Essence "Come To Town" Trendkiadás


Sajnos egyenlőre úgy néz ki, hogy ez a trendkiadás hozzánk nem fog bejönni, de azért reménykedjünk. Mostanában eléggé összevissza érkeznek a trendkiadások, amiről azt írják, hogy nem jön be hozzánk, egyszer csak az is felbukkan, szóval ne adjuk fel. :D 
Mindenesetre nagyon nagy butaságnak tartanám, ha nem hoznák be hozzánk is ezt a kollekciót, mert szerintem ez az Essence eddigi legszebb és leghangulatosabb karácsonyi kollekciója és szerintem pillanatok alatt elkapkodnák. Nézzük mit találunk a kínálatban. ;)


Lesz két négyes szemhéjpúder. A nevük: "Naughty or Nice?" és "Make a Wish". Igazából nekem ezek annyira nem tetszenek, de lehet, hogy csak azért, mert már vannak ilyen színeim. Viszont ha valakinek még nincsenek meg ezek a színek, akkor jó vétel lehet. :)


 Három elsőre csodásnak tűnő szemceruza is található a kollekcióban. "The Most Wonderful Tree"; "Naughty or Nice" és ""Make a Wish" a nevük. A zöld és az arany kívánságlistás. :P


A krémes pirosítók is csodásak. "Is That You Santa?" és "Wrapped in Pink" a nevük. Mindkettőre nagyon kíváncsi vagyok, milyenek élesben. :P


Lesz egy ilyen cuki csomagolású csillámpúder is testre. :) "Make a Wish" a neve. Rá is nagyon kíváncsi vagyok. :)


A rúzsok is mesések, de nem szeretek kép alapján dönteni, így csak akkor nyilatkozom velük kapcsolatban, ha láttam a swatchokat. :D De elsőre a pink tetszik. :) "Is That You Santa?" és "Wrapped In Pink".


Lesz két cuki körömlakkszett is. Az a baj, hogy mindegyik tetszik, az első különösen. :P "Naughty or Nice?" a neve.


Ő pedig a "Got My List" nevű. Belőle a zöld és az ezüst tetszik. :P


Lesznek ilyen cuki üdvözlőlapok is. :) "Seasons Greetings" a csomag neve.

Elsőre nekem nagyon tetszik ez a kollekció, szerintem aranyos és igazán karácsonyi. Amit hiányolok belőle, az néhány körömmatrica és a merész rúzsokhoz ajakceruza. Esetleg tehettek volna bele még egy aranyos ecsetet, mondjuk egy dupla végű szemhéjpúder és satírozóecset jól jött volna a négyesekhez, ugye? ;) De összességében klassz kis LE és nagyon remélem, hogy végül mégis behozzák Magyarországra is. 

Nektek tetszik? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. körömlakkszettek nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a szemceruzák és a lila rúzs tetszik... Bár tényleg jó lenne élőben is látni mert nem tudom a ceruzák mennyire pigmentáltak és kíváncsi lennék a lila árnyalatára is. :)

    VálaszTörlés
  3. A rúzsok, pirosítók, körömlakkszettek és az üdvözlőlapok is nagyon tetszenek, szóval nagyon-nagyon reménykedem abban, hogy végül hozzánk is eljut :))

    VálaszTörlés
  4. Mind a kettő körömlakk szett kell! Meg az a lila rúzs is nagyon jól néz ki így a képek alapján :)

    VálaszTörlés
  5. Régen volt ilyen, de ebből a trendkiadásból minden tetszik. :) Remélem, nálunk is kapható lesz.

    VálaszTörlés
  6. Azok a körömlakkok...wow...amúgy vannak igazán jól sikerült kollekciói az essencenek, amik sajnos hozzánk nem jutnak el...remélem valamelyik üzletlánc mégis behozza ezt...a tavalyi karácsonyi dolog egyáltalán nem volt nagy durranás, ez viszont gyönyörű...:o

    VálaszTörlés
  7. Köszi Lányok! :) Reménykedjünk, hogy ide is megérkezik majd. :)

    VálaszTörlés
  8. Az arany színű cerka es a körömlakk szettek bejövősek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)