COTW - Poisonberry




COTW



A hét színének ezt a mesés árnyaltot választottam, ami engem a híres Lime Crime rúzs a Poisonberry színére emlékeztet, ezért nevezzük is szerintem mérgesbogyó-színnek. Titokzatos, sejtelmes, nőies árnyalat, a viselője nem lehet láthatatlan, mert ez a szín, szerintem megszólít. Még akkor is ha csak egy apró kiegészítőn viseled, vagy a körmeiden, egészen biztosan a szetted pontja lesz az i-n. Ha bátrabb vagy szerezz be egy-egy ilyen ruhadarabot, egy felsőt, vagy egy dögös kisestélyit, esetleg egy táskát vagy cipőt. Utóbbinál azért is roppant nyerő árnyalat, mert a barna és a fekete színekkel és jól mutat.
És hogy mivel viselheted még? Földszínekkel, mohazölddel, nude árnyalatokkal, bronzzal, ezüsttel, és arannyal. Szemsminkben szerintem csodásan mutat egy ilyen tus, vagy füstös szembe építve arannyal kombinálva.
Ha pedig kedveled a hangsúlyos ajakfestést, akkor szerezz be egy ilyen rúzst, akár az árnyalat névadóját. ;)

Nektek tetszik ez a szín? Sminkben viselnétek? Válasszatok három kedvencet a képről! :)

Nekem a Lime Crime rúzs, a bal asó sarokban lévő Proenza Schouler táska és a cicás loafer tetszik legjobban.


Ui.: Bocsánat, amiért elmaradt a sorsolás, de nagyon-nagyon zsúfolt hétvégém volt, konkrétan szombat délelőtt óta most először tudtam gép elé ülni. Holnap mindenképpen sorsolok. ;)

Megjegyzések

  1. Nem tudom, hogy csinálod, de engem a táskákkal mindig megzabolázol!
    Imádom ezt a színt, annyira misztikus.

    VálaszTörlés
  2. Azt a táskát onnan középtájról nagyon elfogadnám!

    VálaszTörlés
  3. Hát akkor innen mindent kérnék szépen :P

    VálaszTörlés
  4. A cicás loafer, a kabát és a nyaklánc csoda <3

    VálaszTörlés
  5. Haha, pont ilyen színűre van most lakkozva a körmöm :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)