Weekly Inspiration

Az egészséges életmód és az edzés két fő buktatója szerintem az a bizonyos első hét, az első kínzó izomláz, amikor felsírnál minden mozdulattól, amikor mindenki chipset eszik körülötted, vagy megérzed a friss péksütemény illatát. Olyan nehéz akkor ellenállni, főleg mert a legtöbben azt várjuk, hogy egy hét elteltével már látszódjon valami. De nem, sajnos nem. És az szomorú. Ha az ember szomorú, akkor jön a terápiás evés. Pizza, fagyi, oreo-s Milka. Másnap pedig rosszabb. Elbuktam. Már úgyis mindegy, menjünk akkor Mekibe. Kár edzeni tovább. Ha valaki ezen túl tud lépni és sikerül kitartania, ott a következő buktató. Amikor végre megáll a mérleg számlálója és azt a számot mutatja, amit úgy áhítottunk. Amikor végre két mérettel kisebb ruhákat vihetünk be a próbafülkébe, amikor első alkalommal lépdelünk büszkén a strandon és nem kell fától-fáig nyakig bebugyolálva osonnunk. Ekkor jön a kísértés. Ma kihagyhatok egy edzést. Ha kettőt kihagyok úgysem látszik meg. Egy pizza egy héten semmi. Egy tábla csokitól nem leszek kövér. Kinek van kedve ilyen melegben főzni, majd este csinálok valamit. Olyan nehéz volt lefogyni, visszahízni is ugyanolyan nehéz. Aztán hopp eltelik egy hónap és a hőn áhított méretű ruha valahogy nem jön ránk és a tükör kíméletlenül mutatja az igazságot. Bizony visszaesők vagyunk. Mit lehet ebben a két esetben tenni? A kulcsszó a kitartás. Először is bele kell nyugodnunk, hogy két cardio, futás vagy edzőtermi látogatás után nem leszünk Victoria's Secret modellek. A kísértés pedig örök. Az első héten, az első hónapban. Mindig ott van. A döntés miénk. Pizzát akarunk inkább vagy lapos hasat? Fagyit vagy M-es ruhaméretet? Igen, az izomláz gyilkos, de jobb lesz. Egy picit rá kell dolgozni, nyújtani. A második alkalommal nem lesz ennyire rossz. Aztán pedig elkezdjük élvezni, mert tudjuk, hogy igen, ott bizony komoly munka történt. Ha pedig már elértük a célunkat, akkor sem szabad biztosra menni. Igen, ha egy edzést kihagysz tényleg nem esel vissza. Ha egyszer egy héten eszel a nagyi sütijéből, vagy időhiány miatt kihagysz egy étkezést vagy havonta egyszer pizzát eszel, akkor sem hízol vissza. De tartós eredményt csak életmódváltással lehet elérni. És igen, sajnos le kell mondani a napi tábla csokiról, a vasárnapi rántott húsról és sült oldalasról a fehér kenyérről és az alapporos kajákról. De erősítsd magadban a tudatot, hogy nem a semmiért teszed. Azért teszed hogy jól érezd magad a bőrödben, fitt és egészséges legyél. Ha pedig ezelőtt x hónappal találtál heti 3x 20 percet mozgásra vagy főzésre, akkor most is találhatsz. Ha akkor volt erőd chips helyett egy marék mandulát ropogtatni, akkor most is lesz. Ez nem az időről szól, a testi erőről, a génekről, a pénzről, hogy kinek mekkora lakása van (régi kifogás, hogy nincs hely edzeni, ugyan már nem tripla szaltót kell ugrani a nappaliban :D) vagy mekkora a súlya. Az egész fejben dől el. Az akaraterőn, a kitartáson múlik. ;)


Itt szívesen eltölteném a nyár további részét. :D


Ez a szett egy álom. *.* Mostanában nagyon tetszik a virágminta pöttyös és csíkos darabokkal párosítva. :)


Nagyon hangulatos. :)


