Autumn Wishlist - Őszi Kívánságlista + Glamour Napi Tervek


Idén is elkészítettem a saját kis őszi kívánságlistámat azokkal a ruhadarabokkal, kiegészítőkkel, szépségápolási termékekkel, kozmetikumokkal és random dolgokkal, amit be szeretnék szerezni az évszakra. Ennek egy részét a hétvége folyamán szeretném letudni a Glamour Napok alkalmával. Ezért azokat a dolgokat, amikre ki szeretném használni a kuponokat, vastag betűvel fogom jelölni. Ha kíváncsiak vagytok, mi szerepel az őszi kívánságlistámon, nézzétek meg a teljes bejegyzést! ;) 

Divat/Kiegészítők

autumn wishlist 1.



  • Chelsea Csizma - Már tavasszal is szerettem volna egy ilyet és most még inkább tetszenek. Több üzletben is találtam olyat, ami tetszik, de nem ragaszkodom a kuponos várásláshoz.
  • Kockás szoknya - Őt a Tally Weijl-ből néztem ki és több olyan darab is van az üzletben, ami tetszik, szóval ki fogom használni rá a kupont. :)
  • Platform magassarkú bokacsizma - Konkrétan ezt a darabot néztem ki a H&M-ben, így szeretném rá felhasználni a kupont. :)
  • Kockás sál - Ez is konkrétan kinézett darab, de ha találok más üzletben olyat ami tetszik, akkor nem ragaszkodom hozzá.
  • Köves Statement nyaklánc - Vele úgy vagyok, hogy lehetségesnek tartom, hogy a netről rendelek inkább, mert sokkal olcsóbbak mint az üzletben. 
  • Meleg mamusz/Benti csizmácska - Fázós lábú sorstársaim szerintem megértik, hogy milyen pazar élvezet belebújni egy ilyen meleg lábbeli egy hideg estén hazaérve. :D 
  • Melegebb parka - Vele azt hiszem még ráérek, de mégis a listámra raktam. Olyat szeretnék, amiben a fagypont közeli hőmérsékletben sem fázom. Hasonló átmeneti dszekim már van és ha én megszeretek egy fazont, akkor szívesen veszek hasonlót. :) 
  • Gyűrűszett - Imádom a gyűrűket és szenvedélyesen gyűjtöm őket, így ebben az évszakban sem szeretném kihagyni, hogy pár újj darabbal bővítsem a gyűjteményemet. :) 
  • Slip on - Ez már kicsit előre gondolkodás, de én úgy vagyok vele, hogy a 15-20 fok körüli hőmérsékletben, ha nem esik akkor simán hordható egy ilyen cipő ősszel is. 
  • Kalap - Idén össze belém csapott a villám, hogy nekem kell egy ilyen kalap. A H&M-ben néztem ki kettőt, így kuponnal szeretném majd megvenni. :) Sapira idén úgysincs szükségem, mert tavaly mér szereztem egy cuki darabot. :) 
  • Szőrmemellényke - Ezzel úgy vagyok, ha találok olyat ami tetszik, jó minőségű, árban is reális és jól áll, akkor nem hagyom az üzletben. De az elmúlt évek tapasztalatai alapján erre sajnos kevés esély mutatkozik, de hátha. :D 
  • Sima és fekete farmer - Mindkettőt szeretnék, az egyik legyen magas derekú. :) Szintén olyan tétele a listámnak, amit kuponnal vennék meg.
  • Hosszú nyaklánc - Szeretnék egy szép hosszú nyakláncot is. Nagyon tetszenek a képen lévőhöz hasonló fazonok. 
  • Térdzokni - Nálam ez fogyócikk, idén egy sötétszürkét szeretnék.
  • Kötött pulcsi - Jó lenne egy szép kötött pulcsi. Lehet akár oversize fazon is. :)
  • Basic felső - Szeretnék egy-két basic felsőt is. Mondjuk egy nude vagy bézs színűt és egy sötétzöldet vagy kéket. :)
  • Oversize póló - Nagyon szeretem az oversize pulcsikat, pólókat, ingeket, szerintem szuper kényelmes és vagány viselet akár farmerral, akár cicanacival. :) Ezzel úgy vagyok, hogy ha látok olyat ami tetszik, holnap vagy vasárnap akkor nem hagyom az üzletben. :)
  • Futónaci/Sportmelltartó - Az ősz folyamán mindenképp szeretnék egy új szettet, de még nincs égető szükségem rá, így lehet, hogy csak a következő hónapban szerzem majd be. :) 

