Makeup Revolution "Iconic 3" Paletta Teszt-Swatchok


Sziasztok! :) Mára még egy nemrégiben vásárolt paletta tesztjét hoztam el nektek, mégpedig a Makup Revolution Iconic 3 palettáét, ami a Naked 3 egyik szuper dupe-ja. Ha kíváncsiak vagytok a színmintákra és hogy nekem mi a véleményem róla, nézzétek meg a teljes bejegyzést! ;) 



Sajnos a palettáról csukott állapotban elfelejtettem fotót készíteni, de számtalan képet találtok róla a neten és szerintem már senkinek nem ismeretlen a termék. :) Ma a paletta masszív műanyag, jól záródik, de nem az a kinyithatatlan fajta, mint néhány Sleek paletta. :D Méretben is jóval nagyobb azoknál.
A palettát a Pink Panda oldaláról tudjátok megrendelni (habár most épp nincs raktáron) 1890Ft-ért, ami szerintem nagyon szuper ár. Főleg hogy a Naked 3 ára 14-16 ezer Ft környékén mozog.


A paletta belső borítása fényes, fekete műanyag, ami a fotózás szempontjából nem a legszerencsésebb és sajnos a szemhéjpúdert is reménytelenül gyűjti. Tartozik hozzá a szokásos kétvégű applikátor is, amit én nem használok.


A hátulját szintén reménytelen dolog rendesen fotózni. Itt megtalálhatóak az összetevők, a súlya és az eltarthatósága is. Bár ez tapasztalataim szerint a szemhéjfestékek esetében nem mérvadó. :)


A palettában 3 matt szín található, a többi szatén és "frosted" finisű.


Néhány színt nagyon jól sikerült lemásolni a Naked3 palettából. Nézzük is a swatchokat.


Alap nélkül. A legelső, matt szín, illetve a 4. matt a leggyengébb alap nélkül. Ezek szinte alig láthatóak. A többi alap nélkül is szépen teljesít.


Alap nélkül a másik probléma a porzás, ami a frosted árnyalatok esetében áll fent, a képen a 2. és a 6.


A Catrice szemhéjalapozójára készült swatchok. Így már a matt árnyalatok is egészen szépen teljesítenek. A 4. szín például szerintem nagyon jó kis "crease" árnyalat. Az abszolút kedvencem mégis a 2. rózsaszínes arany-pezsgőbe hajló szín.


A szemhéjalapozó a porzáson is segít. Mindegyik szín tökéletesen "beletapad".


Napfényben. :)


A tartósságukat tekintve engem abszolút meggyőzött. Alappal rajtam 7-8 órát simán kibírt, nem mászott vagy potyogott egyik szín sem. Ennél többet nem volt rajtam smink mostanában, de szerintem egy átbulizott éjszakát vagy fesztivált is simán kibír. ;)


Nézzük meg a színeket közelebbről. Alapra készült swatchok. Az első, matt szín tökéletes highlight szemöldökcsontra.


A 3. szín satírozásához szuper a 4. amiről már írtam, hogy nagyon szeretem a mélyítővonalba használni. :)


A rózsaszínes bronz és a rezes árnyalat is meseszép. :)


A második hatos, alap nélkül.


Ezek közül az utolsó előtti kivételével egyikkel sincs probléma, alap nélkül is szépen pigmentáltak. Az utolsó előtti porzik egy kicsit, illetve azt még hozzátenném, hogy az utolsó szín teljes szépségét tényleg az alappal lehet csak előhozni. :)


Alappal. Így egyszerűen fenomenálisak a színek. A matt (első a képen, 7. a palettában) kicsit "krétás" bár szerintem ez az ecsettel való felvitelnél nem érezhető csak ha kézzel vagy applikátorral dolgozunk.


Ebben a palettában, ahogy a képen is láthatjátok a 2, 3 és 4. szín eléggé hasonlít. Ha jobban megnézzük, illetve bizonyos fényviszonyokban jön elő, hogy az egyik inkább arany, a másikban vagy egy kis rózsaszín beütés, illetve a harmadik említett inkább rezes.


Napfényben.


Itt látszik a 3. matt szín kicsit krétás porzó beütése, de ahogy már mondtam ez ecsettel való felvitelnél nálam nem jelentkezett.


Csodás nyári bronzok. :)


Az utolsó szín elég nehezen fotózható. Fekete, de bronzos és van benne egy pinkes-pirosas csillámlás. Nagyon összetett és különleges szín.


