A nap szettje - Casual Chic





A boyfriend jeans eléggé megosztó darabja a jelenlegi utcai divatnak. Van akik imádják, van akik utálják. Van akiknek tetszik, de nem merik viselni, van akik viselik, de bár ne tennék. :D  
Én most egy nőiesebb, picit nagyvárosi stílusú, kényelmes de csajos szettet kreáltam, ami szerintem szuper viselet hétköznapokra. 

casual chic


Ezt a szettet én átlagos alkatra képzeltem el, de a magassarkú miatt nyugodtan felveheti az is, aki 165cm körüli és egyébként lapos sarkúval nem biztos hogy jól állna neki.De ha nagyon nem rajongsz a bf farmerért, nyugodtan képzeld el a szettet a kedvenc farmeroddal. ;) 
Ez a felső szerintem szuper darab, mert a  nyakán lévő díszítés felér egy ékszerrel is. Nem is választottam hozzá nyakláncot, csak egy szép statement fülbevalót, ami színben illik a szetthez és még nőiesebbé teszi. 
Most nagyon divatosak a műszőrme bundák, ezért választottam egy ilyet a szetthez. A műszőrme bundához mindenképpen valami finom anyagú sálat válassz, a kötöttet és a szőrméset zárd ki. Egy könnyű kis selyemsál tökéletes kiegészítője. 
A bokacsizma amit választottam igaz jolly joker mert fekete és barna vagy akár színes táskákkal is jól mutat, hordhatod elegánsan, szoknyával, vagy ilyen laza stílusban is. 
Ehhez a rózsaszínes-púderes színvilághoz szerintem csodásan illik a bordós táska. Egy világos színnel már túl hercegnős-babás lenne de ez a sötét, mégis nőies árnyalat visz bele egy kis keménységet. 

A szetthez illő parfüm is ilyet, egyszerre nőies és vagány. A nőies vonalat pedig a nude rózsaszín lakk erősíti.

Találtam egy csodás smink tutorialt amiből megtanulhattok elkészíteni egy a szetthez tökéletesen passzoló sminket. Természetesen az elkészítéséhez szükséges termékek a képen láthatóak, de bármi hasonlóból lehet gazdálkodni. ;) 



Ehhez az összeállításhoz szerintem bármilyen frizura remekül illik. Én egy sima, egyenes hajat vagy egy messy bun-t tudok leginkább elképzelni hozzá. :) 

Mit szóltok ehhez a szetthez? Milyen a viszonyotok a boyfriend farmerral? Változtatnátok valamit a szetten? :)

Megjegyzések

  1. Nagyon nem az én stílusom ez a szett, de a smink nagyon tetszik! Ki is fogom próbálni :)

    puszi R.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik! Pont a múlt hétvégén fotóztunk egy szinte ugyanilyen összeállítást, csak kicsit más színekben. Nemsokára kint lesz! :)Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem én pont nem vagyok elég vékony és/vagy elég magas hozzá, de másokon nagyon tud tetszeni. Bármit, mint a sima uncsi skinny farmert... akármennyire is praktikus, meg nyilván nekem is van, de jó lenne, ha a magyarok kicsit változatosabban öltöznének.
    A szőrmekabátoktól sajnos irtózom, akkor is, ha láthatóan műszőr, de hát ez már igazán a saját problémám. (Eggyek kevesebb dolog, ami fogyaszthatja a pénztárcámat:D)

    VálaszTörlés
  4. Másokon nagyon tetszik, de alacsony és széles vagyok hozzá. :( A táska viszont egy álom!,<3

    VálaszTörlés
  5. Nekem ez nagyon tetszik!Nem biztos, hogy így együtt venném fel a két szőröst, de minden darab tetszik a képen. Boyfriend jeast még sosem próbáltam fel, nem gondolom, hogy az én alakomra jó lenne, de tetszenek. :)

    VálaszTörlés
  6. Úgy szeretem az ilyen szetteket! :) Viszont a boyfriend farmerokat nem igazán szeretem. Valahogy nagyítanak, de hát nem állhat mindenkinek minden jól :)

    VálaszTörlés
  7. Szuperül mutatnak együtt ezek a darabok, tetszik ez a szett, de azt hiszem ez most tipikusan olyan, hogy csak így képen tetszik (vagy máson tetszene), de valahogy nem tudom elképzelni, hogy én viseljem :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik minden együtt, és csak a kabátot cserélném le egy karcsúsított fazonú szövetre, nehogy jetinek nézzek ki a szőrös változatban :-D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)