Minimalista partismink forró éjszakákra. Csak egy ezüst tus kell hozzá, vagy műszempilla ragasztó és ezüst kozmetikai glitter. Húzz vékony csíkot a ragasztóval, majd márts egy vékony ecsetet a csillámba és illeszd őket a ragasztóra. A lepotyogott csillámot egy átlátszó ragasztószalag segítségével szedd fel a bőrödről. Én egy vibráló pink rúzzsal párosítanám. ;)


Ombre és azték minta. Hello nyár, hello augusztus! :)


Szépség! :)


Kell nekem egy kimono. :P Mindkét szett nagyon bejövős. Nektek? :)


Muhammas Ali azt mondta nem számolja a felüléseit. Csak akkor kezdi őket számolni ha már fájnak, mert csak azok számítanak. Megfogadandó tipp. ;)


Úgy hiányoznak! :) Most lehet a legjobb áron vásárolgatni, szóval rángasd el magaddal a legjobb barátnődet és vegyétek meg azt a szexi rucit vagy az álomtáskát, amit teljes áron az üzletben hagytatok. ;)


Csodásan mutatnak együtt ezek a darabok. Lehet ízléses viselet, ha máshol nem ékszerezed fel magad. :)


Idevele! *.*


Nincs jobb nyáron egy fincsi grillezett ebédnél vagy vacsinál. :)


Heti álomház. :)


Meseszép ez a sok sápadt szín együtt néhány határozott mintával kiegészítve. :)


Csini! :)


Heti álomháló. :)


Az egyik kedvenc könyvsorozatom. :)


gyönyörű ez a smink. :)


Ebbe a ruhába teljesen beleszerettem. :)


Cukorka vagy vintage teáskészlet körmök. :D


Ez nagyon én vagyok. :)


Egy jéghideg turmix vagy smoothie mindig jó választás csajbulira. :)


Nagyon tetszik ez a berendezés, bár a plasztik bárszékek helyett én natúr vagy fehér fát választanék. :P


Én szeretem nézegetni, mások "napi betevő" sminktermékeit. :) Ti hogy vagytok ezzel?


Igen, ezzel a kilátással ki lennék békülve most mondjuk egy trópusi szigeten (valahol ahol azért nem kell dengue láztól félni) egy kis bungalóban. :D


Hello kis cukorborsó! :)

Szép Hetet Mindenkinek! :)

Mi a véleményetek a nyitógondolatról? Ti hogyan motiváljátok magatokat? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Gyönyörű képek!! igen, ismét a ház, smink, kaja és köröm, ami bejön. A vászoncipő nekem valahogy nem stílusom, hiába divat, tornacipőm sincs...
    De-de a gének eléggé közrejátszanak a súly-dologban, van, aki soha semmit nem tesz a fogyásért és mindig ugyanannyi kiló. Másnak meg egész életében oda kell figyelnie, hogy mennyit ehet, hány órakor és mindig mozognia kell, nem elég a napi séta mondjuk a munkahelyre.

    VálaszTörlés
  2. A bevezető szöveg nagyon tetszik, de nem értek egyet vele, ugyanott, ahol Audrey80.
    Az igaz, hogy nem minden túlsúlyos azért az, mert "génhibás", hanem mert a Mekin kívül más helyet nem ismer, de rengeteg olyan ember van, aki bizony betegség miatt olyan. Én például autoimmun pajzsmirigy alulműködéssel és inzulinrezisztanciával küzdök; ezek miatt voltam kövér. Amíg nem kezelték, hiába sportoltam, hiába diétáztam, egy deka nem ment le.
    Én azt gondolom, hogy sosem árt először egy kivizsgálás, nem betegség-e az oka a túlsúlynak. Onnantól kezdve viszont igazad van, mert nem diéta kell, hanem életmódváltás és a kitartás de kamionszámra! :D

