Haul (Drogéria, Essence, Catrice, Tally Weijl, Yankee Candle)


Sziasztok! :) Mára elsőként egy zsákmányos bejegyzéssel készültem nektek, amiben az elmúlt két hét drogériás és leárazásokon szerzett kincseit, illetve a legutóbbi illatgyertya rendelésemet mutatom meg nektek. Végre sikerült bikinit is vennem, azt is megnézhetitek és sikerült néhány dologra lecsapnom az új Essence tripla állványról és a Catrice leárazott termékekből is. :) Ha kíváncsiak vagytok a teljes bejegyzésre, kattintsatok a lenti linkre a folytatásért! ;)




Két szuper Balea terméket vásároltam az utóbbi időben és itt egy kis csalás van, mert a tusfürdőből ez a második flakon. Ez a tusfürdő kifejezetten napozás-strandolás utánra készült. Amikor beleszagoltam az üzletben, szerintem sóhajtoztam egy sort. Az, hogy az illata fantasztikus, enyhe kifejezés, olyan mint maga a nyár, a strand, a tengerpart, a sós illatú levegő, a kókuszpálmák illata... egyszerűen isteni. Mindenképpen szagoljátok meg. Ja és a héten még akciós volt a DM-ben, összesen 270Ft. :P 
A másik zsákmányom ez a limitált kiadású száraz sampon, aminek valami isteni epres illata van. Nagyon hasonlít az egyik Batiste száraz sampon illatára.


Lakk fronton a Lovely aktuális vagy már épp búcsúzó trendkiadásából elhoztam a menta színű St.Tropez lakkot és a zöldes-ezüstös Rio-t. Valamint magához szólított a Catrice "Le Grand Bleu" trendkiadás "Mermaiday Mayday" toppere. A két lora lakkot pedig nyereménynek vettem, mert korábban a fehéret már beszereztem és IMÁDOM. Így valakit szeretnék majd meglepni vele. Mivel kettesével adják őket, így a rózsaszínűt is elhoztam.


Szintén egy közelgő nyereményjátékhoz vásároltam ezeket az Essence cukiságokat, mert szerintem egy sellős és bronzos szemhéjfesték illetve egy bronz szemceruza igazi must have darab nyárra. :)


A Müllerben sikerült lecsapnom a kifutó Catrice termékek közül kettő olyan dologra, amiket kinéztem magamnak, az egyik ez a dupla végű tusecset.


A másik pedig ez a nude rúzs.


Az új Essence termékek közül is kinéztem néhány dolgot, de sajnos csak az arcra való box volt, illetve a szemöldökös dobozkán még gondolkodom. :)


Olyan szép! :)


A Catrice és Lovely lakkok közelebbről.


A Lora lakkok. :)


Olyan mint egy málnaturmix. :P


Ez a lakk szerintem telitalálat nyárra. :) Olyan vidám és különleges.


Ezt a bikinit a H&M-ben vettem meg, mielőtte a New Yorker, F&F, Calzedonia és a H&m üzletekben már kb. 20 darabot felpróbáltam. Sajnos nehéz ekkora mellméretre olyan bikinit találni ami rendesen tart és nem úgy néz ki, mintha középkorá anyukáknak készült volna. Mivel testalkatilag inkább vékonynak számítok, így ami mellben jó lenne, az máshol általában nagy rám. Így nem sok választásom volt, ő volt az egyetlen aki jó volt rám és tetszett is. Némiképp vigasztal, hogy akciós volt. :D Így a felső és az alsó összesen került 3500Ft-ba.


A minta közelről. Fehér alapon neon színek, kolibrik...


... és trópusi virágok. Ez szerintem viszonylag időtálló minta és a fazon is klasszikus, levehető pántos, így nem kell aggódnom, hogy egy szezon alatt kimegy a divatból, mint például a sok brazilos és azték mintás darab.


Ezt a skater szoknyát Gergőtől kaptam, mert múlt hét vasárnap állatkertbe mentünk és utána benéztünk egy kicsit az Árkádba. Amíg ő a Sony Centerben kockult, átugrottam a szemközti Tally-ba és Szivi ott talált meg, ahogy erre meredtem Csizmáskandúr cukiszemekkel. :D


A farmersortot is kaptam, szintén kívánságlistás volt. :) Jó szíve az én uramnak. :P


Az utóbbi hónapokban leálltam a YC rendeléssem, mivel olyan sok friss virágunk volt, hogy inkább azokkal illatosítottam a lakást, illetve kaptam a nővéremtől pár Vanilla Cupckae tartot, amik hosszú ideig kitartottak. :)
Ráadásul szinte mindenki a Yankee Candle termékekről írt, nem telte el úgy nap, hogy valaki ne írt volna tesztet a gyertyákról, a tartokról stb. És tudom, hogy ez néha idegesítő, ugyanúgy mint amikor egy parfümről vagy palettáról szól minden második bejegyzés. Bennem az ilyesmi általában inkább negatív érzéseket kelt és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Viszont az elmúlt hetekben megint elkezdtem kívánni ezeket a csodás illartokat és néhány régi kedvenc mellett pár új illatot is rendeltem. :)


Ezt a két illatot még nem próbáltam.
Black Coconut: kicsit füstös aromájú a számomra, de gyümölcsös is, a kókusz illata csak az eloltás után hosszabb idővel jelentkezik. Ezt próbáltam ki először. :)
Under The Palms: Ennek a csomagoláson át szagolva nekem "zöld" illata van. Határozottan érezni benne a kókuszt is.


