Weekly Inspiration

Legutóbb a H&M-ben hosszú sor áll a próbafülkék előtt és alkalmam volt belehallgatni két nagyjából velem egykorú lány beszélgetésébe. A társalgás fő témája persze a nyár volt, a nyaralás, a bikini-alak, ki mennyit fogyott, fogyott e egyáltalán. De az egész beszélgetésnek valahogy olyan negatív hangulata volt. "Láttad, hogy a Kata felrakta a Facebookra a spanyolországi nyaralásáról a fotókat?" "Hát igen, neki bejött az élet, pénzes pasival könnyű." "Elmenjünk strandra a hétvégén?" "Inkább hétközben. Hétvégén sokan vannak, nem akarom mutogatni a hájaimat." "Nem is vagy hájas. Na a Vera az tuti nem természetesen fogyott. Biztosan beszedett valamit.". "Figyeld már a csajt mögöttünk, milyen seggig érő póthaja van." "Ja a melle is szilikon, tuti ezt is kitartják." "Mi van azzal a sráccal akiről meséltél?" "Ááá, semmi. Összejött valami ri***cal. Majd megmutatom a képeit. Ilyen pénzes csaj. Az Eltére jár." "Figyeld, mennyi mindent vesz!" "Apuci pénzéből könnyű!".
Még hallgatni is rossz volt az egész beszélgetést, csak úgy sugárzott belőle a negatív energia, a megkeseredettség. Fel sem foghatom, hogy két fiatal, csinos, jó alakú lány, hogy lehet ennyire irigy. Mintha legalábbis vénkisasszonyokat hallgatott volna az ember. Szerintem az ember boldogsága ott kezdődik, hogy békét köt magával. A testével, az életével. Amivel pedig nem tud, azon megpróbál változtatni. A másik fontos tényező, hogy ne másokkal, mások életével, külsejével, párkapcsolatával versenyeztessük a sajátunkat. Ne másoknál akarjunk jobbak lenni, csak annál akik tegnap voltunk. Ha mindig azzal vagy elfoglalva, mije van másnak, akkor sosem fogsz örülni annak ami neked jutott. Ha pedig mást utálsz, leszólsz azért mert szebb, vékonyabb, több pénze van, jobb párkapcsolata, akkor attól neked még nem lesz jobb. Ráadásul nem tudhatod, hogy a másik ember boldogsága, sikerei, külseje mögött mennyi küzdelem, kitartás, áldozat vagy épp szenvedés áll. Ne ítélj elsőre. A karma, az univerzum mindig visszaadja a negatív dolgokat, amiket kisugárzol magadból. Örülj az életednek, a napsütésnek, a lehetőségeknek, a két napos nyaralásnak, vagy csak a szabadnapnak, amikor elmehetsz strandolni. Valakinek ez sem adatik meg. Aki sohasem hálás azért amije van, miért várja el, hogy még többet kapjon?


Milyen gyönyörű! *.*


Csodaszép ez a nyaklánc. :)


Fesztiválhangulatban. :)


Fincsi reggeli vagy vacsi. :) Ti szeretitek azokat a salátákat, amikben vegyesen van gyümölcs és zöldség? :)


Szexi beach frizura. Csak fond be az enyhén nedves hajad laza fishtail fonatba, majd ha megszáradt, bontsd ki, fésüld át az ujjaiddal és fújj rá textúrázó spray-t vagy hajlakkot. Az eredmény ehhez hasonló laza, kicsit zilált frizura lesz. :)


Ez az a smink, ami szerintem bárkinek jól áll és bármikor viselhető. Hétköznap visszafogott pirosítóval és ajakszínnel, buliba arckontúrral, műszempillával és egy élénk korall vagy vörös rúzzsal, vagy akár menyasszonyi sminkként lágy barack és nude színekkel párosítva. :)


Fekete-fehér tribal, mert különleges és mert minden színhez illik. ;)


Már korábban is áradoztam nektek Vanessa Hudgens stílusáról. :) Egyszerűen mindig tökéletesek a szettjei, a frizurája és a sminkje pedig mindig erőlködés nélkül is csodásan fest.


