Essence "Good Girl Bad Girl" Trendkiadás


 A jó hírrel kezdem, ez a kollekció nálunk is kapható lesz, mégpedig novembertől. Habár az Essence és Catrice trendkiadások mostanában eléggé össze-vissza érkeznek hozzánk, én például a Müller katalógusban láttam a Catrice Feathered Fall trendkiadást is. Ha valaki látja üzletben írjon már nekem, könyörgöm. :D 
Na mindegy, térjünk vissza ehhez a kollekcióhoz, ami szerintem szuperre sikeredett. Nagyon trendi, fiatalos, egy csomó izgalmas termékkel. Nem is szaporítom a szót, nézzük meg őket közelebbről. :) 



 "Once I Was An Angel" Ez a neve miatt is nagyon szimpi nekem. Nagyon vissza kell fognom majd magam, hogy ne csapjak le rá, mert már rengeteg ilyen színem van. De annyira szépen mutatnak együtt. :P Na jó, ha a külföldi tesztek alapján jó lesz, akkor lehet, hogy nem tudom majd megállni. :D


 "Hello Sweetheart". Na ez a négyes szemhéjpúder teljesen hidegen hagy. :D Szépek a színek, csak nem tudom elképzelni, hogy én ezt használnám. :D


 Érdekes kis találmány ez tus. Mostanában nagyon divatosak a pontozott és "többágú" vagy double winged tusvonalak. Az ő neve is "Once I Was An Angel".





"Good Girls Wear Peach" nevű pirosító. Csodás ez a szín és tipikusan az az árnyalat, ami mindenkinek jól áll és minden sminkhez passzol. :) 


Lesz egy highlighter is, ami szintén jól sikerült darab, mert minden bőrszínhez jól mutat a semlegessége miatt. :) Az ő neve: "Hello Sweetheart".





 A kollekcióból nekem legjobban ez a két rúzs mozgatta meg a fantáziámat, alig várom, hogy láthassak róluk swatchot. :)  A nevük: "Caught In The Middle" és "It Wasn't Me".



 Lesz két csodás szájfény is, amik szerintem tökéletesek télre, de akár majd tavaszra is. "Hello Sweetheart" és "Good Girls Wear Peach".


 Ezek a lakkok is nagyon tetszetősek, az különösen tetszik, hogy különböző effekteket és textúrákat, színeket válogattak össze. 
" Hello Sweetheart"; "Good Girl Wear Peach"; "Who Am I?"; "Caught In The Middle";"It Wasn't Me!és "Once I Was An Angel". Az első és az utolsó kettő kellkellkell! *.*


 Lesz két topper is. "Once I Was An Angel" és "Hello Sweetheart". Ők engem eléggé hidegen hagynak. :D


 Lesz egy cuki hajgumi szett is. "Who Am I" a neve. Nagyon aranyos, de nekem ezekkel elég rossz a viszonyom, mindig beleakad a hajam. :D



Két új parfüm is érkezik, ezekre is kíváncsi vagyok, mert az Essence parfümjei nagyon fincsik. :) 

Nekem nagyon tetszik ez a trendkiadás, nem is tudnék benne hibát találni, sőt hiányosságot sem. :) Nagyon egyben van, alig várom hogy élőben is láthassam. :) 

Nektek bejön? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. A pirosítóra szerintem le fogok csapni majd :) Melyik hónapban érkezik a trendkiadás?

    VálaszTörlés
  2. Azok a lakkok... Nekem a második és a negyedik tetszik.
    Töksárga, szép barna és sötétzöld lakkot szeretnék. Utóbbi lehetne csillámos is.

    VálaszTörlés
  3. Max a tust nézem meg közelebbről...sporolok de az érdekes igy neten keresztül és én szeretem az essence filceit...:)

    VálaszTörlés
  4. A tusra kíváncsi lennék,elég furán néz ki... :D
    viszont a körömlakkok nagyon szépek,főleg az It wasnt me! *-*

    amúgy nyereményjáték van az oldalunkon,mert egy éves lett a blog.ha érdekel,akkor itt van a link :)
    http://nail-maniacs.blogspot.hu/2014/10/1-eves-blognyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
  5. EJNYE miért vannak az essence-nek mostanában ilyen izgalmas színű rúzsai? Nono nem lesz ennek jó vége...

    VálaszTörlés
  6. Ami: melóba mikor megszólalt Green Day füleimbe, egyből eszembe jutottál!

    VálaszTörlés
  7. Good Girl Wear Peach lakkra és a Hello Sweetheart topperre befizetnék :)

    VálaszTörlés
  8. Én ennek a kollekciónak kb a felét kinéztem, rohadt drága körút lesz a beszerzés :D

    Nocy :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)