    A képek közül egyértelműen a cica viszi a pálmát és a vászoncipő! <3

    VálaszTörlés
  3. @Audrey igen, ez is igaz. De nem is erre gondoltam, hanem sokan azt mondják azért vannak elhízva mert anyu-apu is kövér. Csak arra nem gondolnak, hogy anyu-apu azért kövér amit eszik és ha xy ugyanazt eszi, akkor ő sem lesz vékony. Én olyat is láttam ahol mindenki vékony volt kivéve egy ember, mondjuk ő nem is sportolt mint a család többi tagja.
    Sok mind közre játszik a testalkatban, a fogyásban. Lehet betegség, rossz példa, stb.
    De azt a tudósok is bebizonyítotték, hogy a hízásra való hajlam ugyan örökíthető, de a fogyás nem függ össze ezzel, szóval, ahogy írtad te is odafigyeléssel ezt a problémát is meg lehet oldani. :)
    Másnál a hízás megy nehezen, azt szerintem nehéz kivitelezni, ha valaki mindegy mennyit eszik nem megy rá semmi.

    VálaszTörlés
  4. Jó kis képek megint:) Az 'azték' mintáért nem vagyok oda, de ez a mani valahogy mégis nagyon tetszik.
    Az egyetlen, amivel tényleg nem annyira értek egyet, az most az eleje. Sajna én azok közé tartozom, akiket annyira nem érdekel 'a súlya' (szerintem az M-es méret tök normális??). Én a ruhák szabásával szoktam megharcolni, gyakorlatilag nincs olyan pólóm/nadrágom, ami a derekamra ne lenne bő, mert ami vállban/csípőben/combban jó lesz rám... na mindegy, ez ellen aztán milyen edzéssel lehet bármit is tenni? (Amúgy nem is akarok, de csinálhatnának kicsit nőiesebb szabású női ruhákat, nna.) Van aki szeret edzeni, én mondjuk néhány sport kivételével mindegyiket annyira unom, kizárt, hogy rávegyem magam hosszabb távon bármelyikre. Ha valaki alapjáraton is élvezi pl. a futást, az tök jó, ha azt nem, menjen táncolni vagy nemtom, de csak azért sportolni, hogy valaki vékonyabb legyen, mert az az ideál, mindig szenvedni, ez olyan valami amit igazán megérteni sosem fogok, de azért azt értékelni tudom, mekkora kitartás kell hozzá. (Szóval kb olyan ez, mint hogy 'macskás' lévén csak elnézően, mosolyogva ingatom a fejem, amikor az eltévelyedett 'kutyások' áradoznak.)

    VálaszTörlés
  5. @Mariann, igen az orvosi segítség tényleg sokat számit. Egyébként is javasolt 10kg-nál több fogyás előtt orvoshoz menni, vérképet csináltatni, mert nem árt tudni, hogy van e valamilyen eltérés, hiány a szervezetben. Erről már többször is írtam egyébként, sajnos láttam már olyat aki ezt elmulasztotta és komoly betegség lett a vége.

    VálaszTörlés
  6. @Ami, igen az tényleg nagyon nehéz ha valaki egy bizonyos testrészével elégedett egy másikkal nem. Sajnos úgy fogyni nem lehet, hogy csak combról, csak hasról. Formázni lehet. A megfelelő gyakorlatokkal. Próbáld ki a pilatest, nagyon jó edzés, otthon is lehet csinálni, youtube-on komplett edzések vannak fent. (Blogilates)
    M-es méret teljesen jó, én is s-m vagyok. L-es méret sem nagy szerintem, ismerek nálam vékonyabb lányt aki L-es méretet hord. Magasabb, hosszabbak a lábai, széles a válla mert úszik szóval az M nem jó rá.
    Ezdés-motiváltság... igen ebben is igazad van. Én utálok futni de jó cardio. Szerintem nem a külső az elsődleges szempont, hanem az egészség, a jó közérzet. :)

