Weekend Inspiration

Megfigyeltétek már, hogy minden évszakban más a naplemente? Tavasszal ragyogó, a levegő friss, a virágzó fák szirmai között rózsaszínű és halvány a fény. Nyáron lassú és meleg a naplemente. Végeláthatatlan a tarlók fölött és megtáncoltatja a levegőt a városok aszfaltján. Télen gyors és szinte vakító a hófehér hó fölött, ami szikrázva veri vissza a fényét. Ősszel olyan mint egy festmény. A fény meleg és arany színű, beborít mindent. Megpihen a színes faleveleken. Átkukucskál a pókhálókon és fel-felmelegíti a csípős levegőt. Füstszagú és barátságos, mosolygó almákkal, fényes gesztenyékkel, szőlőillattal és túlzóan sok színnel. Máskor szomorú és komor. Lassan gomolygó köddel és szürke esőfüggönnyel. Ha fúj a szél megtáncoltatja a leveleket és szaporán kopognak a diók és a gesztenyék a földön. Minden évszakban bele tudok szeretni a naplementébe. Szánjatok rá gy estét, hogy megfigyelitek milyen most, milyen minden évszakban. ;)


Ki szeret még piknikezni? :)


Csinos. :)


Egyszerűen mesés ez a mani! Mintha maga az ősz lenne a körmeiden. :)


Bronzos-füstös szemsmink... egyszerűen tökéletes. :)


Ha máskor nem is de legalább egy hétvégi reggelen próbáljátok ki milyen egy olyan igazi kiadós, nyugis reggeli. Péksüteménnyel, sajttal, gyümölcsökkel, lekvárral, palacsintával... kinek mi tetszik. :)


Csodás ez a nappali! :)


Kell nekem ez a dzseki! *.*


Mindig lenyűgöznek azok a csodás, teljesen rendezett, katalógus-konyhák. De a sajátomat ilyennek szeretem: élettel teli, nyüzsgő és barátságos. :)


Ha nálatok is ilyen szép napos idő van, akkor használjátok ki egy kiadós sétára. :) Elvégre le kell mozogni azt a reggelit. :P


Nagyon jól néz ki ez a csizma. Ha van egy megunt csizmád és pár használaton kívüli vékony öved, akkor lehet hasonlít csinálni belőlük. ;)


Ez... :)


Sütőtökös-mogyorós torta citromos mascarpone krémmel. Valaki? :P


Beléd harap közben tündérien néz. Cicás gazdik ismerős ez még valakinek? :D BTW... ha lenne egy ilyen cicám Szamóca vagy Eperke lenne a neve. :P 


Kellemes Hétvégét Szépségek! :) 


Ti hétvégén szoktatok villásreggelizni? Mik a terveitek a a következő két napra? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Most kivételesen a konyha annyira nem jön be, de a nappali igen!!
    A reggeli meg a kedvenc étkezésem, főleg, ha nyugisan lehet eszegetni :)

    VálaszTörlés
  2. Szívesen kimozdultam volna, de egész hétvégén ezerrel tanulnom kell:(
    De legalább szép képekkel nyugtathatoma lelkem:) (azt a tüzes gifet elnéztem egy darabig, kicsit már be vagyok zombulva:D)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű képek. de a bejegyzés kezdő sorai most sokkal-sokkal jobban tetszettek ^^

    VálaszTörlés
  4. Az a nappali nekem is jöhetne, meg persze egy szelet a tortából! :P

    Nocy

    VálaszTörlés
  5. Én speciel imádok piknikezni ^^ Főleg ilyenkor ősszel, mert olyan szépek a fények és a kontrasztok. Az őszies manikűr tökéletes, csak úgy, mint a smink, a reggeli pedig a kedvenc étkezésem, hétvégén szeretek is jó kiadósat falatozni - persze azért mértékkel. A nappali maga az álom, a cica meg édi ^^

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)