Weekend Inspiration

Vannak napok amikor semmi sem akar összejönni. A kávé borzalmas, a hajam sehogy sem áll és tuti összekenem sminkelés közben a felsőmet. Nem találom a bankkártyám vagy a kulcsom és már eleve vérszomjas hangulatban indulok útnak és az sem segít, ha a boltban a pénztárnál bevág elém egy idős néni, holott az én kosaramban három dolog van, az ő kocsija meg csurig van. No mindegy. Aztán akkor sem lesz jobb az ember hangulata, ha az üzletbe visszavitt garanciás égősort nem akarják kicserélni, de még úgy is néznek rám, mintha aljas bűnöző lennék. Aztán mire az üzletvezetővel megállapodik az ember, rájön, kizárt hogy legyen idő rendes ebédre. Amikor pedig a pékségben sorba áll azért az egy szem szottyos kis szénhidrátcsökkentett ricottás táskáért, próbál jó képet vágni hozzá, hogy a mögötte várakozó hölgyemény kisfia megrugdalja és még le is önti Fantával a vadiúj hasított bőr csizmáját.
Aztán találkozik az emberével, cipővásárlás ügyben, de a férfi ugye semmit nem hajlandó felpróbálni és az egyetlen cipő amit kinéz magának persze pont nincs méretben. 
A nap végére pedig felteszi a pontot, hogy a kávézóban a kikért áhított mézecskalácsos álomlatténak olyan íze van, mintha némi fahéjból és tejporból kotyvasztották volna össze. A Catrice trendkiadás a Müllerben lefosztva, a másnapra sütött piskóta pedig (természetesen este 10-kor sütünk) olyan mintha már megjárta volna a tengerfenéket is Spongyabob társaságában. És az sem segít, hogy langyosan letakarva a macska ágyikónak használta. 
Aztán az ember lánya 11-kor leül a gép elé, és némi beletörődöttséggel vegyes frusztrációval tapasztalja, hogy a szombat délelőtt 10-re időzített bejegyzést, a rendszer nem tette közzé, pedig ő épp akkor vívta az évszázad érvelési vitapárbaját a molyirtó szagú üzletvezetővel, aki minden második mondatnál a mellét bámulta. 
Aztán mielőtt megkapná a méltányosan kiérdemelt idegösszeomlást, amiért olyan keményen megdolgozott azon a napon, az embere bejön egy üveg borral és a felvetéssel, hogy nézzék meg a Bridget Jones-t. Bizonyos napokat tényleg csak így lehet megmenteni.


Az a szoknya... *.*


Viszlát jövőre! :)


Szalagavatóra, gólyabálra, vagy bármilyen elegáns alkalomra... :)


Whao! *.*


Kedves Télapó...


Csini! :)


Ez valami csodás!


Még hogy a szürke unalmas szín... :P


Frizura ötlet alkalomra. :)


Hiányozni fog ez a látvány.


Ezt a ruhát el tudnám képzelni magamon, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. :D


Hangulatos. :)


Habos sütőtökös forrócsoki juharsziruppal. :P


Cukiság! :) 


Hogy telik a hétvége lányok? Remélem mindenkinek jól és ki tudjátok pihenni magatokat a következő hétre! :) 

Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Ismerős a "miért pont én nap". De túl kell lenni rajta, nem szabad hagyni, hogy a következő napodra is rányomja a bélyegét. :) Fel a fejjel! ;)
    A kis róka milyen cuki már! Neki sem kell hajdúsító sampon. :D A kardigán és a mani nagyon tetszenek. :) Szép napot Anna! :)

    VálaszTörlés
  2. Az a hidas kép egyszerűen varázslatos!!! :D
    Nekem is nagyon fog hiányozni, mondjuk felénk már majdnem teljesen kopaszak a fák amúgy is...bár én szeretem ezt a ködös időt is, hangulatos és sejtelmes...de azért hiányozni fognak a csodás őszi árnyalatok a természetben...(főleg, hogy tökéletes rálátni az erdőre, és eddig olyan gyönyörű piros-narancs-sárga-barnás volt, most meg már csak szürke/barna törzsek vannak)...
    Az az ital most nagyon jó lenne, a róka pedig gyönyörű...
    De a lényeg: megint csodás képeket gyűjtöttél! :)

    VálaszTörlés
  3. Az a szoknya!:)) És az őszi táj nekem is hiányozni fog!Nekem sajnos sok káosz napom van...Én is így jártam a pralinés cappuccino-val, melyben az egyetlen jó a tetejére szórt arany csillagocskák látványa volt...

    VálaszTörlés
  4. Mennyire ismerősök ezek a napok nekem is. De este mindig úgy fekszem le, hogy holnap már jobb lesz és ez segít.
    Imádom ezeket a képeket, most a manikűr a nagy kedvenc.:D

    VálaszTörlés
  5. Ilyen napjaim nekem is elég sűrűn vannak, tipikusan "ma is minden lefelé esik". A képek közül a smink és a forró csoki a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  6. Azért úgy rendesen összejött akkor minden egy napon - viszont én a cicás-ágyikós részen azért mosolyogtam egyet :$ A képek mind csodásak, nagyon hangulatosak, a szürke táskás képet azt hiszem majdnem pontosan ugyanezzel a szöveggel osztottam meg én is máskor, szóval nagyon egyetértek! :)

    VálaszTörlés
  7. A szürke táska, a kardigán és a mani gyönyörűek, de a rókás a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
  8. Ht becsüld meg az embered, amiért ilyen jól le tudta reagálni a peches napot :-D Azt a kandallós házat én is elfogadnám, és valószínűleg mindennap rácsodálkoznék, hogy mekkora szerencsém van, hogy ilyen helyen élhetek :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)