A nap szettje - A nyár emléke



Úgy tűnik kapunk pár ráadás napot a nyárból a következő néhány napban, így mára egy olyan szettet hoztam nektek, ami szerintem tökéletes a 30 fok közeli hőmérséklethez és mondjuk egy randihoz, vagy állatkerti délutánhoz, barátnős programhoz. :)

summer rain



Ennek az összeállításnak az alapja egy magas derekú skater szoknya, amit szerintem sokan beszereztek idén nyárra. Én egy menta crop topot választottam hozzá, mert a magas derékkal így nem villantunk túl sokat, plusz a menta szín és ez a virágminta valahogy olyan bájos együtt. ^^
A szetthez egy csipkés cipellőt választottam és egy többféle módon variálható semleges színű táskát, ami igazán remek darab egész évre. :) Kiegészítőnek egy álomcsapdás fülbevalót, egy köves gyűrűt és egy különleges karperecet néztem ki a szetthez.
Használjátok ki ezeket a kellemesen meleg napokat és viseljetek igazi üde, nyári parfümöt, vidám nyári manikat, például egy menta színt. ;)

Ehhez a szetthez szerintem bármilyen frizura passzol, talán a látványos fülbevaló miatt azt mondanám, hogy kár lenne eltakarni kibontott hajjal én így egy laza kis kontyot, vagy oldalfonatot (igen, nem tudok lekattanni róla :D) választanék. :)

A sminkhez két ötletem van, az alapja nagyjából ugyanaz mindkettőnek. Egy kis BB, korrektor a bőrhibákra, fixálni púderral, szemöldök szépen kiemelve. Pirosítónak én a képen látható paletta első sor 1. vagy második sor 3. árnyalatát vagy ahhoz hasonlót választanék. A nyári barnaságot pedig kiemelném egy kis csillámos bronzosítóval.

A szemsmink lehetne egy klasszikus nude szemsmink, feldobva egy kis zölddel. Ehhez egy világos bőrszínt dolgozz el a belső szemzugban és tegyél belőle a szemöldökcsontra is. Egy, a bőrödnél kicsit sötétebb színnel hangsúlyozd a crease-t azaz a mélyítővonalat, ami a szemöldökcsont és a szemhéj között mélyedés. Ettől a szemed és a sminked is kap egyfajta dimenziót, mélységet. Ezután egy arany vagy vagy barackos árnyalatot dolgozz egy a szemhéjadon, majd egy világos barna színnel füstösítsd a külső szemzugot és mindent satírozz el. Az alsó szempillák tövébe pedig vidd fel a zöld vagy türkiz, esetleg menta színt. ;) Jöhet egy barna tus és szemceruza, egy kis spirál és egy visszafogott ajakszín.

Bevállalósaknak: Használj egy zöld krémes szemhéjfestéket alapnak. A belső szemzugba egy fehér vagy ezüstös színt vigyél fel, a szemöldökcsontra egy matt vagy félmatt bőrszínt. Itt is kontúrozd a mélyítővonalat, ahogy az előző verziónál leírtam. Ezután egy világos, jeges menta árnyalatot vigyél fel a szemhéjad középső részére, a külső részre pedig egy sötétzöldet. Itt is ügyelj arra, hogy minden el legyen satírozva. A továbbiakban ugyanúgy járj el, ahogy az első verziónál leírtam. ;)

Mit szóltok ehhez a szetthez? Élvezitek a jó időt? :) Ti a visszafogott nude vagy a merészebb zöldes sminket választanátok?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)