COTW - Burgundy Passion



A hét színének most a csodás burgundi árnyalatot választottam, ami szerintem tökéletes az őszi-téli hónapokra. Jól áll szőke, barna és bizonyos árnyalatú vörös hajszínhez, jól mutat a fehér és a kreol bőr mellett is és a teltebb alakú lányoknak nagyon előnyös szín a fekete és a barna helyett. 
Szuperül párosítható az arany és bronz színekkel, feketével, barnával, nude színekkel, a zöld sötétebb árnyalataival és a farmerrel is. 
Egy ilyen árnyalatú rúzs és a lakk pedig szinte kötelező darab a hideg hónapokra. ;) 

Ti kedvelitek ezt a színt? Milyen ruhadarabjaitok-sminktermékeitek vannak ebben a színben? :)

Válasszatok három kedvencet is a képről! ;)

Nekem legjobban a csipkeruha, az OPI lakk és a Nike cipő tetszik. :P

Megjegyzések

  1. A képről a nadrág, a csipkeruha, a pulcsi és a szoknya tetszik...
    De egyébként az egyik kedvenc színem, szóval rengeteg sálam, rúzsom és körömlakkom van ilyen és hasonló árnyalatokban...(meg nadrágot is akartam venni, de közben elkopott az egyik sima fekete, szóval inkább azt veszem majd újra) :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom!!! Rengeteg sminkem van burgundi árnyalatban, néhány ruhám is, bárcsak lenne még több, mert másik kedvencem a lila mellett.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos nem sok burgundi cuccom van, pedig szeretem ezt a színt. :)
    Ha választanom kellene 3 kedvencet (a sok közül) a képről, akkor az a Saint Laurent táska, a szoknya és a NYX szájfény lenne. :D

    VálaszTörlés
  4. Óóó imádom ezt a színt! Szerintem a fekete és a lila után a kedvencem. Csak ránéztem erre a képre, és elolvadtam:D
    De ha hármat választani kéne, akkor a Martens bakancs, a csipkés ruha és a Saint Laurent rúzs.
    Fú.. természetesen vannak bordó rúzsaim és körömlakkjaim, egy pulcsim, két leggingsem, egy szoknyám meg néhány felsőm, és most nagyon keresek bordó/piros szemhéjfestéket, a la Lady Vengeance vagy Yohji Yamamoto SS2015.

    VálaszTörlés
  5. Kalap, körsál és Yankee gyertya. Dermesztően kiszámítható vagyok... :D Virág

    VálaszTörlés
  6. Én pár napja jöttem rá, hogy ha jobban belegondolok, a bordó minden színhez passzol :-) Ezt gardróbtervezés közben találtam ki. Nemrég bordó bokacsizmát vettem, most pedig egy sálat, de van már nadrágom is. És tervezek több bordó cuccot venni, szerintem vagány és elegáns is egyszerre. Legjobb, amikor púderrózsaszínnel társítják.
    Innen pedig a kis bunda a kedvencem :-)

    VálaszTörlés
  7. Perfect
    http://beyourselfinaworldofcopies.blogspot.it/2014/11/weekend.html#more

    VálaszTörlés
  8. Imádom ezt a színt!!!!Felső, kendő, lakk, rúzs, szemfesték. Egyenlőre ezek, de szeretnék sapka-sál-kesztyűt és nadrágot is. Vagy akár táska-csizma is szóba jöhet. :)
    A nadrág, kalap és kiegészítők tetszenek leginkább.
    Ajjj és annyira szeretném megszagolni Taylor Swift parfümjeit... :(

    VálaszTörlés
  9. Én is, csak úgy mint az előttem szólók imádom ezt a színt! :) Bármiben jöhet!!! Szinte mindent elfogadnék, amit összeválogattál, kivéve az Ugg-ot (vagy hogy hívják) , illetve a szőrös kabát nem tudom hogy állhatna :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)