Fashion Art

Parisienne

Megjegyzések

  1. Ez nagyon csini. Egy ilyen kabát jól jönne és imádom az ilyen sötét zöldet. Ma pont ilyen színű felső volt rajtam. :)

    VálaszTörlés
  2. Mostanában nagyon tetszenek az ilyen printelt szoknyák*.*

    VálaszTörlés
  3. Hallod moonangel.. Te mit oltogatsz minden bloggert meg szólsz be nekik hogy mi jó vagy mi sem? Tőled nem is látni mást csak weheartitről meg egyéb helyekről vett képeket.. Ez aztán a nagy munka!!!

    VálaszTörlés
  4. Sejtem, hogy ki vagy de nem èrtem, hogy ezt mièrt ilyen hangnemben kell lerendezni. Ha elmondom a vèlemènyem valahol azt mindig tisztelettel ès jòszàndèkkal teszem, nevemet felvàllalva. Az nem hiszem hogy oltogatàs ha valami nem tetszik ès meg merem mondani. Amit te csinàlsz az ellenben oltogatàs sunya, aljas mòdon nèv nèlkül. Menj fel polyvore-ra ès csinàlj egy szettet aztàn majd utàna megbeszèljük hogy mi nagy munka meg mi nem. Ha meg gondod van vele hogy valaki megmondja a vèlemènyèt a blogodon akkor moderàld megjegyzèseket ès jelenitsd meg csak a szèpet ès jòt. :-D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)