    VálaszTörlés
  7. Én utálok edzeni meg tornázni úgyhogy biciklizek meg úszok inkább. Nem lesz kockás a hasam de nem is lesz rajta úszógumi.
    Egyébként ebbe igazad van hogy sokan a géneket okolják hogy a szüleik is el vannak hízva közben meg tényleg azért kövér az egész család mert nem étkeznek egészségesen. Az is igaz hogy hízni nehezebb. Párom sem tud sajnos, már minden megpróbált. Orvoshoz is ment nem találtak semmit. Nekem sosem lesz vékony combom mindenkinek erős combja van a családban de a biciklizés miatt szép feszes és izmos lett.
    És tényleg az egészség a fontos meg hogy jól érezzük magunkat. :)

    Éva

    VálaszTörlés
  8. A ruhaméretezéstől meg kivagyok, nekem S-től XXL-ig mindenféle ruhaméretem van :) Össze-vissza számozzák őket, attól függően, milyen márka.
    Aztán az adagok mérete. Családi vacsorán unokaöcséim simán bevágtak egy ültő helyükben 5-6 rántott húst, amíg volt a tányéron, csak lestem. Nekem kettőnél többet eszembe sem jutott volna venni, nem csak a vendégség miatt, hanem mert nekem kb. ennyi fér bele az ebédbe, a tányérra normálisan, ennyi az adagom. Másik: anyu kozmetikusa mesélte, hogy fogyózik, elsorolta, mit eszik. Utána röhögtünk anyuval, hogy ebben mi a fogyókúra, hogy ötször eszik normál adagokat, eddig tömte magát? Sajnos a magyar kultúra evéscentrikus, eszünk minden ünnepkor és sértés azt mondani a háziasszonynak, hogy nem kóstolsz meg minden sütit. Az anyákat is az evéssel paráztatják, hogy úristen ez a gyerek éhen fog halni, nem eszik rendesen. (Teli hűtő mellett.) Erről kellene leszokni, hogy nem kell tepsi sütemény minden vasárnap, elég lenne 1-2/fő akár cukrászdából is vagy lefagyasztani a többit, ha lehet, vagy kis adagot csinálni.

    VálaszTörlés
  9. Még nem fogyókúráztam, így nem igazán tudok hozzászólni a nyitósorokhoz, okoskodni sem akarok, de én is tapasztalom magammal szemben az élet más területein, hogy valószínűleg csak a kitartásom miatt nem értem még el rengeteg célomat. Pl. pár évvel ezelőtt egy éven keresztül tanultam olaszt, és jól ment, de már rengeteg felejtettem, és szeretnék újra megtanulni, de mindig csak halasztom, vagy valami értelmetlen dolgot csinálok helyette. A "majd holnap" effektus. :S No meg én is, ha valami nehézségbe ütköztem, pl. nem ment a fordítás, vagy nem értettem meg egy nyelvtani folyamatot, akkor otthagytam, lusta voltam tényleg tenni érte. Elfelejtettem, hogy senki sem mondta, hogy az élet könnyű, és hogy nagy részünk nem született olyan jó adottságokkal (ész, küllem stb.), hogy egyből könnyen neki minden, a legtöbbünknek vért kell izzadnia. Egyébként sem szabad félbehagyni valamit azért, mert X-nek vagy Y-nak könnyebben megy. Az ő, ez pedig te/én, nekünk jobban kell küzdeni, ez van. Nem lesz jobb attól, ha ezzel foglalkozunk, inkább mindkét szemünket a célon kell tartani. Ha pedig az egyik módszerrel nem megy, akkor nem keseregni kell, hanem megpróbálni egy másikat.
    Nemrég valamiről, amiről azt hittem, nekem úgysem menne, mégis sikerült megcsinálnom, mert sokat gyakoroltam, és jól éreztem magam attól, hogy ez megérte a gyümölcsét, úgyhogy azóta előveszem az olasz tananyagot. :)

    Igen, nálam a hízás ment nehezen. Engem tizenéves koromban meg azzal támadtak, hogy túl sovány vagyok, nem vagyok nőies. -.- Pedig naponta többször ettem csokit, és nem éppen fogyókúrás ételek voltak a kedvenceim. Aztán amikor pár év múlva letettem erről, és már nem érdekelt, hogy ilyen az alakom, akkor híztam pár kilót, pedig nem tettem ezért semmit, és így átlagos alakom lett.

