Catrice "Metallure" Trendkiadás


 Ez a kollekció a Müllerben lesz kapható augusztus végétől. Aki szereti a metálos-fényes-csillogós dolgokat, annak érdemes megnéznie, mert nagyon szép dolgok vannak benne, szuper trendkiadás őszre. :)


 Három csodás mono szemhéjpúder található a kollekcióban. A nevük: Metalight; Metalfusion és Metallicious. Az harmadik csodás, így első ránézésre. :)


 Lesz egy spirál topper és tus is. Nem rajongok túlzottan a "kettőazegyben" dolgokért, valahogy drogériás szinten ezek sosem működnek. De erre kíváncsi vagyok, ráadásul a csomagolás is mesés. :) 
"Dazzling Dark" a neve.


 Első látásra nekem ez a bronzosító tetszett meg, őt meg fogom nézni közelebbről. :) "Shimmer Shade" a fantázianeve. 


 A rúzsok csomagolása volt az, ami engem elsőre megfogott. :) "Metalight"; "Alluring Pink" & "Alluring Red"
  az árnyalatok nevei.

A lakkok csodásak mint mindig, igazi őszi-téli színek. :)  "Alluring Red"; "Alluring Pink"; "Metalight"; "Metallicious" és "Metalfusion"

Szép kis kollekció ez, ha valaki szereti a metálos finisht és színeket, akkor igazi must have. Szerintem a tusokkal lehetett volna még játszani, beletenni 1-2 bronzos vagy arany színt, esetleg egy pelyhes topper a lakkokhoz. :) Első blikkre nekem a bronzosító tetszett meg, de úgyis élőben döntök majd, hogy kell e vagy sem. :) 


Nektek tetszik ez a trendkiadás? Kinéztetek valamit belőle? :) 

Ui.: Tudom, hogy késve jelent meg a blogon de igyekszem pótolni az összes trendkiadást és szortimentet a mi eddig nem került ki. :) Szóval a héten megpróbálok mindent felrakni. :)

Megjegyzések

  1. Jellemző, hogy első látásra a piros körömlakkba szerettem bele :D
    Viszont mivel nálunk nincs Müller, valószínűleg nem kell sokat törnöm a fejem, hogy mit szerzek be ebből a kiadásból :)

    VálaszTörlés
  2. A bronzosítóra fáj az én fogam is!! De a jó dolgokat mindig elkapkodják, és nehéz elcsípni úgy, hogy nem tudni pontos dátumot mikor megjelenik :/

    VálaszTörlés
  3. A promo kép után érdekesebb termékekre számítottam. Nem rossz, de nekem kicsit uncsi.

    VálaszTörlés
  4. A bronzosítóval és a rúzsokkal szemezek, illetve swatchok alapján a szemhéjpúderek is szépek!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)