 Szépségápolás/Lakberendezés/Egyéb

autumn wishlist 2.


  • Ikea Alex szekrény - Erre már kb. 1 éve vágyom, de az az igazság, hogy mindig halogatom a megvételét mert lakberendezés téren az utóbbi időben voltak sokkal fontosabb tételek is. De nem mondtam le róla. :D 
  • Primer - Szükségem lesz egy új primmere is, mivel a régi már eléggé fogytán van. Kb. 2-3 darab szerepel a listámon, ezek közül választok majd.
  • Szempillaspirál - Ezzel kicsit bajban vagyok, mert két spirált is kinéztem magamnak, de egyenlőre a Max Factor az esélyesebb. :) 
  • Maybelline termékek - Számomra általában ez a legvonzóbb kupon, és nagyon megéri ha féláron tudunk lecsapni a márka termékeire. Ezúttal egy CT, egy filces tus és egy szemöldökceruza szerepel a listámon, de ha a rúzsaik között találok valami szép bogyószínt, akkor azt sem hagyom majd ott. :) 
  • Makeup Revolution pirosító paletta - Ezt a palettát már egy ideje kinéztem magamnak. Olyan csodás színek vannak benne, hogy nem tudok lemondani róla. :D 
  • Sleek paletták - Az Arabian Nights és a Mattes V2 szerepel a listámon.
  • Púder - Szeretnék egy kompakt púdert is és a Rimmel kuponnal azt hiszen a Stay Matte a legesélyesebb. :)
  • Trendkiadások darabjai - Idén ősszel jó pár trendkiadás van, ami nekem nagyon tetszik, így a Rossmann kupont biztosan ilyenekre használom majd fel. :) 
  • Ajakszínek - Szeretnék pár bordós-lilás rúzst, szájfényt, ajakkrémet is. 
  • Hajápoló szérum/olaj - A fűtés miatt nekem télen könnyen kiszáradnak a hajvégeim, így muszáj beszereznem valamit erre a problémára. :D 
  • Parfüm - Nagyon tetszik Beyonce Rise illata és az 50%-os kuponnal eléggé esélyes, hogy hazajön velem. :)
  • Testvaj - Még a hideg előtt szeretnék beszerezni egy testvajat vagy bőrápoló olajat.
  • Real Techniques Expert Face Brush és sminkszivacs - Mindkettőre régóta fáj a fogam. :D 
  • Lakkok - Szeretnék egy szép bogyószínűt, egy bronzosat, egy nude duokrómot és egy sütőtök narancsot. :)
  • Illatgyertyák - A képen látható illatok között van pár régi kedvencem és olyan is amit még nem próbáltam. 
  • Mécsestartó lámpás - Rajongok az ilyen kis lámpásokért, szerintem nagyon hangulatosak. :) 
  • Kötött takaró - Szeretnék egy ilyen meleg takarót is. :) Az F&F kínálatában is láttam pár szép darabot.
  • Teák - Imádom a különleges teákat és az őszi-téli szezonban mindig meglepem magam 1-1 drágább darabbal is. :) 
  • Mécsestartók - Szeretem a gyertyákat és a mécsestartókat, így szeretnék néhányat különböző színben és méretben. Elsősorban a fehér, szürke, kék és ezüst darabok vonzanak most. :) 
 
Ennyi lenne az én őszi illetve Glamour Napos kívánságlistám. :) 

