát egy kis oldaltáskára vagy clutchra. ;) 

Kiegészítőnek egy statement nyakláncot egy gyűrűszettet választottam. Én ehhez az összeállításhoz egy nude vagy menta-babakék lakkot tudnék elképzelni. :)

A szetthez passzoló sminkhez egy kis ötlet: 


A képen látható termékekkel eltudjátok készíteni a saját verziótokat. 

A frizurával kapcsolatban egy kicsit tanácstalan voltam, de szerintem ebből a videóból mindenki talál kedvére valót. Ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthetőek, akár vállig érő hajból is. :) 




Remélem tetszett a szett és hasznosnak találtátok a tippeket. :) Az egyes darabok árát-márkáját a képre kattintva tudjátok megnézni! ;)

Ti mit viseltek ebben a változékony időben? :)


Megjegyzések

  1. Szívesen viselném ezt a szettet, szerintem tökéletes. Szeretem az ilyen stílusú ruhákat, szép ez a darab. A balerinacipő pedig a csúcs! *_*
    Úgy jó, ahogy van! :)

    VálaszTörlés
  2. Mutattad már ezt a táskát, akkor nem tetszett. Most ebben a szettben igen. Csinos szett, igen csak kedvemre való. Megnéztem a linket. Csinos ruhák, főleg az apróbirágos H&M.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a táska meg a cipő is :)

    VálaszTörlés
  4. Remek szett, nekem is van hasonlóm!
    (marika)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)