Weekend Inspiration

Tegnap az erdőben sétáltam és ha behunytam a szemem, nem figyeltem a hőmérsékletre, az illatokra, akkor szinte olyan volt, mintha tavasz lenne. A madarak csodálatos zenével köszönték meg ezt a néhány meleg napot. Minden négyzetméter zengett a kórusuktól. A harkályok pedig vidáman gyógyították a beteg fákat. Aztán távolból felhangzott a szarvasbőgés és egy kis mókus egy hatalmas dióval a szájában szaladt haragos zöld aljnövényzetben, így kénytelen voltam visszacsöppenni a mába. 
Ilyenkor egészen különleges az erdő, a színek, a fények, az illatok elmélyülnek, a zajok szinte elvesznek, de ha valamiért csend van az fülsüketítő és baljós. A tavaszi nyüzsgés és a nyári lusta meleg után, most ismét életre kel. A madarak ágról ágra szökellnek, az őzek kecsesen, alig zajjal lépkednek, a sünik kényelmesen lakomáznak, az ősrégi vadalmafa lepotyogott gyümölcsein. Ritka pillanat ez, és szó szerint egy pillanat csupán, mielőtt a levelek sóhajtanak egy nagyot az első hideg éjjelen, aztán az erdő haragos zöldje, elfelejti mérgét és színekbe öltözik. Olyan hamar eljön ez is, hogy észre sem fogjuk venni. 


Szeretitek a kora őszi erdőt?


Ilyenkor, még az igazi ősz beköszönte előtt szívesen viselek pasztell színeket. Ti hogy vagytok vele? :)


Ősz, egy csipetnyi nyárral. Egyszerűen mesés, ugye? :)


Gyönyörű! *.*


Igazán varázslatos egy a kis szentély. Hangulatos lehet itt teázni vagy falatozni. :)


Padlizsános, cukkinis, zöldbabos fusilli csípős paradicsomszószban. Nyami! ;)


Álomházikó. :)


Az overall-divat az őszi-téli szezonban is marad. ;)


Gyönyörűséges ez a paletta. :)


OMG!


Sóskaramellás kakaó. Avagy így hízzunk el projekt. :D


Hallottatok már szarvasbőgést? :)


Két hét és jön a "The Maze Runner". Én már tűkön ülve várom. Ezek az utolsó napok, hogy Dylan viszonylag ismeretlen színész, vagy a Teen Wolf Stiles-ja, ha kijön a film, biztosan kitör a tömeghisztéria körülötte. De mi megmondtuk előre, ugye csajok? :D

Élvezitek a jó időt? Mit terveztek hétvégére? Várjátok már a TMR-t? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Én Dylant imádom az első Teen Wolf rész óta. :D És a filmet már én is nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
  2. Élvezem a jó időt, bár sajnos a hétvégi tervemnek lőttek. Borfesztre mentem volna, de beteg lettem.A szarvasos a kedvenc képem és még sajnos nem hallottam szarvasbőgést! A filmet meg nagyon várom!!!!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Úristen. A körmök, a ruha, a ház, a kakaó...*-*

    VálaszTörlés
  4. Irigyellek, hogy bármikor csak úgy kisétálhatsz az erdőbe. Nálunk a közelben nincs erdő, vagyis van, de kicsit utazni kell érte, így a kis Duna-partra szoktunk lemenni sétálni, élvezni a természet szépségeit, nézni a madarakat a vizen. Az is nagyon megnyugtató és teljesen kikapcsol. A kora őszi időt pedig imádom. A képek közül a paletta, az erdei kép és a nappali tetszenek kifejezetten.

    VálaszTörlés
  5. Teljesen magam elé tudtam képzelni a fenti leírást. Ha kiadják egy könyved én leszek az első aki elolvassa. De szeretem a leírásod, ezek a kedvenc posztjaim Tőled. Alig várom, hogy inspiráljon Téged a tél, és a karácsony: )

    VálaszTörlés
  6. Köszi Lányok! :)

    @Pampuska, jobbulást! :)

    @Meagera, inkább én megyek oda, mint az jöjjön ide, nem vicces ha rókát kell kikergetni az udvarból. :D

    @Azrail, <3 <3 <3 :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)