COTW - A hét színe : Dark Blue


cotw



A hét színének ezt a gyönyörű és titokzatos árnyalatot választottam, ami szerintem tökéletes őszre. Egy ilyen basic felső, szoknya, kabát vagy egy kiegészítő szuper választás, hiszen a fekete és barna színekkel is jól kombinálható. Ezek kívül csodásan mutat az arannyal, az ezüsttel, a burgundi és lilás fukszia színekkel, a mustárszínnel, a vörösesbarnával, a nude árnyalatokkal és a fehérrel is.
Mesés körömlakkokat is találunk ebben az árnyalatban, a sminkrajongók pedig csodás tusok és szemhéjpúderek közül választhatnak, amik ebben a színben pompáznak.

Nektek tetszik ez a szín? Van ilyen ruhadarabotok vagy kozmetikai terméketek?

Válasszatok három kedvencet a képről! ;) 

Nekem a szoknya, a karóra és a nyaklánc a kedvenceim. :)

Megjegyzések

  1. Gyönyörű ez a szín, nekem is van ilyesmi színű felsőm és nadrágom :) Szemhéjpúderből is jó lenne egy ilyen, mert igéző szemeket lehetne vele varázsolni.

    VálaszTörlés
  2. Egyszer volt hasonló színű sminkem, és borzasztóan állt. Ruhában szeretem a sötét színeket, így ezt is. A képről a ruhát és a szoknyát elfogadnám magamnak. Most döbbentem rá, hogy nekem nincs ilyen színű holmim most.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szín, van ilyen nacim (kedvenc), felsőm is (most nem szeretem a sötét felsőket) és körömlakkom (imádom). Nekem ez a 'sailor' szín, ahogy a Zoya lakkot is hívják. :)A képről a táskákat fogadnám el és a lakkokat természetesen :)

    VálaszTörlés
  4. Úristen, az a szoknya milyen jól néz ki! *.* Nekem még nincs ilyen színű ruhám, de valami eszméletlen jól néz ki, szóval biztos, hogy a közeljövőben beszerzek egy-két ruhát ebben a színben :)

    VálaszTörlés
  5. Sminkbe sose tenném fel, szerintem az én zöldes-sárgás-barnás szememhez nagyon furán néz ki. De ruhákban bármikor jöhet, nagyon tetszik ez a szín, mondjuk nem sok ilyenem van. Ah, de például azt a ruhát a képen szívesen elhordanám, szóval bármikor, ha valakinek van felesleges 300kja...:D

    VálaszTörlés
  6. Csodás szín, minden darab nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is az egyik kedvenc színem, ennek ellenére elég kevés ilyen cuccom van. Főként fehérneműket gyűjtök ebből a színből, illetve van egy csodás ruhám, amit már alig várok, hogy felvehessek, mert sajnos elég kiöltözős a szentem, úgyhogy kb csak esküvőre meg TDK/OTDK-ra lehet benne megjelenni (no meg diplomaosztóóra, hmmmm), de imádom! Hármat nem tudnék választani, gyönyörű a ruha, a szoknya és a kabát is, de az a helyzet, hogy a csizma is túlságosan tetszik nem beszélve a mellénykéről... :D

    VálaszTörlés
  8. A fekete nekem nem áll jól, úgyhogy ha sötét kell, akkor a sötétkékre szavazok, nagyon elegáns szín!

    VálaszTörlés
  9. Nem tudok hármat választani, mert annyira szeretem ezt a színt, hogy nincs ami ne tetszene!!! :)

    VálaszTörlés
  10. Most nincs ilyen színű valamim.
    Viszonr egy ilyen színűfarmer jól jönne.

    VálaszTörlés
  11. Nemrég pont sikerült egy ilyen színű kabátot találnom, és hát teljes a szerelem köztünk... Már csak egy ilyen színű csizma kellene hozzá :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)