A nap szettje - Casual Fall


A mai nap szettje egy kényelmes, rohangászós szett, ami tökéletes munkába, suliba, vásárláshoz, moziba, randira, kiránduláshoz, vagy bármilyen alkalomra, amikor csinosan de kényelmesen szeretnél felöltözni.

Casual



Nagyon divatosak most a mustár és hasonló színű nadrágok, jeggingsek. Utóbbiak viszonylag olcsók, így jó befektetés, ha fel szeretnél dobni egy színesebb nacival a ruhatárad. De nyugodtan választhatod a kedvenc farmerodat is a szetthez. Én ezt a pöttyös pulcsit választottam az összeállításhoz. Csak kapj fel alá egy basic topot és máris rétegesen öltöztél, anélkül, hogy az egész szetted kinézete "nehézkes" lenne.
Innét rád bízom a dolgot, mit veszel fel fölé. Lehet blézer, barna vagy bézs bőrkabát, farmerdzseki, parka, rövid ballonkabát, vékonyabb szövetkabát, egy plusz kardigán... kinek mi jön be. ;)
Én egy loafert választottam a szetthez, de szintén azt tudom tanácsolni, hogy itt is merj merészen kombinálni a ruhatáradban lévő darabokkal. Lehet bokacsizma, balerina, cut out csizma, oxford cipő, chelsea csizma, tornacipő, vagy hidegebb napokon sima csizma is.
A táskaválasztás szempontjából én valami szabadidős programot vettem alapul, például kirándulást vagy mozit, de ha ez lesz a sulis-munkás, egész napos szetted, akkor érdemesebb egy nagyobb táskát választani hozzá.
Kiegészítőnek én egy egyszerű arany nyakláncot választottam, szerintem nagyon szépen kiemeli a szett színeit. Ebben a napos időben nem árt a napszemüveg és egyébként is nem nyárszemüveg a neve, így viseld bátran akár télen is, hogy megóvd a szemedet a fénytől. ;)

Ehhez a szetthez én egy egyszerű, de mutatós manit ajánlanék. Egy sima nude lakk, feldobva egy kis arannyal. Kifestheted a topperrel a körmeid végét, vagy csak egy körmödet, vagy kettőt... ahogy neked tetszik. :) Parfümválasztás szempontjából én valami meleg, édes, picit fűszeres parfümöt fújnék magamra. A képen látható például az egyik kedvencem. :)

Hajviselet szempontjából itt is azt tudom javasolni, hogy válaszd azt ami neked tetszik. De ha nincs ötleted, akkor a lenti videóból három nagyon egyszerű frizurát is megtanulhatsz. ;) Ezekben az a szuper, hogy rövidebb hajból is el lehet készíteni őket. :)



A sminkhez egy nagyon egyszerű, tíz perc alatt elkészíthető ötletet hoztam nektek, amit a képen látható vagy ahhoz hasonló termékekből el tudtok készíteni még a rohanós reggeleken is. :) 

  • 3 perc: Vidd fel a kedvenc bb krémed, ha szükséges használj korrektort és fixáld púderrel. Arra mindig ügyelj, hogy alaposan dolgozd el a termékeket, a bb krémet az állad vonalán át dolgozd bele a nyakad vonalába is, hogy ne legyen átmenet. 
  • 1 perc: Emeld ki a szemöldököd. 
  • 1 perc: Vigyél fel egy élénk pirosítót és alapozd le a szemhéjad, hogy a sminked sokáig tartson. 
  • 3 perc: A fixáló púderod lesz a szemöldökcsont kiemelő, ezt vidd fel a szemöldököd alá. Ezután a palettában lévő, enyhén csillámos legvilágosabb színt vidd fel az alsó és belső szemzugodba. A szemhéjad belső 1/3 részére, a 2. vagy 3. arany szín kerüljön, a közepére a 4. árnyalat, a külső V-be pedig a legsötétebb. Alaposan dolgozd el a színeket, hogy ne maradjanak éles átmenetek. Az alsó szempillák vonalába az 5. színt vidd fel. 
  • 3 perc: Húzd ki a vízvonalad alul, készítsd barna vagy bronz tussal egy vékony tusvonalat, fesd ki a szempilláidat és kenj fel egy visszafogott színű, ajakápolót vagy rúzst. ;) Kész is vagy!
Mit szóltok ehhez a szetthez? Viselnétek így, vagy változtatnátok rajta? Nálatok "hogy néz ki" egy gyors, 5-10 perces smink? :) 

Megjegyzések

  1. Az a táska meg a nadrág nagyon tetszik, de a pöttyös felsőt sosem venném fel.

    VálaszTörlés
  2. Ha az én ízlésemre kellene alakítani akkor én inkább egy fekete skinny farmert vennék fel mert nekem így túl barna a szett és a kistáska helyett inkább egy nagyobb shopping bag-et választanék. De egyébként tetszik, tényleg igazi őszi hangulatú. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem 10/10-es ez a szett! <3 Úgy, ahogy van, imádom, főleg a pöttyös felsőt. :)

    VálaszTörlés
  4. Cuki az egész, főleg a felső, de azt hiszem csajosabb cipőt választanék hozzá. :)

    VálaszTörlés
  5. A táska és a pulcsi annyira jó! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik ez a szett, imádom ezeket az árnyalatokat, és a sminktermékeket is jól összeválogattad hozzá :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, szívesen viselném. :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, hogy írtatok! :) <3

    VálaszTörlés
  9. Szerintem én kicseréném a cipőt bokacsizmára.
    Az első hajat szerintem még ma elkészítem este , mikor megyek dolgozni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)