Weekend Inspiration

Azon a reggelen úgy tűnt, hogy a világot lassan elnyeli majd a köd. A tóból szivárgott ki, lustán megtáncoltatta a meghajolt szomorúfűz ágait, ami állandóan magát nézte a víztükörben. Nem, nem volt ő hiú. Csak arra várt, hogy egyszer majd mást lát. Egyszer talán már nem lesz szomorú. Vidám tölgyecske szeretett volna lenni, akinek lombjában mókusok játszanak vagy fehér szirmú meggyfa, a tavasz menyasszonya. De a kép sohasem változott. A köd pedig bekebelezte a világot, épp csak a lassan, hideg cseppekben aláhulló esőnek engedett utat, ami lemosta a megfakult fűről a zúzmararuháját és megkopogtatta a gyászoló faleveleket akik halotti tort ültek a megvénült gesztenyékkel, egy apró kis feketerigó teteme körül. Az ősz is halott volt. És mivel halott volt, csak halált tudott hozni már. Az első faggyal meggyilkolta a még zölden virító fák levelei, hogy azoknak esélyük sem volt legszebb ünneplő ruhájukba bújni, olyan haragos zölden buktak alá, ahogy ott érte őket. A sápadt, hideg fény pedig félholt rózsákat bontott, hogy ez a gonosszá vált ősz nyálkás pókháló hajába tűzhesse őket. Igen, az ősz gonosz lett. A köd lassan az emberek bőre alá is bekúszik, akik mogorvák és türelmetlenek miatta, az eső miatt, a hideg miatt. Fény kell nekik, meleg fény, szikrázó, havon megcsillanó, ami visszatükröződik a szívekben. Siess, hát December, csak te menthetsz meg minket! 


Bármennyire is utálom azt az időt, az erdőben ilyenkor is van valami hátborzongatóan gyönyörű... :)


Szeretnék egy ilyen kardigánt. :P


Whao! *.*


Ki kér a Jézuskától ecsetkészletet? :)


Norvégmintás mani, mert imádom őket. :D


Álomházikó. :)


Egy kis DIY ötlet. :)


Egyszerre szép és szomorú látvány.


Csodás ez a hálószoba. :)


Már nagyon várom a karácsonyi fényeket, és az adventi vásár hangulatot. :) Ti is? :)


Dögös!


Nyamiság! :P


Nézzétek a kis nóziját! És csak szerintem mosolyog? :D Hát nem tündéri? :)


Bizony! :) 


Szép Hétvégét Lányok! :) 

Mit terveztek erre a hétvégére? Melyik a kedvenc képetek? :)

Megjegyzések

  1. Az, hátborzongató. Nedves, hideg, utálom a tél elejét. Amikor hideg van de süt a nap, azt igen! Aranyos a macsek meg a ház is nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. A szoba egyes részeit elfogadnám :)!

    VálaszTörlés
  3. Én imádom ezt az időt, mondhatnám úgy is, hogy a kedvencem. Nem normálisan vagyok összerakva :P A sminkes képet imádom és az első ködöset is, viszont most először éreztem úgy, hogy a felvezető szöveg kicsit sok lett az én ízlésemnek. Persze ettől függetlenül még mindig imádom az írásaidat ^^

    VálaszTörlés
  4. Csodás az a háló. <3
    Nálunk már az Árkád tele van árusokkal, karácsonyfákkal, világítással. Eddig tudtam ellenállni a karácsonyi hangulatnak. :)

    VálaszTörlés
  5. Mindig megérint a bevezető :) A képek fantasztikusak, alig várom a decemberi posztot :)

    VálaszTörlés
  6. A norvég mintás köröm fantasztikus!

    VálaszTörlés
  7. Szép lett a bevezető, előttem volt teljesen... Nekem a kardigán, az ecsetkészlet és a mani <3 , de legjobban a DIY ötlet tetszett. Azt tuti kipróbálom!!!!! :)

    VálaszTörlés
  8. Ezeket a bevezetőket te írod?? Esküszöm egy író veszett el benned annyira el lehet képzelni amiről írsz, hogy akár könyvet is írhatnál... Az álomházikó és a szoba tetszik a legjobban!

    (Marika)

    VálaszTörlés
  9. Köszi Lányok! :) <3

    @Marika, igen, én írom őket. 14 éves korom óta írok és remélem egyszer végre hamarosan a könyvemet is kiadják. :)

    VálaszTörlés
  10. Én is remélem, hogy kiadják a könyvedet, minden elismerésem!!
    Így tovább!
    (marika)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)