    A képek közül az első a kedvenceim, én is szívesen eltölteném itt a nyarat, majd rögtön a második kép, mert imádom a virágos szoknyákat, aztán a rózsaszín táska, amit már egy ideje keresek, a virágminta és a csipke szeretete miatt a rövidnadrágos outfit sem maradhat ki a kedvencek közül, majd szintén következik egy virágos szoknya, végül a pálmafás kép; szeretem a naplemente színeit.

    Bocsánat a kisregényért! :D

    (Mivel a múltkori eset miatt egy kicsit már paranoiás vagyok, ezért leírom, hogy az IGAZI Miata vagyok, vagyis Zsófi, nem Anikó :))

    VálaszTörlés
  10. @Audrey, detto. :D Bikini alsóból s-et hordok, felsőből meg L méretet. :D New Yorkerből szinten minden S-es amit veszek, Tally-ból meg M. :D

    @Miata, igen a kitartás sokat számít. Az adottságokkal kapcsolatban nem igazán értek egyet. Szerintem egy kevésbé fogékony ember is lehet jobb nyelvekben, ha szorgalmas. Ha valakinek pedig jól megy, de nem gyakorol, akkor ő is csak közepes lesz. A külső meg szerintem ebben az esetben nem számít. :D

    VálaszTörlés
  11. Moon Angel ennyire remélem nem vagy naiv hogy nem veszed észre Miata hogy átvert téged. Ebből a megjegyzéséből is látszik hogy ugyanazt leírta mint a "gonosz alteregója" a múltkor. Külső meg előnyös adottságok ahogy fogalmazott akkor is. Teljesen látszik hogy az is ő volt.
    Szerintem nem merte a nevét vállalva leírni amit gondolt, utána meg véletlenül a profiljával írt és nem vette észre. Ha feltörik valaki fiókját nem írnak utána nevet. Egyértelmű hogy ez történt és most azt hazudja hogy nem ő volt. Láttam már ilyet máshol is, hogy elfelejtette beállítani az illető a névtelenséget utána meg magyarázkodott hogy nem is ő volt. Látszik abból is amiket itt leírt hogy megint a külsőt hozza fel ugyanúgy ahogy az az állítólagos Anikó. Ne dőlj be neki!

    VálaszTörlés
  12. Moon Angel, a küllemet fogalmam sincs, miért írtam ide, nem ezt akartam. :D Úgy látszik, tart még a szombati buli hatása...
    Azzal én is egyetértek, hogy bárki lehet jó, ha szorgalmas, csak azt írtam, hogy valakinek könnyebben megy a tanulás, a másiknak meg jobban kell küzdenie.

    VálaszTörlés
  13. Kedves Nóra!

    Olvasd el még egyszer a kommentemet, és abból meglátod majd, hogy én nem másokat vádoltam és irigykedtem, hanem csak annyit írtam, hogy valakinek többet kell küzdenie, ami teljesen normális.
    Szerintem meg olyan hülye nem lehet valaki, hogy elfelejti átállítani a fiókját névtelenre, főleg, ha előtte már kommentelt névtelenül, és beállította.

    Több bizonyítékot tudnék még felhozni arra, mi árulkodik arról, hogy valaki más kommentelt, de nem fogok magyarázkodni, nekem tiszta a lelkiismeretem. Aki ismer, az tudja, hogy én nem vagyok ilyen, és ez elég.