Ki imádja még a NYX-et? :) Vannak termékeitek a márkától? :)


Itt szívesen piknikeznék egy Jane Austin könyvvel. :P


Egyszerű és bájos dekor a kerti asztalra vagy akár a lakásba. :)


A megunhatatlan (legalábbis számomra) csipkesort és nude táska, ami ugyebár alapdarab. ;)


Nos ő nem alapdarab, de azért elfogadnám. :D


Csodásak. :)


Ez a smink egy álom. :)


Heti álomházikó. :) Modern, de természetes, egyszerű de egyedi. :)


Jégkása mani. :P


Ti melyik ruci vagytok? Én a kék. :)


Oh ez a konyha! :) El tudom képzelni, hogy az a hátsó ajtó egy kis kertbe nyílik, ami tele van friss zöldséggel és fűszerekkel. :) Tiszta Mennyország. :)


Próbáljátok ki: Házi kenyér, kicsit édeskés-fanyar sajttal és szederrel, petrezselyem-menta keverékével megszórva. Isteni! Hozzá egy pohár kadarka vagy rozéfröccs. ;)


Gyönyörű ez a kép. :)


Újabb ruha, ami levett a lábamról. :)


Málnás fehércsokitorta? :P Valaki?


Haha... pontosan! :D


Ez az édes cicmók itt Venus. :) Szerintem gyönyörűséges! :)


Heti szexi pasi: Josh Hutcherson. :P 

Szép Hetet Lányok! :) 

Melyik a kedvenc képetek? :) Mit gondoltok a nyitósorokról? :)

Megjegyzések

  1. Az elején lévő mondatfoszlányokat sajnos én is sűrűn hallom. Annyira szánalmas tényleg, hogy egyesek szavaiból ennyire kiérződik a keserűség. Nem is értem miért kell mindenkihez negatívan hozzáállni, mindenki törődjön a saját dolgával, és majd ha ő tökéletes lesz, akkor szóljon le másokat. Ez a tömény rosszindulat annyira jellemző egyébként a magyar nőkre, ez pedig elszomorít :( Pedig mindenkiben van elismernivaló és olyasmi, amit nem kell kirakatba tenni, de ettől vagyunk emberek és ezért még nem kéne lehurrogni másokat. Na de hogy a képekről is mondjak valamit; az a Jane Austen-es piknikhelszín maga a tökély, és habár nem illik hozzám, mégis a díszes kistáska nagyon megfogott, olyan különleges :)

    VálaszTörlés
  2. Sok a kiemelni való, így nem kezdek hozzá, egyet kivéve.
    Nem csak piknikeznék a kertben, szívesen laknék a hozzá tartozó házban.
    Ami a bevezetőt illeti : sajnos sok ilyen van. Mostanában megint megkaptam en is : biztos szilikon melle van, ekkorák, kerek és nem lóg? Sima melltartó ilyet nem csinál.
    Anyósom állandóan: te má nem tudsz lefogyni, gyerek után nem lehetsz a régi. Nem értem, ha rád jó az a ruha, rám miért nem? Pedik majdnem tizenöt kilóval könnyebb vagyok.......stb. Aztán reklamál a legtöbb, h neki miért nincs szerencséje, meg hasonlók.

    VálaszTörlés
  3. Elismerésem a fenti sorokért. És ami még ennél is rosszabb mikor a saját barátunk irigy, és követeli az életünket. Magán emberektől ez szerintem már nem annyira furcsa, én is elég sokszor hallok ilyet, de senki sem "szent" ebben a témában, ahogy én sem. Bár irigykedni nem szoktam, sőt a barátaim sikerének örülök, soha egyikre se tudtam és nem is voltam irigy, hanem mindig velük örültem. Na igen, nyilván nem lehet mindig örülni másnak, aki úgy van beállítva. Szerintem alapvetően ez jó magyar szokás, mindenkiről azt hinni, hogy nem a maga erejéből jutott oda ahova, ha meg nem akkor meg nem tök mindegy?! Na mindegy.
    A képek nagyon szépek, hangulatba is kerültem :)

    VálaszTörlés
  4. Hangulatos, inspiráló nyári képek. Kipróbálnám (ki is fogom!) a reggelit/vacsit. A piknikezős helyen én is el tudnék lenni. Imádom a rögtön utána levő virágos dekort is. Évek óta ilyen virágos egyberuhákat keresek, de nincs sehol. Egyébként én talán a világosat választanám.
    Noha én sem tartom helyesnek, de valahol megértem a lányokat, mondom ezt úgy, hogy régen (néha mostanában is) én is céltáblája voltam az ilyeneknek. De voltam már a másik oldalon is, bár nem ilyen volt a hozzáállásom. Valóban nem vagyunk szentek, természetes dolog, ha -egy bizonyos mértékig- irigykedünk néha a másikra. Sok olyan is van, aki minden erőfeszítés nélkül, pusztán szerencse miatt élvezheti az élet habos oldalát, míg olyan is van, aki hiába küzd, egyszerűen nem tud előrébb jutni. Az igazságtalanság pedig nem csoda, hogy keserűséget vált ki, de nyilván én sem tartom az ilyet jó hozzáállásnak. Én is azt vallom, hogy jobban teszi az ember, ha saját magával foglalkozik, és gyűlölködés helyett másba fekteti az energiáját.

