Weekly Inspiration

A nők számára a hétköznapok sokasága egy nagy "meri vagy nem meri". Mersz e szólni a főnöködnek, hogy három év után aktuálisan érzel egy fizetésemelést? El mered e hívni kávézni a cuki srácot, akivel mindig összefuttok a kisboltnál és mindig rád mosolyog? Meg mered e mondani a pasidnak, hogy az ing amit a mamájától kapott borzasztóan áll rajta? Fel mered e venni a céges bulira dögös kis feketét, amit a nyári leárazásokon lőttél potom összegért? Vagy épp meg mered e venni a extrém kabátot, ami teljesen levett a lábadról, de még senkin sem láttál ilyet? Meg mered e mondani a szüleidnek, hogy otthagyod a közgáz szakot és inkább fotósnak tanulsz? El mersz e indulni otthonról a bordó rúzsban? Végre bevállalod e azt a hajszínt, ami olyan régóta tetszik? Mersz e szakítani a pasiddal, akivel már hosszú ideje nem vagy boldog? Ki mered a próbálni a sushit? Mersz e szólni a pofátlan nőnek a boltban, aki eléd tolakodott? Végre rászánod magad, hogy a 4. konditerembe rendszeresen jársz és nem hagyott ott egy alkalom után, amikor úgy érzed, hogy a vékony lány téged bámul? El mered e vállalni a külföldi állást? Meg mered e mondani a barátnődnek, hogy szerinted a pasija megcsalja? Mersz e szólni a pincérnőnek, hogy rosszul adott vissza? Haza mered e vinni a a régiségpiacról a rozoga fésülködőasztalt, amit többe kerül rendbe hozni, mint amennyit ér és a férjed utálni fogja? Mersz e szólni a tanárnak, hogy az esszéd szerinted jobb jegyet érdemelne? Vissza mered e küldeni az ételt az étteremben? Meg mered mondani a nővérednek, hogy elhízott? Vissza mered vinni a kardigánt az üzletbe, ami egy hordás után hordhatatlanul kinyúlt? Ki mered próbálni a szombati bulira azt a dögös sminket? El mersz e menni futni a kis faludban, ahol ilyet senki sem csinál? Mersz szólni a fiatal lánynak a buszon, hogy adja át a helyét az idős nagymamádnak? Fel mered venni a leopárdmintás cipőt?
Te mered?


Mielőtt a nyár miatt szomorkodnál, gondolj bele, mennyi szép dolog van az őszben is. :)


Dögös! :)


Perfection...


Csodaszép ez a mani. :)


Csak tíz perc az egész! ;)


OMG! *.*


Gyönyörűségek! :) Egy nude táska minden színhez passzol és az összes évszakban hordhatod. Ha nincs ilyened, érdemes beruházni rá. :)


Ez a naci... *.*


Sok szépség kis helyen is... ;)


Ha már unod a zabkását vagy eddig még nem hozott lázba, próbáld ki asztalt és friss gyümölcsökkel, fahéjjal és kevés juharsziruppal megbolondítva. Igazi ízorgia és negyed óra alatt elkészül. ;)


Láttátok már a J'adore új kisfilmjét? Ha nem, akkor katt ide! :)


Vicces látni, ahogy a lányok egy része még a nyári ruháit hordja, sortot és sarut, a többiek pedig már bőrkabiban és bakancsban nyomulnak. Én azt vallom, hogy ne az évszaknak, hanem az időjárásnak öltözz, de sosem árt, ha nem nálad egy plusz réteg ruha. ;)


Mentőöv a fogalmamsincsmitvegyekfel-napokra. :D Szintén igazi alapdarab. :)



A lány a konditeremben, aki szerinted megbámul, lehet hogy épp arra gondolt, hogy egy éve ő is így kezdte. Tévhit, hogy csak fitt embereknek szabad odajárni. A vékony derék, az izmos haj, nem a széllel szál és ragad rá emberekre véletlenül. Azért tenni kell. Mindenki elkezdi valahol. De ha sosem kezded el, sosem tudod meg és ha félbehagyod mindig nehezebb újrakezdeni. Légy kitartó és koncentrálj magadra, a céljaidra! ;)


Heti álomház. :)


A szemöldököd olyan meghatározó alapja a sminkednek, mint a fehérnemű, amit a ruha alatt viselsz. Ha csak öt perced van elkészülni, hangsúlyozd a szemöldököd, dobj fel egy kis spirált és egy élénk rúzst. ;)


Egyszerűen csodás ez az étkező, a színeik, a padló, a gerendás mennyezet, a sok fény! Jajj, teljesen beleszerettem! :D


Dögös ez a dzseki, ugye? Ha van egy régi, megunt farmerdzsekid és egy olyan bőrkabátod, amit már nem hordasz, akkor össze lehet belőlük dobni, akár fordítva is. ;) Akkor is szuper megoldás, ha valamelyikből kifogytál-kihíztál. Nem kell tízezreket költeni rájuk, csak egy kis találékonyságra van szükség! :)


Jajjj ez a mani! :D Nekem ilyen kell. Nem akarja valaki megcsinálni neked? :P


A nyári sminktrend ősz-kompatibilis változata. :)


Imádom a rózsákat! :)


Meseszép ez a ruha!


Ebbe a hálóba beleszerettem. :P


Red velvet torta, vagy muffin... nekem minden jöhet. :D


Mindig is vágytam rá, hogy legyen egy baglyom, vagy sólymom. :) Olyan szépek! :)


Az abszolút kedvenc színészem! Na meg persze pasinak sem rossz! :P (A "nem rossz" alatt azt értem, hogy észbontóan dögös! :D) 

Szép Hetet Lányok! 

Volt valaha olyan dolog az életetekben, akár fontos döntés akár apróság, amin sokat vacilláltatok? :) Melyik a kedvenc képetek? :) 

Megjegyzések

  1. A meri van többségben nálam, de ez a korral jön. És az is, hogy először érdemes átgondolni pár pillanat alatt, megéri-e a meri vagy megéri-e a nem meri?
    A képek csodásak!

    VálaszTörlés
  2. Szuperek a képek!
    Én alapjáraton nem merésznek, hanem őszintének és irtó erős igazságérzettel megáldott emberkének tartom magam, így a fent említett példák 90%-a nem bátorság kérdése nálam. Ha engem ért sérelemről van szó, kiállok magamért, és másokért is. Ha olyasmiről van szó, amihez semmmi közöm, akkor inkább megmaradok kívülállónak, hiszen én sem szeretem, ha beleszólnak a dolgaimba. És néha tényleg fonjtos a kockázati tényező és az alapos megfontolás, habár nálam ez sok esetben kimarad.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem az egész élet egy nagy "meri vagy nem meri". :)
    A képek közül a kedvencem a látszó szarufás étkező és a hálózoba. :)

    VálaszTörlés
  4. Ezek annyira jó összeállítások nagyon szeretem nézegetni őket. A smincuccok áááááá!!! :D na meg a ruhaöszeállítások. Mindet szeretem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)