    VálaszTörlés
  14. Még el nem felejtem :
    Kiülős hely, ezüst ékszerek csipkével, kimono, étel- ide vele most, nappali - szinten plasztik szék nélkül, nekem azzal csapták agyon A hangulatot. És A cicus...ja még A cukorkás mani<--olyan a színe, mint a Green Gate kv-s készletemnek.
    Kitartás sok mindenen segít tény, de szerintemsem mindenen. Egyszer már legogytam 64-ről 57-re aszem kilenc éve. Most ugyan azzal a módszerrel nem ment, eljeseredtem feladtam. Igaz nem ennyiről, hanem 78- ról kell lefogynom most gyerek után makd három évvel. Ahogy írtad van, hogy másik módszer kell. Ezt kell megtalálnom.
    Kitartás :
    Általános iskolában kézilabdáztam 3,5 évet. Hiába voltam ott minden edzésen , melegítettem kézszer annyit, volt többször, hogy leültettek, mert annyira kivörösödtem es izzadtam azt hitték rosszul vagyok a hajtástól. Megnéztem a felsősök es felnőttek edzését. Akkor sem tudtam gyorsabban futni, erősebbet dobni, jobban cselezni. Pedig vágtam a kombinációkat. Mikor a vege felé meccseztünk, mindig a legrosszabb csapatba kerültem. Azzal nyugtatott az edző mikor edzesek előtt néha beszélgettünk a többiekkel: Piroska is fejlődik a maga módján. :( Sosem merte kimondani, h nekem nem megy. Töbieknek példázott a kitartásomról, de még vigaszból sem kerültem egy napra sem a jobb csapatba. Igen keserű szájízel jöttem el. És akkor is azt kérdeztem: ha annyi volt a munka, akkor miert nem lettem jobb? Persze másoknak volt, hogy kisújból is ment, pedig évekkel később kezdték.

    Ami Miattát illeti : szerintem ez most ő, mert tavasz kezdete óta áhítozik egy púder rózsaszín táskára. Aki rendszeres, tényleg rendszeres olvasó, kommentelő az felismeri a szílusát s emlékszik ilyen apróságokra.

    VálaszTörlés
  15. Piros, köszönöm. Én is abban reménykedtem, hogy aki rendszeresen olvasott kommenteket, az felismeri a különbségeket, de amúgy is ott az ip-cím visszakeresés.

    VálaszTörlés
  16. Megint csodás képeket válogattál össze :) Az elején lévő szöveg motiváló erejét abszolút átéreztem, átjött számomra. Viszont egyetlen egy dolog van, amit nem szeretek, ez pedig a vagy-vagy elv. Vagy csinos leszel, vagy fagyizol. Vagy lapos lesz a hasad, vagy eszel egy kis csokit. Bevallom kerek perec, én nem tudnék soha életemben lemondani a finomságokról. Soha. Szerintem az életet élvezni kell, élni kell, és ezek az apró örömök fontosak számomra. Én a mértékletességnek vagyok a híve, azaz mindent fogyasztok, de ésszel, és arra is próbálok odafigyelni, hogy ne este 10-kor álljak neki nassolni. Meg lassan minden finomságot el lehet készíteni otthon kalória barát verzióban is. Nyilván nem jó az, ha valaki napi egy tábla csokit magába töm, vagy minden este pizzázik, de hébe-hóba nekem belefér pár kocka csoki, vagy egy szelet süti a kedvenc cukrászdámból. Ha mindent megvonnék magamtól, bediliznék. Ezek az apró bűnözések mindenkinél előfordulhatnak, csak az a lényeg, hogy tudatos döntés legyen, pl. ma megeszek egy fagyit és kész, ennyi mára a nyalánkság. Aztán este ugyanúgy edzem és odafigyelek magamra, de ennyi kis engedmény nekem személy szerint kell ahhoz, hogy továbbra is legyen erőm, kitartásom folytatni. Egy olyan életmód, ami csak lemondásokról szól nálam nem működőképes. Van, aki tud így élni - emelem kalapom előttük, tényleg - de én nem ilyen ember vagyok. Nekem jó így, a magas kis lassabb tempójával haladni a célom felé.

