SOTW - Black Leather Backpacks


SOTW



A hét stílusa rovatba, ezúttal a fekete bőr hátizsákokat válogattam be. Ezek nagyon divatosak az őszi-téli szezonban és szerintem nem csak, hogy jól néznek ki, de szuper praktikusak is. Viselheted őket munkába, suliba és különösen akkor fogod szeretni őket, ha biciklivel jársz. Kirándulásra-városnézésre is remek választás egy ilyen, hiszen sokkal sikkesebbek mint a gyöngyvászon hátizsákok. Vásárláskor is praktikusak, mert szabadon hagyják a kezedet.

Nektek bejönnek ezek a hátizsákok? Melyik a kedvencetek a képről?

Nekem az utolsó sorban lévő Moschino darab mert nagyon vagány a lánccal. :P

Megjegyzések

  1. A hátizsákokat igazából nem szeretem, mert nekem nem elég nőiesek, de ezek közül van 1-2 darab, amit elfogadnék :) Elvégre kényelmesebb lehet, mint a válltáska.

    VálaszTörlés
  2. waah nagyon jók:) Én egy évvel ezelőtt kerestem, akkor nem igazán lehetett kapni, és egyébként is olyat akartam, amibe belefér a laptopom... A laptoptáskába mégse fér bele annyi cucc. Olyan jó lenne, ha vehetnék egy kisebbet is, de olyan pazarlásnak érezném:( Miért is nem vagyok dúsgazdag?:D

    VálaszTörlés
  3. @Ami, nekem a világ összes pénze sem lenne elég, néha úgy érzem. :D Amúgy nem pazarlás szerintem, ha ki tudod használni. :)

    VálaszTörlés
  4. Sokáig hordtam hátizsákot, tényleg vannak közte elegánsak is. Az utolsó előtti nagyon tetszik, meg mindegyik, ami nincs túldíszítve.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)