Weekly Inspiration

Minden nő számára van valami, egy kis extra dolog, amitől magabiztosnak, dögösnek érzi magát. Lehet az egy rúzs, egy parfüm, egy szűk farmer, műszempilla, mesterséges barnaság, egy körömlakk vagy épp egy szexi magassarkú.
Van aki azt mondja magáért csinálja, van aki a többi nő miatt és vannak akik a férfiaknak akarnak tetszeni. Van akinek megszokás, másnak létszükséglet, egyeseknek terápia.
Felkelünk, belenézünk a tükörbe, bosszankodunk a sötét karikák, a szalmakazal haj, az új pattanás vagy a satnya kis szempillák miatt. Aztán iszunk egy kávét, veszünk egy nagy levegőt és megpróbáljuk kihozni a legtöbbet abból, amit kaptunk a természettől.
Az egyik lány csak feldob egy kis spirált és rúzst, mosolyog a tükörképére és beleveti magát a hétköznapokba. A másik ötször átöltözik, felveszi a leárazáson vett dögös kis rucit, majd a szekrény mélyére dugja, felkeni majd letörli a vörös rúzsát és végül farmert és pólót húz. a harmadik egy órával korábban kel, szexi sminket kreál, felöltözik úgy, mintha egy magazinból vagy divatblogról lépett volna elő. Van akinek sosem sikerül a tusvonal, más iszonyú büszke a sminkjére és a hajára, amíg a munkahelye előtti kirakatban meg nem látja magát, vagy azt a lányt, aki úgy fest, mintha a Tumblr-ről lépett volna ki.
Az egyik lány miniruciban, push up melltartóban, póthajjal és műszempillával illegeti magát a klubban, a másik a bárpultnál nevetgél egy sörrel a kezében, a turis bőrkabátjában, kicsit elkenődött spirállal és közben a cuki srác csüng minden szaván, pedig nem is tetszik neki a srác. Az tetszik neki, aki hazaviszi a push up-os lányt.
Mind keresünk valakit, valamit. Felkenjük az alapozót, felvesszük a ruhákat, a cipőt, ilyen és olyan hajat vágatunk, festünk. Van aki magáért teszi, van aki azért mert másik tíz ezt teszi, van aki azért mert tetszeni szeretne egy srácnak, vagy le akarja főzni a többi lányt a suliban. Van aki egyedi akar lenni, van aki olyan mint a többi.
De az az igazság, hogy az egyetlen személy, akinek tetszeni kell amit lát, aki szexinek és dögösnek kell, hogy tartson, az a karikás szemű, szalmakazal hajú személy aki reggel visszanéz rád a tükörből. Az összes többi másodlagos.


A legszexisebb dolog, amit egy nő viselhet, az önbizalom.


Nem tudok lekattanni a csipkesortokról, még a nyár végén sem. Sajnos egy üzletben sem találtam olyat, amit szívesen viseltem volna.


Csodaszép ez a smink. :)


Messy bun és hajfonat... szerintem csini! :)


Használjátok ki a nyár utolsó napjait, és viseljétek a kedvenc ruhadarabjaitokat, esetleg a végső leárazásokon szerezzetek be pár olyan holmit, amik időtállóak és jövő nyáron is hordhatjátok majd. :)


Mesések ezek a karperecek. :)


Csini. :)


Csodás ez a mani. :)


Az egyik kedvenc reggelim, főleg edzés után. Rozskenyér, cottage cheese, paradicsom és friss bazsalikom. :)


Hangulatos. :)


Vásároltatok már valamilyen őszi illatot? :)


Mesés ez a szoknya és az ékszerek. :)


Szépségek! *.*


Ez a medence... OMG!


Tökéletes szettek az indiánnyárra. :)


Milyen hangulatos ez a szoba. :)


Ki vállalná be ezt a sminket? :)


Heti álomház.


Menta és ezüst... mindig nyerő kombó. ;)


Igazi lusta, hétköznap esti, sorozatnézős vacsi. :) Főzz ki egy csomag rigatoni tésztát. A mártáshoz vegyél 3-5 közepes paradicsomot, ejt egy-egy vágást a hájukon, majd 1 percre tedd őket forró vízbe. Öblítsd le őket hideg vízzel és a vágásoknál húzd le a héjukat. Kapard ki a magokat belőle és a húsukat tedd félre. Egy közepes fej vöröshagymát vágj nagyon apróra és kevés olíva olajon párold üvegesre. Adj hozzá apróra vágott füstölt sonkát és 2dl sűrített paradicsomot, majd a paradicsom húsát. Adj hozzá egy evőkanál ajvárt, 1 gerezd fokhagymát, kevés oreganot, sót, borsot és főzd forrásig. Adj hozzá 2-.3 evőkanál tejszínt és ezzel is forrald össze. Keverd össze a tésztával, tálaláskor szórj rá friss, apróra vágott bazsalikomot és parmezánt és már eheted is. Egy pohár vörösbor vagy egy rozéfröccs elkél mellé. ;)


Dögös!


Szépséges hálószoba. :)


Egy kis DIY sulikezdésre. :)


Ebbe a ruhába szerelmes vagyok. :)


Kora őszi naplementék, tábortűz mellett, vízparton...


