Style of the Week - Whoa Whoa Shoes


SOTW



A hét stílusa rovatba a nyár egyik cipőtrendjét, az élénk, feltűnő színű szandálokat választottam. Lehet magassarkú, platform, wedge vagy saru, a lényeg, hogy színes legyen.
Ez egy szuper mód arra, hogy feldobd a ruhatárad, ha basic fronton, már minden fajtájú és színű cipővel rendelkezel. Szuperül feldobja a sima farmerszetteket, de ha merész vagy más élénk színekkel is párosíthatod. Inspirációért nézegesd a Pinterestet. ;)

Nektek bejön ez a trend vagy inkább maradtok a klasszikus fekete, barna, nude lábbeliknél? :) 

Válasszatok három kedvencet a képről! :)

Nekem a bal alsó sarokban lévő kék Jimmy Choo, A középen lévő piros tűsarkú szandál és a pink masnis saru tetszik legjobban. :)

Megjegyzések

  1. A középső piros vastagabb sarkú tetszik legjobban!! Nagyon jó lábbelik!

    VálaszTörlés
  2. Én inkább a fekete vagy barna cipőket kedvelem jobban, de ezek közül is van ami tetszik! :) Például az a türkizes saru az első sorban. *-*

    VálaszTörlés
  3. Na jó, a 3 kedvenc most tényleg nem megy, mind kell! :D Ahh olyan szépségesek! Na jó, ha mindenáron csak hármat választhatnék, akkor a bal alsó sarokban lévőt, a mellette lévőt és az első sor negyedik darabját kérném!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép darabok. Abszolút kedvenc a legfelső sorból balról a harmadik, és a legalsó sorból, balról a második cipő :)

    VálaszTörlés
  5. Szeretem ezeket a cipőket, mert olyan vidám, stílusos darabok, de a klasszikus cipők a kedvenceim.
    Régóta nagyon szeretnék egy piros magassarkút, a második sorban, a két zöld közötti meg is tenné. Ez a kedvencem, valamint az első sorban a türkiz- és királykék.

    VálaszTörlés
  6. én imádom az ilyen feltűnőbb, vidámabb cipőket:)) nem is tudom háromra leredukálni a nekem tetszők listáját, szinte az összes tetszik :D

    VálaszTörlés
  7. Régebben fekete-barna párti voltam. Mára azonban tetszenek a színes darabok.
    Nyár elejen kinéztem egy piros ( remélem jól írom) peep too- t, rafia tborítású platform talppal és egy menta színű tornacipőt. Költöztünk, így a pénz inkább arra kellett. Lopva azért megnéztem őket, erre kiderült hogy 37-es nem is volt belőlük.
    Meg ilyenkor mindíg táska problémával küzdök. Ha vannak színes cipőim, vegyek inkább olyan többszínű táskát, amiben a cipők színei is benne vannak? Így egy sima farmer póló szett sem unalmas. Utána viszont az apróbb kiegészítőkön problémázok.

    VálaszTörlés
  8. A képről főleg a türkizes darabok tetszenek.

    VálaszTörlés
  9. Én nagyon csipem ezt a trendet:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)