Catrice "Feathered Fall" Trendkiadás


 Ez a csodás kollekció már kapható a Müllerekben és buzdítok mindenkit, hogy vessen rá egy-két pillantást, mert egyszerűen csodás darabok vannak benne. De siessetek, mert vészesen fogy a készlet én két Müllerből tudtam összeszedni egy szemhéjpúdert és lakkot. 
Az utóbbi hónapokban össze-vissza érkeznek hozzánk a trendkiadások. Erről a kollekcióról például ősz elején azt mondták, hogy nálunk nem lesz. Aztán amikor októberben láttam a Müller katalógusban és rákérdeztem a márkánál, sajnos nem kaptam választ. Viszont a Müllerben azt a választ kaptam, hogy kapni fognak belőle. Aztán egyszercsak jött a hír, hogy nálunk is kapható lesz. 
Én csak örülök neki, ha minden kollekció megérkezik hozzánk is, de jó lenne, ha az infók is pontosak lennének ezzel kapcsolatban. 
Lényeg a lényeg, ha ha valaki még nem látta volna ennek a csodás kollekciónak a darabjait, nézzétek meg. Linkelek swatchokat is. ;)


 Négy csodás szemhéjpúder található a kínálatban. "Ostrich's Fock"; "Peacocktail"; "Plain Plumage" és "Plum Plumes". Nekem a zöldet sikerült megvennem, de a lilát is nagyon szeretném.


 Egy csodás folyékony tus is van, ami után szintén ácsingóztam. A neve: Peacocktail. Itt találtok swatchokat a tusról és a szemhéjpúderekről.


 A rúzsok csomagolása is mesés. Az árnyalatok nevei: "Plain Plumage"; "Red-y To Fly" és "Plum Plumes". Róluk és a lakkokról itt találtok swatchokat.


 Ez a szájfény egyszerűen mesés és nagyon haragszom magamra, hogy az üzletben hagytam. A neve "Golden Plum-e". Kép itt.


A lakkok nevei: "Golden Plum-e"; "Peacocktail"; "Skie's Force" és "Feathery Fact". Engem elsőre a zöld lakk és a topper fogott meg, de élőben mégis az első árnyalat mellett döntöttem, a topperrel pedig nem volt szerencsém. :D


Nagyon-nagyon szépséges ez a kollekció és abszolút must have darabok vannak benne. Drogériás viszonylatban ilyen szemhéjpúderek, lakkok és tus nem sok van, ezért mindenkinek ajánlom, hogy csapjon le rájuk, ha még talál belőle. :) 
Nekem egyedül egy szép highlighter hiányzik belőle. Úgy el tudtam volna képzelni valami holografikus pávatollas fényű darabot. Nem mindennapi viseletként, de buliba vagy szilveszterre tökéletes lett volna. :P 


Tetszik nektek ez a limitált kiadás? Vettetek belőle valamit már? vagy tervezitek? :)

Megjegyzések

  1. Peacocktail van meg,olvashattál róla a blogon :)
    de a többi lakkot sem vetném meg,de már egy álom marad,nálunk már nincs ez a kollekció :(

    VálaszTörlés
  2. Hű a szemhéjpúderekből a zöld és a lila, valamint a tus és a topper lakk mind nagyon tetszenek *.* Kéne ide egy Müller :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem a körömlakkok színei valamiért most nem tetszenek, a rúzsok és a szájfény viszont gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  4. Én a Peacocktail lakkot vettem, annyira gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  5. Az a zöld körömlakk maga a csoda. Tisztára, mint egy High End lakk :))

    VálaszTörlés
  6. A zöld és a LILA szemhéjpúderek nekem is tetszenek, de reméltem, a rúzsok közelebb lesznek a tubusban látható színükhöz - a swatch-ok alapján sokkal világosabbak.

    VálaszTörlés
  7. húúú, de nagyon-nagyon szép itt minden :) *-*

    VálaszTörlés
  8. Semmi nem volt már a Müllerben a Blahán... :(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)