Weekend Inspiration

Van valami megmagyarázhatatlan melankólia az augusztusban. Mint a családi vacsora utolsó 1 órája, amikor már érződik a búcsú közelsége és tudod, hogy a vendégek lassanként elszállingóznak majd. Ilyen az augusztus is. A nyár utolsó egy órája, amikor a learatott tarlókban, az üres gólyafészkekben, a dundi mosolygó almákban már ott az ősz ígérete. A pihenős nyárüdvözlő június, a pörgős strandra járós mindennap nap fagyizós július után az augusztus a nyár after party-ja. Hosszú, meleg estékkel, halk beszélgetésekkel a tábortűznél azokkal a barátokkal akikre eddig nem jutott idő. Ahogyan a szorgos kis bogarak és állatkák elkezdenek télre gyűjtögetni, mi is használjuk ki az augusztust a gyűjtögetésre. Tárazzunk be emlékekből, poénokból, napfényből és a nyár minden szépségéből a következő hónapokra. Boldog Augusztust Mindenkinek! :)


Mik a terveitek erre a hónapra? :)


Ezt a sminket már mutattam nektek, de olyan csodás, hogy szerintem nem én vagyok az egyetlen aki szívesen nézegeti. :)


Romantikus stílusú mani. :)


Ki imádja még a rózsaszínt? Melyik outfit a kedvencetek? Nekem legjobban az első és a negyedik tetszik. :)


Egy csodás nyakék és egy szép rúzs... más nem is kell. ;)


Ki imádja még a cuki-muki "over the top" unikornishányás lakkokat? :D


Minden nő életében van egy parfüm, ami legalább úgy jellemző rá, mint a kézírása. Nektek melyik az? :)


Csodás! *.*


Grillezett kukorica... nyami! :P Sima főtt kukoricát bekenünk olívaolajjal és rátesszük a grillre, 1-2 percenként megforgatjuk. Isteni finom füstös íze lesz. :)


Ez valami csodás! :)


Nagyon nőies, picit bohém, picit vintage de mégis modern. :) Ti viselnétek? :)


Málnatorta. :P Az én szuper egyszerű receptem. Egy 8 tojásos citromos tortalap (A liszt után tesszük bele a reszelt citromhéjat). A krémhez 30dkg málnát leturmixolunk és leszűrjük. 2 csomag vaníliapudingból és fél liter tejből krémet főzünk, folyamatos kevergetés mellett langyosra hűtjük, majd belekeverjük a málnás krémet és simára keverjük. Ha teljesen kihűlt 5dkg adagokban belekeverünk 20dkg margarint és 15-20dkg porcukrot. A piskótát 3 lapra vágjuk és megtöltjük, a maradék krémmel bevonjuk. Tálalás előtt szórhatunk rá színes cukrot (ahogy a képen is van) vagy díszíthetjük friss málnával is. :) 

Szép Hétvégét Mindenkinek! :) 

Mik a terveitek erre a két napra? És a teljes hónapra? :)

Megjegyzések

  1. Az elején lévő írás megint megfogott, és teljesen igazad van. Az augusztusnak búcsú hangulata van, bár én nem bánom, mert az őszt és a telet szeretem a legjobban az évszakok közül. Viszont ez a nyárvégi melankólia is nagyon tetszik, olyan összebújós, barátokkal és családdal együtt töltős élmény :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is mindig ezek az érzéseim az augusztussal kapcsolatban, de nálam csak 20.-a körül jelentkeznek.
    A rózsaszínt én is szeretem, nekem a négy közül az első a kedvencem. Én is elfogadnék egy ilyen gardróbszobát, és valószínű, hogy kipróbálom a málnatorta receptet! :)
    Én nemsokára indulok egy barátom szülinapi kertibulijára.

    Jó hétvégét! :)

    VálaszTörlés
  3. megint nagyon jó képeket válogattál össze:) imádom azokat a rózsaszín outfiteket:))

    VálaszTörlés
  4. Sajnos kezd lassan vége lenni a nyárnak, hiába tudom, hogy lesz még meleg szeptemberben is, az nem az igazi. Jók a képek, bár töményen nem venném fel a rózsaszínt, inkább csak kiegészítőkben hordom :)

    VálaszTörlés
  5. Rózsaszín? Régebben fel nem vettem volna. Ma már három különböző rózsaszín felső van a tulajdonomba.
    Pont arra gondoltam, hogy nyári ruhát már nem akarok venni, inkább az őszre készülök. Szeptemberben kapom az első teljes fizetést.
    Augusztus? Szobát és pályázati darabot kéne festeni.

    VálaszTörlés
  6. Az álomházikó és a gardrób a kedvenceim most!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)