Ezen a képen látszik az eltérés a három hasonló szín között. :)


Itt pedig valamennyire sikerült megörökítenem az utolsó szín csodás csillámait. :)


Összegzés: Ha nem akartok több mint tízezer Forintot kiadni az eredeti Naked 3 palettára, akkor szerintem ez egy jó alternatíva. Nagyon jól kihasználható paletta, az a fajta amit egész évben lehet használni. Komplett smink készíthető vele, vannak benne matt és fényes, durván csillámos árnyalatok is, így a szolid hétköznapi sminktől kezdve a durva bulisminkig minden elkészíthető vele. A legjobb színhatásért nem árt, ha primert használunk. A tartósságát tekintve szerintem zseniális. A csomagolással én elégedett vagyok, szerintem utazásra is magunkkal vihetjük anélkül, hogy félteni kellene.

Értékelés: 5/5 

Nekem nagyon tetszik, abszolút megszerettem és szinte minden sminkeléskor használom. Amíg nem tudom megvásárolni a Naked 3-at addig ő az én kicsikém. :) Nagyon örülök, hogy megrendeltem és nagyon pozitív első benyomás volt a márkával kapcsolatban. Mindenkinek szívből ajánlom, szerintem szuper paletta.


Próbáltatok már valamit a Makeup Revolution márkától? Ezt a palettát ismeritek? Mit szóltok hozzá? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon szép színei vannak. Én is tervezem a beszerzését, bár elgondolkodtam, hogy megjutalmazom magam a Naked3-mal (plusz még a szülinapomat is beleveszem), de én sajnálnék kiadni ennyi pénzt egy palettára. :( Remélem, egyszer majd annyit keresek, hogy nem fogok ilyeneken gondolkozni. :D

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a palettát, annyira sokoldalú és jól kihasználható :)

    VálaszTörlés
  3. Mivel nem követek ilyen trendeket, addig nem hallottam a márkáról még nálad nem olvastam róla.
    Amúgy szép színekkel teli és "gazdaságos".

    VálaszTörlés
  4. Nekem a 2 van meg, az is gyönyörű szép és imádom! :) Ezen is gondolkodom újabban! :))

    VálaszTörlés
  5. Nekem a 2 van meg, és imádom! Magasan ez egyik legjobb paletta a készletemben: ) Ennek is nagyon szép színei vannak, később megszeretném vásárolni az 1,3-at is: )

    VálaszTörlés
  6. Egyetértek :) Én is imádom ezt a palettát, és nekem sincs szívem 10 ezreket kiadni az eredetiért. Aki szereti a rózsaszínes árnyalatokat a szemén, annak KÖTELEZŐ darab :)

    VálaszTörlés
  7. Csatlakozom az előttem szólókhoz, csak imádni lehet ezt a palettát, nem gondoltam volna, hogy ennyire megfogom szeretni magamon a rózsaszínes színeket. :D

    VálaszTörlés
  8. Nos, én sem tudok újdonságot mondani, nagy a szerelem ezzel a palettával!
    A matt színek nálam porolnak picit, de csak akkor, amikor felveszem a panből a színt az ecsettel, akkor már nem, amikor a szememre viszem fel a színt.

    VálaszTörlés
  9. Mióta megrendeltem, kb. csak ezt használom, a Hot smoked még szűzen piheg a fiókban.

    VálaszTörlés
  10. Nekem is meg van és nagyon szeretem, annyira szépek a színei! :)

    VálaszTörlés
  11. Szép ez a paletta.Nekem nincs még a márkától cuccom, de jóknak tűnnek.

    VálaszTörlés
  12. Olyan szép színei vannak :3

    VálaszTörlés
  13. Nekem a márkától eddig egy palettám van, a Welcome to the Pleasuredome. Teljesen meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  14. Ezt a palettát karácsonyra kaptam meg az Esential Mattes mellett. "Hófehérke" karakterként a rózsaszín árnyalatokkal vigyáznom kell a palettából, egyébként csak megerősíteni tudom a véleményedet: nagyon szép, pigmentált színek találhatóak meg benne, amikkel gyönyörű sminkeket lehet készíteni. A 2. színt én Rosé pezsgőnek hívom, a barnább bőrűeknek különösen szépen mutat a szemén (nővéremnek ezzel varázsoltam szilveszteri sminket, mindenki oda volt meg vissza tőle! :) ) Az én kedvencem mégis az óarany 6. szín benne, az utolsó színnel ügyesen keverve egzotikus füstös szemet lehet vele készíteni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)