Catrice "Viennart" Trendkiadás


 Csodás kollekcióval rukkol elő decemberben a Catrice. A jó hír pedig: hozzánk is megérkezik, majd. Mármint ez a pénztárcánknak nem jó hír, de mit tehet az ember ha beauty-függő? :D
Ezt a limitált a kiadást Bécs ihlette. Kicsit barokkos, kicsit titokzatos, nagyon elegáns és különleges, csakúgy mint maga a város. Stukkók, ornamentális minták, Klimt, csipke, szoborszerű színek... Tökéletes a téli bál-buliszezonra. :) Nézzük mit találunk a kollekcióban. ;)


 A kollekcióban három mono szemhéjpúder kapott helyet. Ezek Baked szemhéjpúderek, aza nedvesen is használhatóak. Nagyon szép színeket válogattak össze, de beallom én sajnálnék belenyúlni ebbe a csodás csipkemintába. :D 
Ez az árnyalat a "Lovely Lace". Kép alapján egészen különleges óaranynak tűnik. :)


 Ő itt a "Stunning Stucco" árnyalat, a kedvencem. Csodás ez a szín.


 Ez a szín is nagyon tetszik, ő a "Pearly Plastering" árnyalat.


 A rúzsok csomagolása is egy álom, hát még a három szín. *.* "Nude Nouveau"; "Klimt's Gentle Kiss" és "Klimt's Ardent Kiss".


 A kollekcióban lesz egy illatos testpúder is. Erre nagyon kíváncsi leszek.


 A pirosító is nagyon szép, habár a színei elsőre nem fogtak meg annyira, de ez élőben változhat. :D "OrnARTment" a neve.


 A lakkoknál is a csomagolás fogott meg elsőre, de aztán a színekbe is belehabarodtam. "Pearlescent Purpose"; "Vienna Rose Woods"; "LilART Lily" és "ARTful Red". Az első kivételével mindegyik tetszik. :)


A kollekcióban helyet kapott még ez az elegáns sminktükör is. :) 

Nekem nagyon nagyon tetszik ez a kollekció de mivel telhetetlen kukacoskodó perfekcionista vagyok, így azt mondom, hogy 1-2 különleges szemhéjtus (mondjuk egy ezüstöslilás és egy arany) és egy szép műszempilla szett még feltette volna az i-re a pontot. :P 

Nektek tetszik ez a limitált kiadás? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. A sminktükör tetszik a legjobban, mert pont a héten esett szét a táskába dobálós tükröm (lehet nem kellett volna tényleg dobálni :D )

    VálaszTörlés
  2. Nem rossz, a szemhéjpúderekre kifejezetten kíváncsi lennék, de nekem az Essence trendkiadás jobban tetszik... :)

    VálaszTörlés
  3. A körömlakkok és a kis tükör fogott meg, a többi annyira nem. :/ De az illatos testpúder sem lehet rossz. :)

    VálaszTörlés
  4. @Gabica, a DM-ben most 50 pontért lehet kiváltani egy cuki kis tükröt. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)