2014. szeptember 8., hétfő

Lakozz!Fotózz!Posztolj! 9. Forduló - Pöttyök

Sajnos, teljesen kiment a fejemből ez a kihívás, vagyis ha pontosítani akarok, abban a hitben voltam, hogy ma kell posztolni és ebben az is megerősített, hogy nem kaptunk emlékeztető emailt. Így amikor tegnap este végignéztem a hírfolyamot, meglepve láttam, hogy pénteken volt a közzététel ideje. Szóval eléggé elkéstem vele, de itt van, az általam megálmodott mani, remélem elnyeri a tetszéseteket és nem hagyjátok szó nélkül. ;)


 Mindenképpen valami élénk színt szerettem volna, ezért esett a választásom a neon pinkre. Az alaplakk a Moyra Vivid Sand "Nr. 719 Power Pink" árnyalata.


 A fekete-fehér pötyökkel szerintem nagyon kontrasztos a hatás. Ehhez az Essence 101 kiskutya lakkját használtam, a "22 Black dress and whit tie"-t.


 A pöttyök mellett ez a lakk, csillámos is, ami szerintem sosem hátrány. :D


 Nekem nagyon tetszik a végeredmény. :)


 Egyébként is szeretem a pöttyös mintát, a pöttyös manikat, így nagy örömmel készítettem el ezt a manit. :)


Remélem nektek is tetszik és még egyszer elnézést kérek tőletek és a többi 13 lánytól is a csúszásért.


Mit szóltok hozzá? :)

9 megjegyzés:

 1. Nagyon jól mutat együtt ez a két lakk! :)

  VálaszTörlés
 2. Jolly Jewels 123 ugyanez, mint a pink lakkra kent fedőd. Jó lett, én is szoktam ilyen manit csinálni, mondjuk pont pinkkel még nem kentem fel ezt a fedőlakkot.

  VálaszTörlés
 3. Ne haragudj ,hogy nem küldtem emlékeztető email , mert múlthéten eléggé betegeskedtem. Bocsi :)
  Szép lett :)

  VálaszTörlés
 4. Fantasztikus lett, tökéletesen harmonizálnak a színek :)

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...