Colour of the week - White



A fehér a tisztaság, elegancia, luxus színe. Letisztult és kifinomult árnyalat, így tudni kell viselni, különösen, ha ezt a színt szánjuk szettünk uralkodó darabjának. A fehér szín kiegészítőnek is nagyon látványos és egyértelműen a női ruhatár egyik alapszíne és sok alapdarab színe is. Fehér blúz, fehér táska, fehér melltartó, fehér kardigán, fehér basic felső vagy csipketop, fehér nyári szoknya vagy maxiruha. 
Nem véletlenül, hiszen arról az árnyalatról beszélünk, ami minden bőr és hajszínnel, valamint minden más színnel párosítható. 

Ti szeretitek a fehér színt? Válasszatok három kedvencet a képről! 

Nekem legjobban a maxiruha, a tornacipő és a MK táska tetszik. :)

Megjegyzések

  1. Kedvenc színem! A váll- és kézitáskát választom, a felsőt és a szandált :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Régebben nem voltam oda a fehér színért, mert nem abban jeleskedik, hogy slankít, de aztán megbarátkoztam vele. Ahhoz képest, hogy eddig szinte csak alkalmakkor vettem fehér blúzt, mostanra már bővült a ruhatáram több ilyen színű alapdarabbal is. :)
    A szoknya, a maxiruha, az óra és a gyöngyös statement nyaklánc tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  4. Egyik kedvenc színem. A csipke felső , a csipke szoknya és a YSL táska tettszik a legjobban.
    (marika)

    VálaszTörlés
  5. Kötelező blúzom, ilyesmik vannak. Ugyanakkor közel nincs annyi fehér A ruhatáramban, mint négy éve. Tavaly kaptam ajándékba egy pár fehér nyitott orrú topánt. Azt sem használtam még.
    Féltem A piszoktól. Meg nem tudom mihez vegyem fel.
    Nyakláncok, kardigán.

    VálaszTörlés
  6. Imádom a fehéret, az egyik kedvenc színem! :) Nem tudok csak hármat választani most se :P Na jó: legyen a 3 táska! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)