Fashion Art

Autumn in New York

Megjegyzések

  1. Sokáig nézegettem ezt az összeállítást, mire rájöttem, miért nem vagyok teljesen megbékélve vele.
    Színeiben tetszik, főleg az ing, és amibe bele tudnék kötni, az merőben ízlés kérdése. Pár változtatással viselném szívesen. :)

    VálaszTörlés
  2. Akkor már megérte, ha elgondolkodtál fölötte. :D Mit változtatnál rajta amúgy?
    Én a jelenlegi hangulatomban bőrkabáttal és tornacipővel párosítanám és lehet, hogy a farmert lecserélném egy sima denimre. :)

    VálaszTörlés
  3. Nem vagyok arany ékszer és világos cipő párti. Mind a kettőnél jó a forma, vagy a fazon, csak inkább sötét cipő, és ezüst ékszer.
    Viszont, ha tornacipővel viselném ezt, akkor másik nadrágot választanék hozzá. :)

    VálaszTörlés
  4. Végre tudok írni kommentet! HURRÁ!!! Már millió és egy helyre akartam írni, de soha nem engedte, így most bepótolom az összes kimaradt komit! Készülj!! :D Személy szerint imádom ez a posztot, mert nagyon sokat segít, hogy mit is vegyek fel nap, mint nap. Ebben az összeállításban, nekem is egyedül a cipő, ami nem illik be, én is inkább a fekete párti vagyok, de ezen kívül simán magamra dobnám, mikor dolgozni megyek! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)