Essence Új Szortiment 2014 Ősz

Megfogadtam magamnak, hogy itt az ideje szorgalmasan posztolgatni az új trendkiadásokat és szortimenteket, mert az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam ezt. bevallom engem kicsit zavart, amikor a blogger hírfolyamban nem láttam mást csak minden 2-3. posztban xy trendkiadás és minden blogon kifutó termékek, stb. De rájöttem, hogy bizony többen is várjátok ezeket a bejegyzéseket, hogy leírjam nekem mi a véleményem, stb. Szóval összekapom magam és ezentúl bemutatok nektek minden újdonságot. :) Ezúttal az új őszi Essence szortiment termékeit hoztam el nektek. :) Sok szuper új dolgot kapunk, habár nekem nem volt az a hűűű és haaa érzésem mint tavaly ilyenkor vagy akár a tavaszi szortimentváltás idején. De persze azért kinéztem pár dolgot. :P Na nézzük miből élünk. :)

 A mono szemhéjpúderekhez ez a három árnyalat érkezik. (Lola Petrola; I'm Royalty; Groovy Grapes) Igazi őszi színek, kíváncsi leszek a színmintákra, de első ránézésre mindegyik tetszik. :)






A 3D vonal megújul, összesen nyolc új színkombó érkezik. (Vanilla Latte; Caramel Creme; Choco Cupcake) Ezek közül mindegyik nagyon szép, habár nem hiszem, hogy bármelyiket is megvenném.


(Lavender Dream; Midnight Date; Fullmoon Flash)


(First Love; Brazilian Sun)


A Metal Glam vonal két új színe. (Choco Chic és Sparking Orchids)


Ez a négyes igencsak tetszetősre sikerült, szerintem nagyon klassz színeket raktak össze. :) (Down to Earth)


Amennyire megmozgatott tavasszal ezeknek a hatosoknak a megjelenése, most annyira hidegen hagy. :D Szépnek szép, kellemes színek, de biztosan nem venném meg. Ha valakinek nincsenek még ilyen árnyalatai akkor viszont abszolút megéri befektetni rá. Ezt a terméket kizárólag a Müllerben lehet majd beszerezni.


Új szemceruzák. Nagyon tetszetősek, rájuk is kíváncsi leszek. (Steel-smurf; Silver-surfer; Iron-hulk; Gold-digger; Robo-cop; Metal-phantom) Egyébként engem ezekkel a szuperhős nevekkel megvettek kilóra. :D


Érkezik egy fénye és egy matt folyékony tus is.


Crystal Liner tusok. (Blue-Heaven és Rosy-Rush)

 

Kapunk egy Lash Base-t egy szempilla alapozó.


Két új spirál is érkezik, utóbbit már tesztelgették elég sokan és szinte csak jót olvastam róluk. :)


Ez egy nagyon hasznos kis találmány, egy szempilla és szemöldök fésű. Habár nem vagyok maradéktalanul elégedett, szerintem a szempillafésű felesleges, egy ferde végű szemöldökformázó ecsetnek több hasznát lehetne venni. :D


Érkeznek új, cuki faragók. :)


Ezzel a három termékkel kapcsolatban szeretném azt hinni, hogy legalább olyan szuper lesz mint mondjuk a tavaszi highlighter cerkák. Elmondom engem mi aggaszt. A zöld ügye a pirosságot hivatott eltüntetni, a rózsaszín a szem alatti karikákat, a testszínű pedig a bőrhibákat. Szerintem hatalmas nagy bombasztikus siker lenne ez a termék, ha mindegyikből lenne 3-3-3 árnyalat. Mert nem csak a sima korrektornál okoz gondot, ha nem passzol a bőrszínünkhöz, hanem a zöld színnél is. Tegyük fel hogy valakinek világos a bőre (mint az enyém is) és ez a korrektor egy viszonylag sötét zöld. Ebben az esetben hiába fedi el a pirosságot, ha felteszem fölé a sima korrektorom, a zöld átlátszik majd. (Tapasztalat.) Valamint a szem alatti karikák sem sablon szerint "készülnek". Van akinek elég egy halvány szín, másnak egy sötétebb árnyalat sem teljesen elég. De nem akarom a falra festeni az ördögöt, kíváncsi leszek mennyire jönnek majd be. :)


Ezek a pirosítók szerintem szuperek, igazi őszi színek. Engem teljesen levettek a lábamról. :) (Autumn Peach és Kissable)


Ez a két szín nekem nagyon télies, valahogy el tudom képzelni őket, egy télies csillámló kékes-ezüstös smink mellé. :)


Ezek a krémes highlighterek már nagyon ráfértek a drogériás kínálatra. :) Annak külön örülök, hogy rögtön két színben érkeznek.


Két új ajakkontúr ceruza is érkezik.