Midnight Oasis: Ő a tavaszi kollekcióban volt. Ez egy kifejezetten egzotikus kicsit virágos illat.
Lake Sunset: Ő az egyik legnagyobb kedvencem. A tavalyi őszi kollekcióból való, de szerintem olyan aroma, ami egész évben élvezhető. Ez az illat leírhatatlan, azt javaslom mindenkinek, hogy ha az üzlet közelében jár, szagolja meg. Tényleg olyan, mintha egy tóparti naplemente illata.


Ebből a hármasból már mindegyik illatot ismertem, így nem volt zsákbamacska a megrendelésük. 
Bahama Breeze: Friss, tengeri aroma, kicsit virágos-gyümölcsös beütéssel. 
Summer Scoop: Erdeigyümis fagyi. :P 
Fireside Treats: Sült pillecukor illat. Szintén olyan amit egész évben szívesen szaglászok, bár ha igazi pillecukor is van hozzá, akkor az azért extra élvezet. :D 

Ennyi lenne most. :) A leárazásokon még nem nagyon garázdálkodtam, mert szerintem lesznek még jobb árak is ezeknél, szóval biztosan várható még egy ruhás-kiegészítős ámokfutás a nyáron. :D 

Ti vettetek valamit mostanában? :) A Yankee Candle illatokat ismeritek? :)

Megjegyzések

  1. A Fireside Treats a kedvenc illatom a világon! :D

    VálaszTörlés
  2. A tartok közül a Pink sand-nek van eszméletlen illata! Egyszer próbáld ki!!! :)

    VálaszTörlés
  3. @I Made It!I Love It!Blog, már próbáltam, én is nagyon szeretem azt az illatot. :)

    VálaszTörlés
  4. A Lora lakkok nagyon tetszenek és a bikini is igazán jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  5. De szép az a fürdőruha. *-*

    VálaszTörlés
  6. A rózsaszín Lora lakk nagyon tetszik :) Ezeket a YC tartokat még nem próbáltam, van még az előzőekből, de ha elfogynak tuti jó sokat fogok megint rendelni, mert teljesen függő lettem tőlük :P A Lake Sunset és a Bahama Breeze nagyon szimpatikus :P

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ez a fürdőruci!
    Köszi a tusfürdő ötletet, holnap meg is nézem a dm-ben :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik a bikini, imádom a mintáját! A tartok közül a Lake Sunset nekem is kedvenc!A Catrice lakkról majd hozol tesztet? Nagyon kíváncsi vagyok rá.

    VálaszTörlés
  9. Úúú én már régóta vadászom az új Lora lakkokat, de akárhányszor megyek az eurós boltba, mindig le van fosztva az állvány. :/

    VálaszTörlés
  10. Mennyi klassz dolgot szereztél be! Remélem a szárazsamponról és a Essence box-ról lesz majd teszt! :) Annyire tetszenek ezek a Lora lakkok, de még egyetlen itteni Euros-ban sem láttam, mindenhol a régiek vannak :/

    VálaszTörlés
  11. A Tally-s szoknyát épp ma nézegettem én is,olyan kellemes kék színe van,és azok a barack színű virágok rajta istenien néznek ki.*-*
    Szerintem nagyon szép bikinit vettél,és az ára is baráti.:D
    A Catrice-s tusecsetre nekem is fáj a fogam...Jó lenne körmös dolgokhoz is...:) Mennyibe került,ha megkérdezhetem?

    VálaszTörlés
  12. Nagyon csinos a bikini, a szoknya, és a rövid naci. A Balea száraz samponjáról lesz majd teszt? Én is szeretnék már valamit kipróbálni (száraz sampon szűz vagyok...), és örülnék ha írnál róla :)

    VálaszTörlés
  13. Köszi Lányok! :)

    @Dóri, a kifutó termékek között van, én a Müllerben vettem, kb. 300Ft volt. :)

    @Zitu, @Azrail, @Lexa lesz teszt mindenről. :)

    VálaszTörlés
  14. Álomszép a szoknya! Én is szemezgettem vele már régóta, de idén már nem akarok szoknyát venni, és már amúgy sincs a méretemben.
    Szerintem jól választottál bikinit. :)

    VálaszTörlés
  15. A száraz samponra nagyon kíváncsi lennék, mert már nem sok van itthon és ezt néztem ki. :) Viszont a zöld Balea-s nekem nem jött be, így tartok tőle egy picit. :(

    VálaszTörlés
  16. Gyönyörű A szoknya és A Lora lakkok is nagyon tetszrnek.
    Lesz manikűrös bejegyzés mostanában?

    VálaszTörlés
  17. Sok szuper dolgot vettél! Legjobban a bikini, a szoknya és a lora lakkok tetszenek! :))

    VálaszTörlés
  18. Szép dolgokkal lettél gazdagabb! Látom Neked is rendes urad van :)
    (marika)

    VálaszTörlés
  19. A Cotton Clean a kedvenc tartom, ennél jobban eddig semminek nem tetszett az illata :D

    VálaszTörlés
  20. Ezek a YC-k egyre jobban izgatják a fantáziámat!!!!Azt hiszem nem úszom meg, hogy előbb-utóbb beszerezzek párat. :)

    VálaszTörlés
  21. Szuper dolgokat vettél, a tartokat szívesen megszagolgatnám! Az a bikini meg csodás, én is megjegyeztem magamnak, mikor neten nézelődtem, de boltban sajna nem láttam még.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)