Júniusi Kedvencek

 

Eléggé megkésve, de elhoztam nektek a júniusi kedvenceimet bemutató bejegyzést. Hihetetlenül gyorsan telik a nyár, sőt úgy általában az egész év is. Az elmúlt hónapban sok-sok új kedvencem volt, de persze néhány régi, jól bevált termék is helyet kapott a listán. Ha kíváncsiak vagytok miket szerettem júniusban, nézzétek meg a teljes bejegyzést. ;)



  • Júniusban két kedvenc tusfürdőm volt. Az epres és kókuszos-nektarinos Balea. Előbbinek szerintem 100%-ig tejszínes eper illata van. Ez volt a kedvenc esti tusfürdőm. Sportolás után vagy reggelente pedig a kókuszosat szerettem használni, mert ennek sokkal frissebb illata van. Ebből összesen hármat használtam el, mert a DM-ben szuper akció volt rá, így kapásból 3-3 darabot vettem mindegyikből. :D 
  • A másik nagy kedvencem a Fruttini lime és menta testpermete volt. Általában éjszakára a hűtőbe tettem, így szuper hűsítő permet lett belőle. Viszonylag kicsi, így a táskámban is kényelmesen elfért és mennyei érzés volt a nagyon meleg napokon befújni magam vele. :) 
  • Mivel a Szigetközben élek Szúnyog Town-ban, ezért állandó küzdelem az élet az vérszívókkal. Konkrétan egy polcnyi helyet foglalnak el a különböző riasztó spray, hűsítő, riasztó készülék, riasztó karkötő, gyertya, füstölő gyűjtemények. A képen látható Dapis gél nekem nagyon bevált a csípésekre. Azonnal elmulasztja a viszketést és a csípést is gyógyítja. Szintén olyan termék, ami sokszor utazott velem. :)

  • Arcápolási fronton nálam egyértelműen a Himalaya Herbals győzött. Hetente 2x használom a Neem arcradírt és a pakolást is, és a bőröm nagyon szereti mindkettőt.
  • A meleg időben nem szeretek sok sminket viselni, ráadásul a bőröm most meglepően szép volt, így általában csak a Maybelline Dream Fresh BB-t kentem fel. Szuper, mert nagyon könnyű krém, gyorsan beszívódik, szép, egységes bőrt eredményez, de mégis úgy tűnik mintha semmi nem lenne az arcomon. Nyárra nekem igazi must have termék lett. :)


  • A BB mellett általában az NYC Smooth Skin és az Essence All About Matt! púderek keverékét használtam. Az NYC a kedvencem, de a meleg idő miatt, ha a sminkemnek nagyon tartósnak kellett lennie, éreztem, hogy kell egy kis plusz. Az Essence terméket önmagában nem szeretem de nagyon jól mattít. Ezért úgy oldottam meg, hogy az NYC tetejébe öntök egy kicsit a púderéből, majd egy egészen kevés Essence púdert teszek hozzá és összekeverem. Így kapom meg a számomra tökéletes púdert, ami természetes hatású, szuperül fixál, a bőrszínemmel teljesen harmonizál és nagyon jól mattít. :)
  • Nyáron gyakran nyúlok a bronzosítóm után. Én tipikusan az az ember vagyok, akik nem szeret felhalmozni, így körömlakkból sincs ugyanolyan színből mondjuk 6 különböző márkám. :D Így bronzosítóból is csak egyet használok. Egy sima matt, világosabb bőrre készült Essence darabot, ami sajnos már nem kapható. Én egészen keveset használok belőle, csak hogy a bőröm egy kicsit egészségesebb színű legyen. Nekem nagyon bevált, mert sok más drogériás bronzosítóval szemben nem lesz az eredmény foltos vagy narancssárga. :) 
  • A kedvenc pirosítóm még mindig a NYX Mozaik pirosítója volt, mert rengeteg színt ki lehet belőle keverni. :)


Szemfesték fronton egy új és kettő viszonylag régebbi kedvencem volt.

  • Új kedvenc a Makeup Revolution Iconic 3 palettája. Szinten minden nap ezt használtam, vagy legalábbis 1-2 színt biztosan használtam belőle. 
  • Ha színesebb sminket szerettem volna készíteni, akkor gyakran nyúltam a Miss Rose lila hatosa után, ebből is a felső három színeket használtam a leggyakrabban. 
  • A YSL City Drive paletta is gyakran előkerült, mert két csodás színt rejt, amik szerintem tökéletesen nyárra egy merészebb sminkhez. :)

Róluk van szó. :)

  • Júniusban a melegebb napokon leggyakrabban a Rimmel Extra Super Lash vízálló spirált használtam, ami még a legmelegebb időben sem hagyott cserben. 
  • Az Iconic 3 palettával remekül harmonizál a Maybelline barna színű zselés tusa, így abban a hónapban ő volt a kedvenc. 
  • Ha nagyon siettem, de szerettem volna egy kis extrát vinni a sminkembe, akkor a Catrice menta színű szemceruzát használtam. 
  • A NYX Jumbo szemceruzája is nagy kedvenc volt. Használtam alapként, élénk színek alá vagy épp belső szemzugba highlightként.

Szájra való termékekből azt hiszem három kategóriát lehetne készíteni. Minimál nude, visszafogott és nagyon harsány, élénk színek.