    VálaszTörlés
  17. Nagyon tetszenek a képek, főleg az alkalmi ruhás.Én nem a fogyással küzködök, hanem inkább hízni szeretnék még... 2 fiam után 46 kg voltam sokáig (a terhességet 48kg-mal
    kezdtem ). Minden féle "hízókúrát"
    kipróbáltam(gyors kaják, tésztafélék, hamburger, csipsz), de semmi.
    Orvosnál is jártunk, aki azt mondta genetika...
    Végül egy ismerős tanácsára elkezdtem szedni egy étvágy gerjesző tablettát és sikerült 8 kilót felszedni , most 54kg vagyok (a 163cm-hez), de még szeretnék hízni 5-6 kilót!
    Így már jobban érzem magam, mint 46 kilósan...
    Úgyhogy a vékonyaknak is sok kitartás kell, hogy elérjék a kívánt súlyukat!!!
    (marika)

    VálaszTörlés
  18. @Megaera, Ebben teljesen igazad van szerintem semmi öröm nincs abban ha az ember mindent megvon magától sanyargatja magát, nem eszik mást csak csirkemellet, magokat, stb. Én sem bírnám ki, hogy ne egyek legalább havonta 1x pizzát (épp tegnap rendeltünk anyuval :D) vagy néha egy kis sütit. De sokan ott rontják el, hogy nem tudnak leállni. Egyik egy kis csokit és másnapra nem lát magán változást, eszik egy kis gyors kaját, hopp még mindig nem hízott és így tovább, mint egy lavina, visszaáll a régi helytelen táplálkozásra aztán mire észbe kap, addigra visszahízott mindent.

    @marika, igen az is nagyon rossz ha az ember nem tud hízni. Én tinikoromban és a néhány éve is nagyon vékony voltam, pedig nem anorexia vagy étkezési rendellenesség okozta. Kick boxoztam és igyekeztem nagyon egészségesen étkezni és a 173cm magasságom mellett 50-52kg-ra fogytam. Szerintem kevesebb is volt, de azt már mérni sem mertem. Aztán a sógorom (edző) közbe lépett és rám szólt, hogy hagyjam abba, ez a mozgás nem nekem való mert sokkal megterhelőbb a szervezetemnek mint amennyi kalóriát beviszek vagy be tudok vinni.

    A mostani étrendemmel és edzéstervvel tudom, hogy nem leszek szupervékony, de sokat izmosodtam és szerintem sokkal szebb látvány egy formás fenék, vagy izmos láb, szép, sportos has, mintha valakinek kilátszanak a csontjai, lóg a bőre vagy épp vékony de csupa narancsbőr. :)

    @Piros az az igazság, hogy a gyerekszülést már nem nagyon lehet kifogásként felhozni, max annyiban hogy az embernek nincs ideje edzeni vagy ha még szoptat akkor nem tud edzeni és egészségesebben étkezni. unokatesóm 3 gyerek után (ikerpár is van benne, most 1,5 évesek) úgy néz ki, hogy irigylem érte pedig szülés előtt inkább túlsúlyos volt. Egyszerűen összekapta magát és nekiállt edzeni és rendesen étkezni. Inkább arról lehet szó, amit te is írtál, hogy még nem találtad meg a megfelelő mozgást. Lehet, hogy most már nagyobb terhelésre van szükséged nem elég a napi 20 perc 3x egy héten, lehet hogy 45 perc kell heti 5x. Próbálgatni kell. :) Csak nem szabad elkeseredni és feladni! :)

    VálaszTörlés
  19. A második képen a szoknya álomszép!

    Teljesen eget értek veled, sajnos a saját bőrömön tapasztaltam meg. Kifogást mindig lehet találni, de mikor én is azt mondom magamnak, hogy de 2 éve ment, pedig akkor is volt dolog rendesen, akkor most is mennie kell. Remélem, hamar elrendeződnek a dolgok, és újra teljes erőbedobással dolgozok magamért. :)

    VálaszTörlés
  20. Nem kezdem el kiemelni azokat, amelyek tetszenek, mert az összes ilyen! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)