Weekend Inspiration

Szeretem az őszi hétvégéket. Amikor felébredek és esik az eső és tudom, hogy még egy órára visszabújhatok az ágyba a kávémmal és a macskámmal és megnézhetek egy rész Agymenőket vagy valami dokumentumfilmet. Szeretek ilyenkor főzni, amikor nem kell sietni, mert kint úgysem lehet semmit csinálni. Azt is szeretem ha pár órára eláll az eső, és kivihetem a kutyusokat a közeli parkba. Olyan boldogok akkor és ha hazamentünk, bekapcsolom nekik a hősugárzót, mert fázósak. Én pedig főzök magamnak egy teát, Vivaldit hallgatok vagy Lana-t és rendet rakok a szobámban, vagy készítek valami őszi dekorációt. Begyújtok a kandallóba, aztán Fekete Istvánt olvasok, mert a természetről, az őszről, senki más nem tud úgy írni, mint ő. Este pedig Gergővel és a "családdal" vagyok (így hívjuk a baráti társaságot :D). Megeszik a muffint amit sütöttem és ami mindig jobban ízlik nekik, mint az előző, akkor is, ha kifelejtettem belőle a csokidarabokat, aztán borozunk, pizzát rendelünk és filmet válogatunk, de a végén úgyis vicces videókat fogunk nézni youtube-on, vagy ha újra esik, elmegyünk valami nevetséges nevű településre kocsival (mert mindig van valaki aki nem iszik :D). Mondjuk Szárföldre (képzeljétek, hogy örülhetnek az ékezetnek :D)aztán kikötünk egy Tesco-ban és fánkot veszünk és erdei gyümölcsös Cappy-t és a nyárról beszélgetünk, meg hogy milyen gyorsan eltelt, de a következő pillanatban már a Halloween bulit szervezzük, hazafelé pedig a This is Halloween-t hallgatjuk, mert a telefonomon persze már egy hete fent van. Mindenki fáradt, így a kanapén alszanak, másnap palacsintát sütök nekik és megkérem őket, hogy vezessenek óvatosan, Gergő pedig marad és sétálni megyünk a parkba, termoszból isszuk a teát, aminek szerinte főtt kartonpapír íze van és nevet, ha elnevezem a nyulat, ami átfut előttünk. Nincs is jobb, mint egy őszi hétvége, talán csak egy decemberi... de ne szaladjunk, még ennyire előre. ;)


Ti szeretitek az őszi hétvégéket? :)


Nagyon csini. :)


Csodás ez a smink! *.*


Ebben a maniba beleszerettem. :)


Nálunk miért nem lehet kapni??? :(


Ti szeretitek a kockás ingeket? :)


Álomházikó.


Szerelem volt első látásra. :)


Kora őszi hangulat. :)


Az egyik kedvenc ételem a quiche, tegnap is azt csináltam. Ha szeretnétek receptet, csak szóljatok. :)


Csodás! :)


Oh jajj! :D


Kicsi cukorfalat! :) 

Szép Hétvégét Mindenkinek! :) 

Melyik a kedvenc képetek? Mit szerettek legjobban az őszi hétvégékben? :)

Megjegyzések

  1. Én szeretnék quiche receptet, mindig is érdekelt hogy miből is áll :)

    VálaszTörlés
  2. Ez most hülyén fog hangzani, de abból a házbelsőből az a lámpa nagyon tetszik:D amúgy szeretném én az őszi hétvégéket, de ilyenkor már suli van, és egyfolytában van valami dolgom, szóval az ilyen pihenősek nálam szóba se jönnek:S
    A quiche-t én is imádom, a gimis franciatanárnőmnek van egy isteni vega quiche receptje*.*

    VálaszTörlés
  3. Imádom az őszi/téli hétvégéket, ezeknek olyan kellemes, kuckózós hangulata van :) A kutyusos kép viszi a pálmát nálam, meg persze a szemsmink és az ömlesztett sminkcuccok *.*

    VálaszTörlés
  4. Imádom az őszt, de most valahogy nem bánnám, ha még kicsit naposabb lenne az idő. Ó, a Tarte! Mindig irigykedve nézem Laura Neuzeth videóiban. (http://www.lauraneuzeth.com/)
    És jól jönne egy jól bevált quiche receptet szívesen vennék! :)
    Köszönet az újabb szép és színvonalas bejegyzésért!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszett a bevezető, kellemes volt olvasni!:) Képek közül szinte az összes a kedvencem, úgyhogy nem sorolom fel őket külön-külön!:)
    Szuper válogatás volt!:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép és hangulatos képeket válogadtál össze,de én mint nyár imádó nem szeretem az őszt sem a telet,mert olyan mintha valaminek a végét jelenti és egyben ez szomorú is..

    VálaszTörlés
  7. Az őszt nem igazán szeretem. De ma elvittük Fülest, a kutyánkat oltásra és végre chipet is kapott, úgyhogy a megpróbáltatások után elvittük szaladgálni az erdőhöz. Mi pedig gombát szedtünk és sétáltunk. Nagyon jó kis du. volt <3 Este pedig családi szülinapozós vacsira megyünk. Szóval azért az ősznek is megvan a maga bája :-). Nagyon tetszett a képek előtti bevezetőd.

    VálaszTörlés
  8. Annyira imádom az ilyen őszies hangulatú képeket nézegetni! Pont ma vásároltam a Kikában egy puha fehér szőnyeget a nappaliban, meg néhány őszi dekorációs kiegészítőt a KIK-ben :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép bevezető szöveget írtál megint :)Én is szeretem az őszt,talán a kedvenc évszakom.
    A kedvenc képem a cipős és a nappalis lett! :)

    VálaszTörlés
  10. Én is szeretnék receptet. :)
    Most, hogy már nincs suli, igy sokkal jobbak a hétvégék. :) nincs maratoni rajzolás, zh-ra készülés , vagy bűntudat amiért pihenek az előzőek helyett. :D mi egész nap pihizünk ma. :)

    VálaszTörlés
  11. @Ami, az a lámpa nekem is nagyon tetszik. :)

    @Réka, remélem a kutyusod jól viselte a dolgot, az enyémet anno nagyon szenvedtek a chipezés utáni napon. Gombát én is szedtem tegnap, nálunk rengeteg szegfűgomba van, isteni mártást lehet belőle készíteni. :)

    @Gabica, hú de jó neked. Én már 1 hónapja keresek puha fehér szőnyeget, mindenhol néztem csak a Kik-ben nem. :D Ahol találtam, ott aranyárban mérték. :D Megnézem majd a Kik-ben jövő héten, hátha szerencsém lesz. :)

    Köszönöm mindenkinek, hogy írt! :) A recept hamarosan érkezik. ;)

    VálaszTörlés
  12. Kell a recept :)
    Szárföld tudom, hol van, arrafelé születtem. A házikós képek mindig a kedvenceim :)

    VálaszTörlés
  13. A quiche receptre én is kíváncsi vagyok. :) Az a ház meseszép; ott még a telet is elviselném. Egy bögre forró csokival és egy jó könyvvel a kandalló mellett... persze jöhet még egy jó pasi is! ;)

    VálaszTörlés
  14. Ez a kutya majdnem olyan aranyos, mint Robert :-D A házikót én is elfogadnám, szerintem kergetőznék benne az állatkákkal, akkora... Felüdülés lenne a kicsi lakásom után. Az őszt amúgy továbbra sem szeretem, de teákkal vigasztalódom, na meg a jó meleg zoknikkal...

    VálaszTörlés
  15. Imádom olvasni a bevezetőidet. Gyönyörűen fogalmazol! Mindig megindít bennem valamit.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)