Balról jobbra:
  • Essence "58 Dazzling Beige" 
  • Essence "19 Nude Candy" 
  • Maybelline "108 Rose Diamonds"
  • Revlon Lip Butter "015 Tutti Frutti"
  • Revlon "075 Lollipop"

A körömlakk kedvencek közül szerintem egy lakk sem ismeretlen senki számára, hiszen olyan darabokról van szó nagyrészt, amik a beauty blog világban gyakran szerepelnek mostanában. Amit talán kiemelnék az a Lora fehér indie lakkja. Ez szinte minden manimban szerepelt júniusban. :)

Kedvenc Ruhadarab/Kiegészítő:


 Mivel júniusban eléggé változékony volt az idő, ezért a kedvenc ruhadarabom ez a maxi szoknya lett. Még tavaly vásároltam a Tally Weijl-ben és azért is szeretem, mert nagyon sok szín van benne így könnyen tudom párosítani a felsőimmel. Legtöbbször rövid szárú tornacipővel vagy szandállal hordom.


Az abszolút kedvenc kiegészítőm ez az F&F táska lett. Szuperül illik a virágmintás szoknyáimhoz, vagy csak sima basic darabokkal hordom. Ha nem kell a fél életemet magammal cipelnem, akkor mindig őt választom a szettjeimhez. :)

Kedvenc Ital: 


Az abszolút kedvenc italom a meleg napokon az uborkás-mentás-gyömbéres-citromos víz. Általában este elkészítem egy nagyobb üvegben, így reggel ha elmegyek otthonról, tudok belőle önteni egy kisebb üvegbe. Mindig van belőle egy pohárral mellettem, így biztosan eleget iszom napközben. 
A másik kedvencem, ami egyben az egyik kedvenc tízóraim vagy uzsonnám a málnás smoothie. Mostanában szedret is teszek bele, vagy sárgabarackot. Két marék gyümölcs, kevés víz, 1 kis poharas Activia, kevés méz, két evőkanál zabpehely egy kis gyömbér és fahéj, leturmixolva és már kész is van. Nagyon meleg napokon (mint a mai is) jégkockával iszom. :P

Kedvenc Étel: 


 Egyszerűen nem tudom megunni a zöldfűszeres cukkinit. Köretként, vagy magában, quiche-en, omlettben vagy sima rántottával. Nagyon egyszerű étel. Csak vékonyra szeletelem a cukkinit, megsózom és kevés olívaolajon, vízzel párolom. Amikor majdnem készen van, megszórom borssal, friss mentával, zsályával, kakukkfűvel és korianderrel vagy petrezselyemmel. :)


Nagyon büszke vagyok magamra, mert júniusban nasiként szinte csak gyümölcsöt ettem. :P 

Kedvenc illat: Citromfű és menta keveréke, szárítva egy kis tálban az ágy mellett. Isteni! :) 

Kedvenc Könyv: Júniusban a vizsgák miatt nem igazán volt időm olvasni, így csak két könyvet olvastam, az egyik a nagy-nagy kedvencem az Angelfall, a másik a Divergent.

Kedvenc Sorozat: Teen Wolf és True Blood

Kedvenc Film:






Kedvenc Zene:







Végezetül egy kis statisztika a bloggal kapcsolatban júniusról: 

A három legnézettebb bejegyzés:




Oldalmegtekintések száma júniusban:
12194

Remélem tetszett ez a poszt. :) 

Nektek mik voltak a kedvenceitek júniusban? (Tudjátok, kedvences bejegyzés linkjének is nagyon örülök. :P) Az én kedvenceim közül szerettek valamit? :)

Megjegyzések

  1. Hm, ez a fűszeres cukkini birizgálja a fantáziámat, ugyanis maradt még a hűtőmben egy fél cukkini :P

    VálaszTörlés
  2. Juuj de szép hajad van! Szívesen olvasnék róla bármilyen fajta bejegyzést, hogy hogyan ápolod, vagy bármit. :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a Neem maszkot most már tuti kipróbálom annyi jót írsz róla mindig. :) Csinos a szoknyás kép. :)

    VálaszTörlés
  4. Az epres tusfürdő és a BB krém nekem is nagy kedvenceim. Csinos az outfit fotó! :) Ezt a cukkinis receptet pedig ki fogom próbálni! ;)
    Egyéb: kb. két hete kérted, hogy írjak e-mailt az adataimmal kapcsolatban. Megkaptad? :)

    VálaszTörlés
  5. @Miata, igen és vissza is írtam, hogy 21.-én tudok csak postázni, mert aznap leszek szabadságon. :)

    @Fanni, köszönöm, de nem lenne túl érdekes bejegyzés, semmi extra dolgot nem használok rá. De majd akkor írok róla. :)

    Köszi Lányok! :)

    VálaszTörlés
  6. Nem kaptam meg. :) Semmi baj, csak aggódtam, hogy az enyém nem érkezett meg. :)

    VálaszTörlés
  7. Cukkini *.* Az egyik kedvenc zöldségem, és elég sokszor készítjük különféle módokon :-)

    A testpermet pedig nálam is kedvenc, az egyik kedvenc illatom nyárra :-)

    VálaszTörlés
  8. Az a Szépség és a szörnyeteg eléggé felturbózott verzió, nem? :D Mindenesetre megnézem majd valamikor :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem régi új kedvencem Schauma Fizo koffein hajbalzsam, Egyszerűen szuper.
    Szépség és A szörnyeteget szeretnem megnezni Én is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)