A Nap Szettje - Floral Shorts



Mára egy romantikus stílusú szettet hoztam nektek, ami szerintem tökéletes összeállítás nyaralásra, vagy hétköznapra is.

nice&pretty



Persze, nem mindenki szereti-tudja viselni a magasabb sarkú cipőket, ezért ha te is ebbe a kategóriába sorolod magad, bátran cseréld le akár gondolatban egy sarura vagy tornacipőre vagy loaferre a wedge szandált. :)
Ebben a szettben a főszerep természetes a rövidnacié. Ennek ellenére, ha a nyaraláson múzeumbe-templomlátogatásra készültök, azt javaslom, hogy inkább (legalább arra az időre) cseréld le egy hosszú nadrágra.
A nacit jól kiegészíti ez a barack színű, romantikus stílusú felső, amihez az ékszereket is igazítottam. A kis méretű oldal táskába pedig beleférnek a fontosabb holmijaid és néhány sos-smink termék, frissítő kendő, fényképezőgép, stb. :)
Én ehhez a szetthez egy virágos-kicsit púderes par4fümöt választanék egy egy barack színű körömlakkot. :) 

Ha zsírosabb bőröd van, mindenképpen erre a bőrtípusra való alapozót vagy bb krémet használj. A hab állagú vagy por alapozók szerintem nagyon jók erre a bőrproblémára. Ha szükséges használj korrektort is. A púderből, a legtermészetesebb hatást szerintem a porpúderekkel lehet elérni. Ezeket én személy szerint otthoni használatra tudom csak ajánlani, mert eléggé macerásak, de az eredmény kárpótol ezért. :)
A szemöldököd, az arcod kerete, ez az neki karaktert. Mindig hangsúlyozd ki és ügyelj rá, hogy rendezett legyen. Ha kusza-rakoncátlan fajta, akkor érdemes átlátszó fixáló zselét használni rá. ;) Ez nem csak a szálakat, de a szemöldökceruzát is a helyén tartja.
Jöhet egy kis bronzosító és egy szép pirosító. Én a képen lévő palettából az első sor 3-4 keverékét használnám. ;)
A szemsminkhez használj alapot, mondjuk egy rózsaszínes arany krémes szemhéjfestéket. A belsző szemzugba és a szemöldökcsontra egy matt világos szín kerüljön, a szemhéjad mozgó részére pedig bronzos-arany kicsit rózsaszínes beütésű, fényes árnyalat. Egy sötétbarna sze,héjpúderrel füstösítsd egy kicsit. Mindent satírozz el alaposan. :)
Húzd ki a szemed egy barna szemceruzával. Ha a programod este van, bátran használj egy bronz vagy arany tust. Ha napközben, akkor maradj a barnánál, esetleg a tusvonal külső felébe tehetsz egy kis aranyat. ;)
Jöhet egy kis spirál és egy szép nude szájfény. ;)

Én ehhez az összeállításhoz egy sima kontyot választanék, szerintem ez a legkényelmesebb viselet és így teljes pompájában tündökölhet a szetthez választott fülbevaló is. ;)


Mit szóltok ehhez a szerkóhoz? Viselnétek így ahogy van vagy változtatnátok rajta egy-két dolgot? :)

Megjegyzések

  1. Szeretem ezt a stílust, ahogy a virágmintákat is, ezért minden darabja tetszik, beleértve a sminket is. :)

    VálaszTörlés
  2. A felső és az ékszerek nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  3. A táska A kedvencem A sok szépségből.

    VálaszTörlés
  4. Csodás ez a szett, viselném! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)