Tudom, hogy ez nagyon soknak tűnik, még ha csak a Glamour napit nézzük akkor is, de amennyire ismerem magam és szerencsémet, örülök, ha végül a felét sikerül majd beszereznem. :D 

Ti mit szeretnétek venni a Glamour Napokon vagy úgy általában ősszel? Ha van hasonló bejegyzésetek, szívesen várom a linkeket is ha még nem jártam ott. ;)

Megjegyzések

  1. Melegebb parkára vadászom már én is egy ideje, de még mindig nem sikerült megtalálnom a tökéletes darabot.
    Remélem Te majd sikerrel fogsz járni.

    Sok sikert a vásárolgatáshoz! :)

    VálaszTörlés
  2. A Maybelline kupont valószínűleg én is fel fogom használni,mert a tavaszi GLamour napokon vett Falsies spirálom már a végét járja :( Rövid élete volt szegénynek.
    Amúgy szeretnék pulcsikat/hosszúujjúkat is venni,mert abból nekem kevesebb van,mint rövid ujjúból.

    VálaszTörlés
  3. Hát, majd haul bejegyzést biztos írok...:D Amúgy: szoknyát (az nálam mindig listán van), csizmát, kicsit vastagabb kötött sapkát (de lehet, hogy mégis beanie lesz belőle, mert más nem fog tetszeni), szemhéjtust mert fogyóban van, alapozót télre, sminklemosót mert az is fogyóban van, meg hát néhány rúzs biztos becsúszik. Meg körömlakk. És még mindig nem érkezett meg az ösztöndíjam, szóval lehet a vásárlásnak úgy lesz vége, hogy azt mondja a bankkártyám, hogy NEM:D (Azért odáig nem szeretnék eljutni.)

    VálaszTörlés
  4. Nálam ezúttal a drogériás termékek kapnak első helyet a kívánságlistámon: egyszerűen nem tudok ellenállni a sminktermékeknek és kozmetikumoknak.
    Listát egyébként előre nem szoktam készíteni, mert mindig az adott üzlet kínálata/kínálatának hiánya dönti el, hogy mely szépségek jönnek haza velem. Fejben természetesen van elképzelésem, de pontosan azokat a dolgokat nem szoktam tudni beszerezni, így tényleg az adott üzletekben fellelhető éppen aktuális kincsekre vadászom.
    Remélem te ügyes leszel, és minél több holmit haza tudsz vinni magaddal a felsoroltak közül! ;-)

    VálaszTörlés
  5. Eddig a Glamour napok sminkrészét tudtam le: Maybelline barna szemhéjtus, és az On the bronze CT-t.
    A DM-ben vettem még Dove izzadásgátlót (a testolajat szerettem volna, de túlárazottnak tartottam a terméket), illetve egy tusfürdőt.

    Rossmannból hazajött egy saját márkás testolaj (próbáltam, lekopogom, eddig szuper), meg fültisztító, kuponok nélkül.

    Az YvesRocherban megvettem a szokásos arckrémemet, de valószínűleg ma még visszamegyek egy zöld szemhéjtusért a törzsvásárlói kártyámmal.

    A Pandorában pedig karkötőt vettem, és IMÁDOM <3 <3 <3 Ráadásul az eladólány is annyira cuki, segítőkész és aranyos volt, hogy esküszöm azon gondolkodtam elkérem a vásárlók könyvét és fizuemelést javasolok a csajszinak.

    Ami még hátravan, ha lesz kedvem kimozdulni: a zöld szemhéjtus az YvesRocherból, F&F-nél felső/pizsama/pulcsi/cipő/kabát valami, Libriben majd garázdálkodik más helyettem :]

    VálaszTörlés
  6. Mivel haza költöztünk pár hónapja, y gyakorlatilag kupon nélkül vettem amit vettem. Bb, körömlakk, kontyfánk, fehérnemű.
    Kockásing, sima sötétkék farmer és pulcsi még kellene, de stopp van.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)