A nap szettje - Csajosan Kényelmes


Egy ilyen kis fekete ruha igazi alapdarabja minden nő ruhatárának. Az a típus, amit magassarkúval és egy kis táskával színházba is felvehetünk, de ugyanúgy hétköznap is hordhatjuk egy lazább összeállításban, akár munkába, akár randira, vagy ha a nap végén beülünk egy étterembe. 
Plusz minden évszakban hordható és minden testalkaton jól mutat megfelelően viselve. :) Én most egy csajos de kényelmes szettet kreáltam vele, ami tökéletes egy lazább esti programra vagy akár egy barátnős délutánra. :) 


Ez a ruhafazon tipikusan az a fajta, ami egy 45 kilós és egy 80 kilós lányon is jól mutat és magasságtól függően mindenkinek jól áll. Ha teltebb az alakod érdemes alakformáló fehérneműt venni alá, ha pedig alacsony vagy, akkor magassarkúval viseld.
Azt sem árt tisztázni, hogy a képen látható térd fölé csizma leginkább az átlagos magasságú (165-170cm) lányokon és a magas lányokon áll jól. Az alacsony lányok alakját nagyon összenyomja.
Én most egy norvég mintás harisnyát választottam hozzá és egy térdzoknit, ami nagyon jól néz ki, ahogy kikandikál a csizma szára alól. :)
Szerintem az elegáns és nőies gyöngyös statement nyaklánc tökéletes kiegészítője a szettnek. A cicás nyaklánc pedig kicsit játékossá teszi. ;)
Én egy klasszikus illattal párosítanám a szettet és egy különleges, akár holo hatású lakkal.

A szetthez illő smink szerintem egy klasszik nude, picit füstös szemsmink, rózsaszín rúzzsal és üde pirosítóval.

Én ehhez a szetthez tuti egy laza kis kontyot vagy egy oldalfonatot készítenék. :) De ízlések és pofonok. :D


Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Ti milyen frizurával viselnétek? Van ilyen kis fekete ruhátok amit hétköznap is szívesen viseltek? :)

Megjegyzések

  1. De szép az a ruha :)! Szívesen látnám a szekrényemben.

    VálaszTörlés
  2. @Gabriella, ugye? ^^ Nekem is nagyon tetszik. Van egy hasonlóm szürkében, már 3 éve nyúzom. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez a szett, a csizma különösen bejön... Egyedül talán a cicás táskát cserélném valami praktikusabbra.

    VálaszTörlés
  4. Egy ilyen cuki kis feketét minden nő gardróbjának rejtenie kell, mert mint ahogyan te is írtad, szinte bármilyen alkalomra és bármilyen évszakban viselhetjük!
    Én egyébként egy hullámos hajból készített, lazán feltűzött konttyal viselném legszívesebben.

    VálaszTörlés
  5. A ruha, a nyaklánc és a cipő nagyon tetszik. Valami lazább fonatos megoldást választanék. Nekem nincs ilyen univerzális feketém. Van nagyon elegáns, meg nyári nagyon egyszerű. :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira jókat raksz össze mindig!! Szuper ez a kis táska a komor fekete ruhához!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szeretem az ilyen cukibb lbd-eket. Van egy nagyon hasonlóm, csak könyékig érő ujja van.

    VálaszTörlés
  8. A kabát kivételével minden egyes részletét imádom. Főleg a cicás táskát! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)