A rúzsok új színei is csodásak, a fekete nagyon merész (Lorde üdvözletét küldi :D). Az új rúzsok néhány darabját csak a Müllerben lehet majd kapni. (Oh So Matt; Matt Wanted; Adorable Matt; I Am Yours (Müller); I Love Cake Pop (Müller); Black Gossip (Müller)


Két csodás új XXXL Shine szájfény is érkezik, az a bordós-bogyós szín nagyon whao. (Fabulous Fuchsia és Pearly Peacha nevük, utóbbi Müller Exclusive)


Ezek az új, mesés szájfények nagyon hasonlítanak szerintem az Hourglass ajaktermékeire. :) (Pink Galaxy; Red Sugar; Berry Dust; Frosty Flakes; Jewels In A Bottle; Oh La La; Metallic Copper; Miracle Sparkle)


Na már most. Ezek a lakkok. Whoa whoa whoa. Ezt hogy gondoltad kedves Essence. Ki akarsz fosztani? :) Mert ez lesz a vége. :D (Kiss Me Freddy; Caramel Brownie; Best Dressed; Girls Night Out; Little Lila Town; You WOW'd Me Again) Az első három és az utolsó abszolút kellkellkell kategória. Főleg az első. :P


Polka Holga; Juicy Love; Love Is In The Air; Carribean Bean; Wild White Ways; I Love My Blue Jeans
Az utolsóra kíváncsi leszek. :) 


New York City Call; Dare To Kiss; Candy Crush
Az első és a második nagyon hello hello. :D 


Live, Laugh & Party; Party Never Ends; Rock My World; I Love Magic
Ezek mindegyike nagyon bejön, de azért megvárom a teszteket róluk, mielőtt megvenném őket. :D 


Gold Fingers; That's My Pop Cake; Icy Fairy; Never Stop Dreaming


Hidden Garden; Lovely, Maybe; Underwater Love
Innét is mindegyik nagyon bejövős. :)


Ezek a lakkok un. thermo azaz hőre változó lakkok. A hideg hatására változtatják a színüket.
Play It Cool; Warm My Heart; It's Hot Stuff; The Heat Is On 
A Müllerben lehet majd őket kapni. 


Érkezik mindenféle csoda lakk. Az első fogalmam sincs mit tud. :D A Müllerben lehet majd kapni. A második minden Essence lakkból homoklakkot varázsol. A harmadik fóliákhoz való lakk.


Díszítőfóliák a felső lakkhoz.


3 az 1-ben mágnesek a mágneses lakkokhoz. :)


Díszítő glitterek.


Körömmatricák.


Körömdíszítő matricák. Utóbbi világít a sötétben.

 

Francia manikűr és hold-manikűr matricák. :)


Rengeteg új gel nails termék is érkezik. Alap és fedőlakk és egy dúsító lakk. (Bármit is jelent az :D)


Lemosó és lemosószivacs


Köröm és körömágybőr kefe.


Körömápolók


Ez egy szuper kis találmány. Kis flakonok, amikbe tölthetsz a kedvenc samponodból, arclemosódból, stb és magaddal viheted nyaralásra, így nem kell cipelned a teljes kiszerelést. :)


Ilyen cuki kis sminktárolót is kapunk. :) Ezt és a felső pajtását is a Müllerben lehet majd megvenni. :)


Mit szóltok az új termékekhez? Kinéztetek valamit? :)


Megjegyzések

  1. Az ajakra való termékek, a krémpírek és a kis utazós cuccoskák érdekelnek a legjobban, ezekre kíváncsi leszek! :)

    VálaszTörlés
  2. A thermo és az ezüst kupakos lakkokat mind megvenném, de tuti abból fogok válogatni első körben. És mikortól lehet vajom őket kapni?

    VálaszTörlés
  3. A bordós szájfényre kíváncsi vagyok, illetve érdekel a praktikusnak látszó utazós neszesszer is és a sminktároló. Majd meglátjuk élőben.

    VálaszTörlés
  4. Hát lesz mit zsákmányolni körmös cuccokból, jópár lakk megtetszett így képekről, kíváncsi leszek milyenek élőben.

    VálaszTörlés
  5. Ójaj, azok a szuperhősnevű ceruzák engem is megfogtak...
    Eléggé érdekel a fekete rúzs is, eddig talán a miss sportynak vagy a s-henek volt drogériás fekete rúzsa, de eléggé gagyinak tűnt, szóval nem mertem megpróbálkozni vele, viszont az essence rúzsokat szeretem. Ja, és egy thermo lakkot tuti be fogok szerezni. (Amúgy én szoktam örülni az ilyen posztoknak, mert magamtól soha nem nézek utána. Tényleg néha túl sok van, de olyankor elolvasom az elsőt, a többit meg szkippelem:D)

    VálaszTörlés
  6. Nem vagyok annyira trend követő, uhyhogy hasra nem estem. Ami érdekel azok a lakkok. Igaz ebből mifelnk nem minden lesz kapható.
    Viszont a teljes Rossmanos és DMes polcot meg kell majd néznem, mert akarok lila óriás ceruzát és egy lilás paletta is jó lenne. Remélem náluk találok majd.

    VálaszTörlés
  7. A körmös dolgok és az utazós tasik nagyon jók, csak éppen azt nem értem miért vannak olyan termékek, amik csak a Müllerben kaphatók, a kisebb városok közelében meg nem nagyon van Müller...max Dm, de az is csak 1m-s állvánnyal.......

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)