Nem csoda, hogy az egyiptomiak istenként tisztelték őket. A macskás gazdik tudják, hogy ezt a cicák nem is felejtették ám el! :D 

Szép Hetet Csajok! :) 

Melyik a kedvenc képetek? Mi az, amitől szexinek-csininek érzitek magatokat? :)

Megjegyzések

  1. Nekem már rutin az öltözködés, többnyire blúz-farmer-kardigán vagy blézer, amit hordok középmagas sarkú cipővel. Smink meg rutin, többnyire ugyanazok a színek, barna-zöld-lila a szemre, piros-korall a szájra, kis púder és persze lakk, ami illik a ruhához, ennyi. Igaz, hogy magunknak kell elsősorban tetszenünk :)
    A képek ismét csodálatosak, főleg a kedvenc ruha, kaja és a lakberendezősek, azok mindig a kedveceim :) Szerintem nekem megvan az az OPI lakk, le volt árazva a Müllerben, pasi rábeszélt, pedig rózsaszínt akartam, de hát abból már ezer van, barack meg egy sem.

    VálaszTörlés
  2. Egyértelműen a DIY lett a nyertes nálam! :)

    Ha gondolod nézz be hozzám, 2. blogszülinapos nyereményjátékomra.:
    www.turcsekgabi.hu

    Gabcsi

    VálaszTörlés
  3. Én akkor érzem magam igazán szexinek, amikor sikerül méteres szempillákat alkotnom és azokat rebegtethetem :D
    A képek közül egyértelműen a DIY a favoritom, és a receptet is ki fogom próbálni.
    Cicás Gazdiként pedig tudom, milyen az, amikor a macska hülyének nézi a családot és addig sündörög, amíg mindenki meg nem eteti, aztán elnyúlik a hűtő tetején, s elégedetten csodálja a birodalmát és alattvalóit. :D

    VálaszTörlés
  4. Mindig tetszenek ezek az elmélkedéseid, a végével teljes mértékben egyetértek! :)
    Nálam változó, hogy mikor mitől érzem magam szexinek, de egy csini miniszoknya + magassarkú, decens smink és frissen mosott haj általában meghozza a kellő hatást és jól érzem magam a bőrömben :)
    Azt az első manikűrt meg kell csinálnom, nagyon tetszik!
    No meg az álomház, a smink ...
    Jägeremen érzem azt néha, hogy a lakás valójába az övé és csak azért tűr meg minket, mert nem tudna nélkülünk enni :)
    Brandy ebből a szempontból nem annyira macskás, nem olyan fenséges királylány :)

    VálaszTörlés
  5. Az első képen a paletta csodás. És szokás szerint egyetértek veled az előszóban írtakkal. :)

    VálaszTörlés
  6. Egyszer már egy hasonló bejegyzésednél írtam, de újra leírom: sosem tudom eldönteni, hogy az összeválogatott képek tetszenek-e jobban, vagy a bevezetőd? :) Annyira meg tudod ragadni a dolgok lényegét, és nem félsz olyan témákhoz nyúlni, amiket esetleg a nők többsége nem nagyon beszélne meg mással. Kinek is akarunk tetszeni, amikor reggel készülődünk? Mindig megfordul a fejemben, hogy miért nem szaladok el csak úgy a postára vagy a boltba, ahogyan kipattantam az ágyból? Végül persze mindig összedobok egy kis kontyot, felteszek minimum egy kis szempillaspirált, hogy önmagamnak megfeleljek (meg persze mások se egy kócos madárfészket lássanak a fejem helyén :D) Furcsa dolog ez, a páromat úgy irigylem mindig. Nagy közhely, de a férfiak tényleg úgy néznek ki reggel, ahogyan este lefeküdtek, a nők külseje viszont az alvás során romlik :D

    VálaszTörlés
  7. @Dóri, igen pasiként sok minden könnyebb. :D Nekik meg ott a probléma, hogy mi nők ilyen cselesek vagyunk és a bombanő a két méter vakolat alatt, akik hazavisznek, lehet hogy smink nélkül csak egy szürke egérke.De hát a szép külső megfog, a szép belső pedig megtart. :)

    Köszi lányok! :) <3

    VálaszTörlés
  8. Annyira tetszik a bevezető!
    Kedvenc-egyben tökéletes farmer, közémagas sarkú cipő, zöld basic felső és spirál, hogy a boci szemeim mégnagyobbak legyenek, kiengedett haj. Sokáig ez volt a favorit. Viszont, ha örömtől csillog a szemem és mosolyra húzódik a szám, azt mindenki megnézi.

    VálaszTörlés
  9. 3. képen az a smink, a türkiz karkötők, az ombre mani, a fehér szoknyás szett, a sminkcuccok, a medence, a szoba, a kék smink, az álomház, a menta mani, a tigrises szoknyás szett, a hálószoba és az a ruha a kedvenceim most!

    VálaszTörlés
  10. A ruhák, a sminkcuccok, a körmök...ezek azok,ami miatt imádom ezt a bejegyzést.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)