    VálaszTörlés
  5. Nem gondolom, hogy a "kitartott" lányokra annyira irigykedni kellene. Nem mondom,hogy sosem vagyok irigy egy picit sem, mert azért vannak igazságtalan dolgok, de az élet ilyen, el kell fogadni, csak sokszor persze nagyon nem könnyű. Míg fiatal és szép kihasználja ezt, csak általában nem gondolnak bele abba, hogy később mi lesz. Az idő múlik, mindig lesz fiatalabb, és szebb mindenkinél, és a pasi keres új csajt, ő meg ott áll majd úgy hogy nincs semmije. És itt most nem csak az anyagiakra gondolok. Én azt gondolom, hogy lehet, hogy később lesznek meg bizonyos dolgaim(ház, stb.), de nem kell attól félnem, hogy lecserél az akinek ezt köszönhetem, mert az a valaki én leszek. Ráadásul minden lépcsőfok után olyan jó érzés egy kicsit megállni, visszanézni és azt mondani, hogy megcsináltam ezt is. :)
    A képek csodásak. :) Kedvencem a pitypangos. Nagyon tetszik. :) És nekem is a kék ruha tetszik jobban. :)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem sok viszonylag objektív következtetést le lehet vonni abból, hogy valaki hogyan néz ki, na de ez alapján negatívan ítélkezni, ráadásul ilyen nyanya stílusban, fúú, ki nem állhatom az ilyen embereket:(

    Egy vidámabb gondolat: imádom az ilyen 'vegyes salátákat'! Télen csomószor csinálunk narancsos-bébispenótos salátát, és hát az valami isteni. Sajna ilyenkor a narancs erkölcstelenül drága, de málnát meg almát is szoktunk néha salátába rakni.

    VálaszTörlés
  7. Az 2. képen kévő nyaklánchoz hasonlót láttam tegnap a New Yorker-ben csak két másik színben azt hiszem :)A bejegyzés elejét inkább nem kommentálnám... a képek viszont gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  8. A fenti sorokkal kapcsolatban igazad is van meg, nem is... MERT igaz, hogy sok ember negatív megnyilvánulása ilyen, de tényleg sok nő nem csinál mást, csak heverészik és eltartatja magát, és az a legnagyobb problémája, hogy melyik ruhát vegye fel, vagy melyik sminket készítse el magának, miközben rengeteg embernek nincs pénze a mindennapi létfenntartásra sem.
    Persze ezzel együtt én is osztom a nézeted , hogy örülni kell-sőt megbecsülni amink van. Csak tudod az a felháborító , hogy még más dolgozik és nem mindig tudja megvenni magának azt,amit szeretne addig más szórja apuci, gazdag pasi pénzét...
    (marika)
    UI: mindegyik kép tök jó, mint mindig!!

    VálaszTörlés
  9. Köszi Lányok! :)

    @Marika, azt hiszem el kicsit félreértetted a szöveg mondandóját. Nem arról van szó, hogy ilyen nők nincsenek. Vannak és lesznek is. Van akinek jobb sora van, van akinek kevésbé.
    A szöveg mondandója csupán az volt, hogy nem kellene állandóan másokkal foglalkozni, attól függetlenül, hogy mit és hogyan ért el az illető. Arra is rá akartam világítani, hogy mi nők sajnos még ismeretlenül is rosszindulatúak tudunk lenni. Szerintem ez mindenkivel előfordult már. De egyesekből szinte árad ez a negatív energia, hogy mindenkibe belekötnek, mindenkire valami rosszat mondanak, ahelyett, hogy ezt az energiát arra fordítanák, hogy a saját életüknek örüljenek. Mert attól, hogy xy leszólj zq-t még nem lesz jobb az élete. Legalábbis szerintem. Ha pedig ettől érzi jobban magát, akkor oda már orvosi segítség kell.

    VálaszTörlés
  10. Jók a képek, mint mindig, nem is tudok kedvencet választani. A kezdő sorok ismerősek, sűrűn hallani hasonlóan keserű beszélgetéseket.Én igyekszem hálásnak lenni azért, amim van,bár hazudnék, ha azt mondanám,hogy sosem irigykedek, de ilyenkor próbálom elhessegetni az érzést és arra gondolni amim megvan. A ruhák közül én talán a fehér lennék, de nem ilyen fazonban, csak mintában. :)

    VálaszTörlés
  11. Első kép mennyire csodás már!!
    A nyaklánc szuper, azt a frizut meg el tudnám viselni a fejemen, de hát az enyém sose állna így :D
    Smink, mani és Vanessa szettje nagyon szépek!
    Virágok, táska, lakkok, álomházikó, mani, ruhák, konyha, álomruha és hát Josh! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)