Home Decor Ideas - Blended


Ebben az új sorozatban lakberendezési ötleteket, kiegészítőket szeretnék nektek megmutatni. Igyekszem majd olyan márkákat válogatni, amiket nálunk is be lehet szerezni, a legkülönbözőbb árkategóriákban és stílusban, hogy mindenki találjon kedvére valót a válogatásokból. :) 


Ebben az első válogatásban a most annyira divatos légies-sápadt, minimalista (én csak Ikea-stílusnak hívom :D) próbáltam megragadni. 
Szerintem nagyon izgalmasak a különböző textúrák összekeveréséből született dekorációk. Fényes szatén, kötött, bőr, szőrme. Én szeretem keverni a minimalista és a szinte barokkosan túldíszített klasszikus elemeket is. 
A képen látható kínálótál például nagyon jó és mutatós ékszertartó lehet, ez is bizonyítja, hogy az egyes lakberendezési tárgyaknak találhatunk más funkciót is. ;) 

Nektek bejönnek az ilyen stílusú lakberendezési tárgyak? Mik a kedvenceitek a képről? :)

Nekem a tükör, a kötött hatású gyertya és a párnák hódították meg a szívemet. :) 

Ui: Márkát, árat, stb... a képre kattintva tudtok megnézni! ;)

Megjegyzések

  1. Nagyon jól néz ki minden és remek összhangban vannak :D Nekem a tükör már sok, de azon kívül mindent elfogadnék, jó kis válogatás lett :))

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon én vagyok! A színek a minták. Nagyon tetszik!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Ez a stílus nekem nagyon letisztult, ettől függetlenül tetszik, csak az én egyéniségemhez nem passzol. De ha valahol ilyennel találkozom, mindig elámulok hogy milyen szuper a közeg, és egyszerűen nyugalmat sugároz. Ehhez képest az én lakásom leginkább egy Catalina Estrada grafikához hasonlít, minden színes, vidám és bájos őskáosz jellemzi. :D Azért a fekete párnától és a Yankee gyertyától kicsit felcsuklottam, beférnének a kis káoszomba. :D :D Virág

    VálaszTörlés
  4. Én jobban szeretem a meleg-földszíneket, a fából készült anyagokat. Valószínűleg idővel változik az ízlésem, de nekem az adja a melegséges-otthonos érzetet egy lakásban. Ettől függetlenül a tükör valami csodaédes! *.*

    VálaszTörlés
  5. Én szeretem a minimalista stílust, de nem a nagyon steril, minden fehér változatát, hanem a színesebbet, ami hívogató és amiből otthonosság sugárzik :) A képről a kedvencem a takaró, az ezüst tömbgyertya és a YC :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)