Joy-Napok Kívánságlista (Ruhák, szépségápolás, lakberendezés, stb.)




 Hétvégén esedékes a Joy kuponos akciója és mivel a Glamour Napokon nem sikerült mindent beszereznem, így én sem hagyom majd ki. Ruhák, kiegészítők és szépségápolás termékek mellett most lakberendezési-dekorációs, ünnepi dolgok és egy könyv is felkerült a listámra. 
Ha kíváncsiak vagytok rá én mire fogok vadászni ebben a három napban, nézzétek meg a teljes bejegyzést. :) 




  • Pulcsik - Nem konkrétan kinézett darabokról van szó, de hasonlóakat szeretnék. Egy oversize és egy puha szürke kötött pulcsi szerepel a listámon. 
  • Kabát - Ez a fekete Tally kabát konkrétan kinézett darab, de szeretnék még egy picit sportosabb, meleg, esetleg pufi, hosszabb szabású, karcsúsított darabot és/vagy egy műszőrme bundát vagy mellénykét. 
  • Kockás szoknya - Ő is konkrétan kinézett darab. 
  • Csizmák - Szeretnék egy hosszú szárú csizmát és egy magassarkú bokacsizmát is. Mindkettőt fekete színben. A képen szereplők konkrétan kinézett darabok, de sajnos H&M kupon nincs. De ha találok hasonlóban olyat, amihez van kupon vagy kedvezmény akkor nem hagyom ki. ;) 
  • Meleg otthoni csizmi - Nagyon tetszik a képen látható darab is, de az F&f kínálatában is láttam egy nagyon cukit. 
  • Harisnyák, leggings, zoknik - Szeretnék pár télies, vastag, esetleg norvégmintás darabot. :) 

 Az F&F kínálatából néztem ki ezt a cuki pizsiszettet. Nagyon szeretem a pizsamáikat, tavaly kettőt is beszereztem.


 Szintén F&F és szintén konkrétan kinézett darab ez a felső.



Hajfestékekből is be szeretnék tárazni, őket néztem ki.


A L'Oréal kuponok közül egyet mindenképpen erre a hajápoló olajra szeretnék beváltani, de egy nappali arckrémet is be kellene szereznem. :)


Erre a Dove testápoló olajra is lesz kupon, így ezt is meg szeretném venni.


A Fa Tesco-s kuponját is be szeretném majd váltani valamilyen fincsi illatra. Apropó tudtok ajánlani finom FA tusfürdőket? :)


Alverde kuponnal ezt a szempillaápolót szeretném megvenni. Korábban már használtam és szerettem is.



Sminktermékek terén csupán ez a szemöldökceruza szerepel a listámon. Sajnos a Müller kupon nagyon nem egyértelmű, hiszen azt írták rá, hogy a parfüméria részlegre vonatkozik, mégis összevonható a Rimmel kuponnal. Akkor most önmagában felhasználható sminktermékekre is? Valaki világosítson már fel! :D


Az Alexandra kupont erre a könyvre szeretném felhasználni. Gergő még nem olvasta így névnapi ajándéknak szánom. :) Meg persze én is szívesen elolvasnám magyarul is mert eddig csak angolul olvastam. :P


A Kika Decor kupont nem lesz lehetőségem felhasználni, de a "sima" Kikában is 20% kedvezmény lesz a karácsonyi kollekcióra, így onnét szeretnék beszerezni pár apróságot, illetve a az F&F Home kupont is fel szeretném használni, de sajnos a weboldal szerkesztői nem vették a fáradtságot még, hogy a karácsonyi termékeket feltegyék, így nem igazán tudtam válogatni. egy szép norvégmintás takaró és néhány kötött párna esetleg pár bögre szerepel a listámon.


A Butlers-ből néztem ki ezeket a cuki sütikiszúrókat, de abszolút nyitott vagyok más üzletek kínálatára is. Néhány szép hópehely, rénszarvas és mézeskalács emberke formát mindenképp szeretnék.


Néhány szett karácsonyi-téli szalvétát is szeretnék venni. Ezt is a Butlers-ből néztem ki. :)

Ti mentek Joy-Napozni? Mi szerepel a listátokon? :)

Megjegyzések

  1. Az a kabát és a szoknya nekem is szörnyen tetszik! :)
    És pont ilyen fa tusfürdőt használok most, olyan megnyugtató esténként...:D
    Én nekem ez tényleg teljesen ki marad viszont, ugyanis tényleg spórolok most már - jön a Karácsony...:/ :D

    VálaszTörlés
  2. Ugyanilyen kabátom van, és már jó pár éves, de imádom.
    Fa tusfürdőm ma fogyott el, az acai bogyós változat volt meg nekem, és imádtam. Esetleg vessél rá egy pillantást és szagold meg.
    Harisnyákat én is szeretnék beszerezni.

    VálaszTörlés
  3. A pihe-puha pulcsikért én is rajongok az ilyen hűvösebb időkben, de a karácsonyi dekorációk közül is szívesen vennék bármit! :-)

    VálaszTörlés
  4. Igen, a Müller kupon nem egészen egyértelmű, de utánanéztem, és a Parfüméria címszó alatt a smink- és egyéb szépségápolási termékeket is értik, így tényleg össze lehet vonni a Rimmellel. :)
    Remélem, ezúttal neked is sikerül mindent beszerezni, én is inkább csak a pótlás miatt megyek megint egy shopping-körútra. :)
    Fa tusfürdőből én nagyon szeretem a Glamour-napokon beszerzett guavásat és ugyanezt, amit mutattál.

    VálaszTörlés
  5. A koffeines szempillaápolót a Glamour napokon szereztem be, azóta minden este használom és iszonyatosan csudiszupi, ha élhetek ilyen képzavarral. :D Úgyhogy most is be fogok rá nevezni a Joy kuponnal. :D Virág

    VálaszTörlés
  6. Hú csajok, köszi a FA tusfürdős tanácsokat. :)

    @Dóri, köszönöm szépen. Akkor még pár dolgot felírok a kis listámra. :D

    @Virág, én is nagyon meg voltam vele elégedve, de amikor utoljára láttam a macskám szaladt vele valahová nagyon sietve, azóta nem került elő. Igazi lány cica. :D nem szabad elől hagyni semmilyen sminkterméket ami belefér a szájába, mert tuti kereket old vele. :D

    VálaszTörlés
  7. én is erre a pizsire szeretnék lecsapni :)

    VálaszTörlés
  8. Én a Joy napokból most kimaradok, a Glamour napokon kifosztottam a tartalékaimat :P

    VálaszTörlés
  9. A tűzpróbát én is beszereztem, megpróbálok minél hamarabb sort keríteni rá. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)