A nap szettje - Nyárutó farmerban (Frizura és smink ötlettel)

 

Ez a kényelmes szett tökéletes a nyár utolsó napjaira, amikor még kellemesen melegek a nappalok, de reggelente és este már elkél egy puha, meleg kardigán. Tökéletes viselet hétköznapra, állatkertbe, moziba, csajos programra, nyaralásra, vagy akár a suliba-munkahelyre. :)

Love, August



Csak a kedvenc farmerod kell hozzá. Ez a darab, amit a képen láthattok kifejezetten előnyös a vékony, magas lányoknak, de átlagos alakhoz is viselhető. Ha teltebb az alakod, vagy csupán a lábaid erősebbek, érdemes egy sima denim kék vagy sötétkék, koptatás nélküli darabot választani. Már csak egy basic felső kell hozzá. Lehet bordó, piros, padlizsán vagy sötétzöld. Ezzel is biztosan rendelkezel. Ehhez a fazonhoz, amit a képen láthattok, fontos a megfelelő melltartó. Kapható keresztpántos is, ami kifejezetten az ilyen felsőkhöz, ruhákhoz való, de ha a sima levehető pántos melltartód pántjait keresztben csatolod be, akkor sem fognak kilátszani. Mert mint tudjátok a kivillanó melltartópánt az egyik fő divatbaki.
Egy szép, kicsit törzsies-etnikus beütésű szandált választottam a szetthez, mert nagyon vidám és feltűnő darab. Természetesen viselhetitek egy loaferrel, tornacipővel, balerinával vagy akár egy wedge szandállal is, ami a legkényelmesebb.  Én egy különlegesebb övet is választottam a szetthez, de ez mindenkinek egyéni igénye, hogy kedveli e az öveket. Egy tipp. A széles öv, szélesít, így ha alapból széles a csípőd, esetleg egy kis felesleg is van rajta, akkor vékonyabb övet válassz. ;)

Én egy bő kardigánt néztem ki a szetthez, de ezt le lehet cserélni egy barna vagy bézs bőrkabátra vagy blézerre is. :) Ami még kell, az az igényeidnek megfelelő barna (lehet bordó vagy zöld is) táska. Én most egy hétköznapi, laza programhoz igazítottam a szettet, így egy kis méretű táskát választottam hozzá, amibe beleférnek a legfontosabb holmik. Telefon, pénztárca, néhány sos-sminktermék, iratok, kulcsok, stb. :)
Kiegészítőnek egy feltűnő nyakláncot választottam és egy elegáns, finom galambos gyűrűt, ami szerintem nagyon különleges darab. :)

Én ehhez a szetthez egy picit testesebb, de nem fojtogató parfümöt választanék és egy bronzos lakkot. A szetthez illő frizura, számomra egy laza, hullámos haj.Ehhez elengedhetetlen a jó "alapanyag", ezért használj pakolást, szérumot vagy hajvégápoló olajat. A képen látható termék hamarosan nálunk is kapható lesz.
Ha kicsit zilált bohém hullámokat szeretnél,  a félig megszáradt hajadat font be 1-2 fonatba. Minél több a fonat, annál kisebbek a hullámok. Reggel, bontsd ki a fonatot, rázd szép az ujjaiddal a hajad és fújj rá lakkot.
A loknisabb, Victoria's Secret modell inspirálta hajhoz, fújj textúrázó spray-t a száraz hajadra és körülbelül 2-3cm széles tincseket válassz ki belőle. A tincseket a végüknél kezdve tekerd fel kettő vagy három ujjadra, majd húzd ki az ujjad belőle és az így kapott csigát melegítsd hajvasalóval kb. 10-15mp-ig, majd tűzd fel hullámcsattal, amíg a teljes hajaddal nem végzel. Ezután fújj rá egy kevés lakkot, majd hagyd így kb. 10 percig. (Közben sminkelhetsz is). Tudom, hogy hosszúnak és bonyolultnak tűnik, de higgyétek el nem tart tovább 10 percnél pedig nekem nagyon-nagyon hosszú és dús hajam van. ;) Vállig érő hajból is elkészíthető.

A szetthez illő smink elkészítését a lenti videóban láthatjátok, a képen pedig mindent megtaláltok hozzá. Én annyit változtatnék rajta, hogy egy picit bronzosítót is használnék és egy vékony tusvonallal dobnám még fel. ;)



Mit szóltok ehhez a szetthez? Viselnétek? Kipróbáltátok már a fenti frizuraötletek valamelyikét? Mit szóltok a sminkhez? :)

Megjegyzések

  1. Jó szett. Szoktam így csinálni(fonni) a hajam én is, de én semmilyen hőhatásnak nem teszem ki. Ritkán szoktam hajszárítóval szárítani kb 10 évben 1-szer,és ezt most értsd szó szerint. Csinálhatnál több hajas posztot vagy videót, ha már ilyen szép hajad van.(marika)

    VálaszTörlés
  2. A félig vizes hajat többször próbáltam.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)